Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 266373 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
da Za E50 su kodovi 0536233 kao i 0536251,izaberes od ta 2 jedan bilo koji  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sa Zvezdom do smrti!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 353
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy S
hvala puno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
Jeste,lepo pise da su to kodovi sa Spskim jezikom posto su,jelte,prilagodjeni za nase trziste!
nutela,to si ti verovatno kupio data kabal ili ko zna sta za 50 maraka,najjeftiniji box-ovi nisu ispod 150 eura (UFS-3) pa idu i do 1000 eura,mada je tebi nepotrebno i jedno i drugo jer je u ovom tredu sve lepo objasnjeno kako se to radi samo pomocu data kabla!!
BTW,oni u servisu prikljuce telefon na box i flesuju softver sa racunara a taj softver su nabavili takodje preko interneta sa sajtova podrske svojih box-ova (kad kupis box,dobijes i podrsku za softver) i onda vama flesuju softver,ista stvar kao sa Phoenix-om,ali NSU radi update live jer je tako napravljen,nema opciju da mu se zada putanja do nekog foldera na kompu,mada bi to bilo jako korisno!!
P.S.nutela,golub27 i ostali: Umesto da se na svakoj strani ponavljaju ISTA pitanja,zar ne mislite da bi bilo lakse da procitate bar prvu stranu treda (recimo da znam da ni djole ni golub27 nisu cak ni nju procitali jer sam JA licno objasnio u tutorialu zasto postoji vise kodova i koji su ovo kodovi i opet vi pitate zasto ih ima vise i da li neki od njih ima Srpski)!?  Smile
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 21:59:58 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
alo bre.... ja sam rekao da sam imao za nokiu 8210, i da sam dao 50 NEMACKI MARAKA
a to je bilo 99god bas se lepo secam!!!!
nabavio putem ortaka koji je znao cene!!!!
mada ni dan danas neznam dali je bilo polovno ili novo, izgledalo je 100% novo
a ja dao 50 DM MARAKA.

i naravno da sam procitao prvu stranu, kao i druge cele teme koje me BAS ali bas interesuju.
jer ovde se neisplati da lupas i da nisi upucen, jer najebes od kritika.
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ako nekog zanima, Product code: 0521779  za Nokiu 6680 donosi srpski, engleski i nemački jezik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia N80IE Black
Sto onda koji djavo pitate stalno zasto ima vise kodova i koji od njih ima Srpski kad sam lepo i jasno objasnio da se koriste kodovi za Balkans ili Serbia pakete i dao sam gomilu istih koji se razlikuju samo po tome sto su za razne boje maske ali je to NEBITNO jer je softver identican i vi opet tako"informisani i nacitani"postavljate pitanja na koja je vec odgovoreno i ljutite se sto vas kritikujemo!?
Bacite se svi vi lose informisani na ponovno citanje i dobicete odgovore!!A to sto si ti imao za 8210 jos 99-godine (zar je ona tad izasla,ja se secam da sam je imao tek krajem 2000 i to donetu iz Austrije jer je ovde jos bila retka i skupa) je verovatno bio neki od tih box-eva,koji je mozda i sada funkcionalan za modernije (ili bar neke modernije) telefone!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 176
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia E61-1
Ако неко постави питање на које је већ одговорено не морате поново писати оговор на исто него кулирајте!Може и беѕ критика!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
I-mate 
Ej ljudi ovo zaista lepo funkcionise.Malo me je bilo strah da sve to zapocnem ali sve je bilo jako lepo objasnjeno i sve je proteklo OK.
Sada na 6630 imam 6.03.08  13-02-06 RM1.
Malo sam se strecnuo kad mi se pojavio nemacki meni ali tu je ipak bio i srpski.Ubacio sam 0529970 product cod.Ne vidim neku razliku osim sto je
telefon ipak nesto brzi.
Beckup sam uradio sa memorije telefona na memoriju kartice a posle samo vratio.Na moje iznenedjenje sve je SAVRSENO isto kao pre.
(poruke,imenik,sva podesavanja.....apsolutno bas sve.
Zahvaljujem se svim clanovima foruma koji su pomogli da se ovaj update uradi uspesno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nemacki meni ti je dosao jer tvoju SIM karticu ima Podrsku Nemacki jazik to se i na drugi desavalo a i meni licno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
može li netko da postavi prduct code za hrvatski jezik (bez nacionalistickih naboja-hvala)...samo nastavite ljudi najbolji ste
unaprijed hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.139 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.