Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 263509 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Sigurno nije uspešno odrađena promena product coda

Moze li biti da nije dobar product cod,mada je pisalo done?

Edit:
Promjenio prodcut cod i uspio odraditi update,a cod sam koristio Code: 0557961:
« Poslednja izmena: 26. Jul 2009, 21:12:24 od josip122 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Z2
-imam problem sa updateom Nokie N81.....
Telefon nije skidan sa mreze,pa nije bilo potrebe za promenom product code-a. Sam update je prosao kako treba,sto je pc suite potvrdio. Medjutim,na telefonu se nista nije izbrisalo i sve je ostalo ne promenjeno ! Cak i poruke su ostale u telefonu,a kada sam proverio verziju softvera,novi softver je ubacen. Ono sto me interesuje je ,kako je moguce da je softver ubacen,a da se nista nije izbrisalo iz telefona?
Posle toga sam uradio hard reset i na moje iznenadjenje,samo se vratila fabricka tema,a podaci ostali,kao i imenik ,poruke..... Kako je to moguce ???? Smile
Hard reset sam uradio 2 x ,prvi put ukucavanjem coda,drugi put hardverski....
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 19:54:48 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC One X
Verovatno ima onaj UDP, koji je zaslužan za to što je sve ostalo nakon ubacivanja novog FW i nakon lakog reseta. Pokušaj sa najtvrđim resetom Smile (*#7370#)

Ako si već pokušao njime... onda ne znam kako bi ikako drugačije moglo sve da se obriše :|
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Z2
Verovatno ima onaj UDP, koji je zaslužan za to što je sve ostalo nakon ubacivanja novog FW i nakon lakog reseta. Pokušaj sa najtvrđim resetom Smile (*#7370#)

Ako si već pokušao njime... onda ne znam kako bi ikako drugačije moglo sve da se obriše :|

X3mE,druze moj,znaci sve zivo sam pokusao,ali bez uspeha. Smile Vrati se sve i posle "*#7370#".Posle blejanja na netu,saznah da se UDP moze "oribati" samo fizickim flash-om.To ne bih ,jer je fon iz Alpha C. Takav reset sam odmah i uradio,bez pokusaja sa "lakim". Medjutim,nema veze,jer kvar koji sam hteo da otklonim update-om,je hardverske prirode,tako da se moram snaci za deo,tj. spoljasnju tastaturu (N81).
   Bilo kako bilo,tebi hvala na odgovoru....  Smile Smile

-Kome treba "service manual" (pdf) za N81 ,neka se javi na p.m.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2009, 19:36:34 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Seat Leon

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 167
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple iPhone 4S
kad treba da skeniram telefon  u NSS-u meni prijavljuje gresku u donjem desnom uglu
zbog toga nemogu da krenem ubacivanje novog koda
program sam lepo instalirao,mislim da je nesto do telefon,inace ima srpski i hrvatski jezik ali ja bih da budem siguran da je za balkansko podrucje
 Smile Smile Smile Smile
da napomenem da kad startujem "Device info" ocita mi sledece:
Reading Virtual USB device...Done.
->Serial: 504AB9FE, HW: 0.0
Testing Interfaces...
->USB DKU2....Supported.
->USB CA-53...Supported.
Testing Directories...
->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found.
-->0 file(s) found.
-->Please copy the loaders first!
->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found.
-->0 file(s) found.
->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found.
-->0 file(s) found.
->Products Dir('products').......Not Found.

da nije namerno izbrisan product code ili slicno da ne bi mogao da se uradi update softvera

gde je zapelo,sta to nije u redu? Smile Smile Smile

Isti problem na E71 koji je skinut sa vodafone mreze ?

Nece da ocita Product telefona , tako ne mogu ni novi da upisem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Z2

Isti problem na E71 koji je skinut sa vodafone mreze ?

Nece da ocita Product telefona , tako ne mogu ni novi da upisem  Smile

Idi na ovaj link i pogledaj post aco kuna pa vidi da li si sve lepo odradio.....

http://forum.burek.com/official-nokia-firmware-update-software-sa-usb-dku-kabla-t144591.860.html

« Poslednja izmena: 03. Avg 2009, 18:42:38 od backarelli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Uradio sam update n95 8gb na 31. 0. 015 firmware,koristio sam do sada xsim karticu da bih mogao da menjam mreze posto je telefon zakljucan na telenor. Vise xsim kartica ne radi i samo mi 063 radi mreza. Znam da sam napravio veliko sr. . .  ne znam ni sto sam updateovao ali to je ono djavo mi ne da mira. Da li postoji sansa da vrati stari firmware ili da namestim nekako da proradi xsim emulacija.
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple Iphone 8+
da ne bi puno cekao, ja mislim da trebas da flashujes telefon, i prevuces mu lepo celi software, posto je taj firmeware samo update... ali ono... sacekaj da se javi jos neko od ovih iskusnijih ovde Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
HTC Sensation
Pokusao sam da updajtujem softver na noki n95(RM-159) verzija softvera V 21.0.016 program prepozna telefon skine firmware pocne sa updejtom i samo tako stoji pise preostalo vreme 15 min. i nakon dva-tri minuta pokaze prozor da je izgubio vezu sa telefonom.To mi se takodje desava i sa nokiom n95 8g dok sam update na n70 uradio bez problema.Zna li neko razlog ovom problemu?
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 14:28:26 od majklscofild »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Pozz..
Imam n95 classic, staru malo preko god dana..Radila je kao zmaj, verzija softvera V 21.0.016..
Pre 15-ak dana sam uradio update na V 31.0.017, jer je od skora pocela je pomalo da baguje, da se restartuje s vremena na vreme, itd..
Update je prosao bez problema, od kada imam novi softver nema restartovanja ni bagovanja, samo me muci sledece:

- da li je jos ko primetio, ili je to moj subjektivni utisak, da se npr prelazak sa normalnog na landscape ekran (kada se displej pomeri nadole, za npr gledanje videa) odvija prilicno sporije?
Da se prilikom odbijanja poziva, ili npr ako je onaj koga zovem zauzet, telefon zaglupi na 2-3 sec, i ne reaguje ni na jednu komandu?

- pre nego sam uradio update, bekapovao sam telefon sa svim podesavanjima i aplikacijama na njemu..To je ispalo super za npr T9 recnik gde je sacuvao sve reci koje sam u medjuvremenu ja ubacio, profile i neke aplikacije, ali je npr sacuvao sve teme koje sam imao u staroj verziji softvera, i sada su kao sistemske, tj zauzimaju prostor a ne mogu ih obrisati..Isto je sa nekim aplikacijama koje kao postoje ali ne postoji trag tj precica do njih pa ih ne mogu startovati.. Smile

Ovako laicki mi se cini da bi neki program za defragmentovanje memorije telefona pomogao za oba ova problema..Ima li takav program? Ili, kako da resim ovo sto me muci?
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 153 154 156 157 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.