Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 266974 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61-1
Ok! ! Hvala! ! Vec sam probao da flesujem! ! :d :d! Promenio kod,ali kada pokusam da ubacim software,on mi diskonektuje fon. Sa kompa,stavio sam ga na punjac ali ne pomaze! ! ! ! Sta da radim! ! Smile

[Edit by Cigla tel.: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]

Јел покрене download softwera па те дисконектује или у току download-а?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Pokrenem i kada pocne da skida softwera on me diskonektuje!Ne znam zasto to radi,a uspesno sam promenio kod na 0524100,to sam proverio!Pozdrav!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia E61-1
Pokrenem i kada pocne da skida softwera on me diskonektuje!Ne znam zasto to radi,a uspesno sam promenio kod na 0524100,to sam proverio!Pozdrav!!

Хмм  Smile Добро је да се не зезне нешто приликом промене софтвера када те дисконектује.Можда је најбоље решење да однесеш фон у неки сервис и тражиш да ти тел флешује најновијим fw-om
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 420
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Можда је најбоље решење да однесеш фон у неки сервис и тражиш да ти тел флешује најновијим fw-om

retko koji servis ima najnoviji FW
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Uspeo sam!!!Sve je ok!!Hvala puno mnogo stemi pomogli!!Sada cu i na N73 da odradim!!!Ako imate neki problem a ja znam resenje pomocicu!!!Pozdrav i jos jednom hvala!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Hmmm....wako, koji je najbolji Fw za N80 (vdim da aco kuna ima Internet Edition), moze li neko malo opsirnije da mi objasni koji fw da ubacim u N80 (N80 ima fabricki Timov FW), koje su prednosti tog IE FW?
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
definitivno najbolji je Internet Edition jer imas samo plus oko internet a isto tako se ovaj Firmware nalazi kad kupis  Crnu N80 Novu kod dotocni Operator ili ovlascene prodavnice  jer to sam video kod mene u Makedoniji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
milosh031 nije care,znam o cemu pricam. Na 3.0638.0.0.1 su podebljana koju sam flesno preko boksa a update preko neta na drugoj N73 sa ver. 2... na 3.0649.0.0.1 nema to podebljanje a to mi bas smeta,zbog toga sam najvise i isprobao update preko neta.
Kod mene se nesto cudno desava hm Ovde vidim novu verziju a kad preko ovog oficijalnog sajta krenem na update kaze mi da mi je verzija 2.628.0.0.1 i da trenutno za moj telefon nema updatea,ok kaze da nemora da znaci da poslednji firmer ima za svaku zemlju tj za svakog operatera,pretpostavljam da je to zbog toga sto mi je telefon lokovan ,pa moram sacekati da obrade taj firmvare za moju mrezu ,dali da pokusavam da ga flesujem iz feniksa da dodam posto je telefon simlokovan ,posto sam to vec uspesno odradjivao na mojim proslim (n70 i 6630) bez problema ali oni nisu bili zakljucani mislim ako je vec neko pokusao lokovan telefon da  flesuje iz feniksa( opet mozda postavljam pitanje tj u pogresnoj temiali pitanje je negde izmedju ove i teme za update preko phoenixa moderatori nestreljajte)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Narode ima li neko kod za flesovanje N80 na Internet Edition gledao sam na prvoj strani ali tamo nema kodova za N80 Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N73
Taman sam se nalozio, da Flesujem moj N73 star 4 dana, i procitao prvih desetak strana, i onda skocio na 40tu stranu i vidim da gubim garanciju u tom slucaju. Smile Koja glupost  Smile Zasto da izgubim garanciju kad sam telefon fleshovao sa oficijalnim softwareom i skroz legalno Smile: Smile
Telefon sam uzeo preko Telenora i original je. (Valjda Smiley)

sad mi je verzija softwarea:
V 0638.0.0.1
30-10-2006

Koja je poslednja verzija za N73?
Dal da radim flesh? Sta mi savetujete?
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.354 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.