Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 263033 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
Kod FOTA se skinu samo fajlovi koji se razlikuju između novog i starog firmware-a, pa se samo oni ažuriraju, a kod NSU-a se ceo rom kopira. Efekat je isti
hvala! nešto sam i ja tako kapirao! izgleda da je onda bolje raditi update preko FOTA, wlan vezom,em kraće vremenski,em manje šanse da ubiješ telefon!

Na nacin FOTA ne postoi nikakvu sansu da ubijes telefona,100% sigurnost i 0% za ubijanje na telefona
Osim ako je baterija skroz prazna ili je izvadiš XD

Eo ovako Smiley doneo mi drug nokia 6700 classic chrome da mu probam ubaciti srpski, skinuo sam potrebne programe i krenu prvo sa nss i lepo sve odradio upisao product code isao na write i uspesno ga upisao. E onda sam uzeo nsu i krenuo sa updatom firmware-a na 7.9 i prvi put mi se zabo kao kod korisnika @majklscofild@ onda sam probao na drugom racunaru i uspelo je updatovao sma na 7.9, pogledam u meni a ono nista nije promenjeno nema srpskog jezika u language? I sutradan me drug zove i kaze da mu telefon jako koci npr. kada pise poruku napise slova i ona posle 3-4 sec otkucaju . Mene zanima gde sam pogresio?
hvala
Smile
Jel si posle upisivanja product koda išao na "read", da proveriš dal je stvarno upisan dobar? Ništa drugo mi ne pada na pamet..
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kod FOTA se skinu samo fajlovi koji se razlikuju između novog i starog firmware-a, pa se samo oni ažuriraju, a kod NSU-a se ceo rom kopira. Efekat je isti
hvala! nešto sam i ja tako kapirao! izgleda da je onda bolje raditi update preko FOTA, wlan vezom,em kraće vremenski,em manje šanse da ubiješ telefon!

Na nacin FOTA ne postoi nikakvu sansu da ubijes telefona,100% sigurnost i 0% za ubijanje na telefona
Osim ako je baterija skroz prazna ili je izvadiš XD

i ako se to desi mislim da nece ubiti telefona.ednostavno nece biti uspesan updat kao kad instaliras neki program i izvadis bateriju na pola procedure(ali predupredujem da niko ne isprobava jer posledice ne snosim ja)  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 14:47:47 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Nisam isao da vidim jeli upisan Smile, ali mene vise brine sto telefon radi sporije, da nisam nesto sjebao i dali postoji m ogucnost da se vrati na predhodni firmware?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nisam isao da vidim jeli upisan Smile, ali mene vise brine sto telefon radi sporije, da nisam nesto sjebao i dali postoji m ogucnost da se vrati na predhodni firmware?

Jesi lud da vracas nazad staru verziju..Pa svi toliko cekali kineticki skrolin ..Nemoj to da radis...

Probaj opet da obradis Update jer zaliili su se nek na Mapu da nece da im ukljuci Pokrene.ali posle opet updat bilo je Ok
« Poslednja izmena: 28. Okt 2009, 16:52:47 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia Lumia 1020
I formatiraj taj telefon i karticu(naravno, backup imenika i čega već treba), možda je pre update-a bilo instalirano nešto što sad smeta.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC ONE
na 6303 i 6700 NSS neće (ne može)  da upiše novi kod  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 5800 XM,5530 XM
sta da uradim posle owog problema neznam engleski ????? Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

nokia 5800.png
(1124.96 KB, 1026x770)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Kaze ti da je posle tri puta neuspesno konektovao,i da je to zbog ili lose spore internet konekciju ili zbog firawalla.Ako je zbog firewala da omogucis pristup onim navedenim aplikacijama.Ja bi ti savetovao da ugasis firewall i da probas onda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 5800 XM,5530 XM
Kaze ti da je posle tri puta neuspesno konektovao,i da je to zbog ili lose spore internet konekciju ili zbog firawalla.Ako je zbog firewala da omogucis pristup onim navedenim aplikacijama.Ja bi ti savetovao da ugasis firewall i da probas onda...
,nece opet...... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
,nece opet...... Smile
Ja bi isao redosledom, restartovao komp probao ponovo ako nece reinstalirao nsu i probao ponovo.Naravno uz sve to ide ugasen firewall...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.