Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 264567 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
pa s'obzirom da sam ja izgubio jedan fon,jedan su mi makli na zhurci i kao shlag na tortu tjale je takodje izgubio fon [k750i,n70 i k800i swe ukupno nestali] kapirash da nemam bash neku zhelju da glumim dobritzu i slichno. . . wetj sam wratio oko 5 telefona[radim u kafitju pa je wrlo chesta situatzija da nalazim fonowe po stolowima] i retko kad sam dobio hwala a kamoli da me chaste[nisam zheljan wetj chisto iz kurtoazije]tako da waljda kapirash moj fazon :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Nemesis menja product kod, ne i IMEI. I ja preporučujem da ga vratiš Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Upravo tako. IME ne moze da promeni, bar koliko ja znam. A upravo preko IMEI broja policija moze da locira telefon. E sada, koliko znam nasa policija uglavnom postoji samo da zagorcava zivot obicnim ljudima, da ih kaznjava za trivijalne prekrsaje i nad se izivljava, a kada treba da im izadje u susret, onda od toga nista. Dakle skoro sam siguran da oni nece traziti taj telefon cak i da je vlasnik prijavio nestanak, jednostavno zato sto ih mrzi i ako bi mogli da to urade za par minuta. E sad imas i tu drugu stranu, a to je ljudska strana. Dakle ljudski bi bilo da uradis ovo sto ti je zoreli rekao. Dakle pozovi neki broj iz imenika, objasni o cemu je rec i uradi jednu dobru stvar, zbog koje ces se osecati bolje. Takodje ako taj vlasnik ima makar primese coveka u sebi sigurno ce te castiti necim tako da ces i sa te strane biti zadovoljan. Na tebi je, pa odluci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N97mini
 Smile Evo već 5 sati listam ovu temu ali slaba vajda ,zato vas molim za pomoć.
N95 uradjen update na 21.0.016 ali nije bio balkan product code.
Sad sam promenuo kod na 0536075 (n95 plum balkan)
1. da li je promenjeno na dobar kod
2. da li mogu i kako da updatujem softver istim samo sa srpskim jezikom
sobzirom da noviji nije izašao.

p.s. nemojte me upućivati na ranije postove jer mi već oči ispale tražeći
i peške i kroz pretragu al ništa. može link

Hvala unapred Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 14:24:33 od nenuska »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Da li je kod dobar ne znam posto nemam N95. Mozes da uradis ponovo update postojece verzije. Kada pokrenes instalaciju reci ce ti da vec imas poslednju verziju, ali ce ti isto tako ponuditi da je reinstaliras. To prihvati i ako si uneo dobar kod instalirace ti opet istu verziju samo sa srpskim jezikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N97mini
 :wave:uspešno odradjeno samo sto mi posle nije hteo odraditi restore bekapa sa kartice. ranije je sve funkcionisalo a sad jok.
ali dobro bar je tu sad srpski t9 i jos stvari koje dosad nisu radile zbog toga što je product code bio za aziju. onaj kod je dobar provereno.
a sad ajd jovo nanovo na instalaciju self signera.

milisav_bl hvala za savet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Nema problema. A sto se tice backup-a i restore-a, na N82 se nista ne gubi nakon flesovanja. Nisam siguran kako je to kod N95, mada cim ti se sve izgubilo verovatno da ona to nema. E sad, ne kapiram jedino zasto nisi uspela da vratis backup, posto bi to moralo da se odradi. Samo ne znam da li znas, ali kod ovih novih telefona, kada se vrati backup, vracaju se samo podesavanja, imenik, poruke, glaerija i tako dalje, ne i programi i to je tako normalno, odnosno u tom slucaju moras da instaliras sve rucno iz pocetka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 57
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N97
Imam ja jedno pitanjce, samo da napomenem da sam sve postove od pocetka procitao, nije mi bilo mrsko.

Da li ja mogu promijenit Product Code, pa da nakon toga ne radim update preko NSU??

Logicno je da se mora oboje, al opet pitam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC One X
Možeš, ali ne znam zašto bi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 57
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N97
Pa npr, sta ako nakon promjene Product code-a ja ne budem mogao uradit update preko NSU??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.