Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 265488 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N71 I 6070
Sada mi tek nije jasno! Da li sam uopste i uradio apdejt? Moracu da probam sutra ponovo! Sada mi je prazna baterija! Javicu,ako nesto primetim! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N95 8GB
Probao sam moju N70 da updateam software i piše da imam zadnju verziju.
Skinuo sam i najnoviji Nokijin Update Software i čini mi se da nemaju 5.0638.3.0.1 firmware??!

Ja imam predzadnju verziju 5.0616.2.0.3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N80IE Black
Ovo je tutorial koji ce vam omoguciti da uradite apdejt softvera svoje BB5 Nokije na najnoviju originalnu verziju softvera sa Nokia sajta sa odgovarajucim paketom jezika koji vi sami odaberete bez obzira da li je vas telefon brendiran na softver nekog operatora ili ne!!
Nokia Software Updater vrsi apdejt vaseg telefona tako sto ocita Product code vaseg telefona i na osnovu njega nadje odgovarajuci softver za vas telefon kojim ce odraditi apdejt vaseg telefona!
Iz tog razloga moramo promeniti Product code u odgovarajuci da bi ste dobili originalni softver sa Srpskim jezikom,ukoliko vas telefon nije kupljen legalno kod nas i vec ima odgovarajuci Product code za Srbiju,odnosno Balkan a to ce te uraditi na sledeci nacin:

Skinite program Nemesis Service Suite (u daljem tekstu NSS) koji ce te koristiti za promenu Product code-a vaseg telefona sa sajta proizvodjaca sa Link
Zatim skinite najnoviju verziju Nokia Software Updater-a (u daljem tekstu NSU) sa Nokia sajta sa linka http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe

Sada mozemo zapoceti proceduru promene Product code-a sledecim postupkom:
Instalirajte NSS
Instalirajte NSU
Povezite vas telefon preko USB kabla i sacekajte da Windows instalira drajvere.
Otvorite NSS i kliknite na „Scan for new device” u gornjem desnom uglu prozora.
Zatim kliknite na ikonicu „Phone info“ i sacekajte da NSS ocita podatke o vasem telefonu.
Sada kliknite na “Scan” ikonicu.
Sada mozete promeniti Product code vaseg telefona u odgovarajuci za vas telefon na desnoj strani prozora NSS-a tako sto ce te upisati odgovarajuci kod za VAS MODEL telefona (ovde ne sme biti greske jer mozete ostetiti softver svog telefona ako upisete pogresan kod koji odgovara nekom drugom modelu telefona,bilo slucajno ili namerno,zato pazite) za zemlju ili oblast koju zelite,zatim stiklirajte opciju „Enable“ i onda kliknite na ikonicu „Write“ u donjem desnom uglu prozora.
Ceo postupak traje svega par sekundi i moze se videti u prozorcicu sa leve strane NSS-a (pisace „Writing data… done!“) a telefon je sve vreme u normalnom modu i kad se proces zavrsi,mozete da zatvorite NSS i iskljucite telefon sa data kabla i kompjutera.
Sada mozete poceti apdejt vaseg telefona preko NSU-a a preuzimanje softvera i jezickog paketa mozete proveriti u folderu C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\Service Modules\ServiceModule_00001\Products\
Ako kojim slucajem ne skida odgovarajuci softver (ako proces niste dobro odradili i Product code nije promenjen na odgovarajuci),odnosno najnoviju genericku verziju i Serbia ili Balkans paket jezika,na primeru N70 to bi bili fajlovi RM84_50638301.CO i RM84_50638301.V07 (ili .V27 ako ste promenili Product code da odgovara N70 ME) mozete prekinuti download softvera-a bez posledica po vas telefon a samim tim se prekida i apdejt softvera i moze se iskljuciti telefon sa data kabla i kompjutera.
Pozeljno je da pri obavaljanju ovih procesa iskljucite firewall i antivirus zbog mogucih komplikacija!!

Product code vaseg telefona za odgovarajucu zemlju ili oblast mozete saznati pretragom preko interneta ili iz samog NSS-a ili Phoenix-a i onda to PODELITE SA DRUGIMA!!
To mozete izvesti tako sto skinet softver za svoj telefon,povezete svoj telefon sa NSS-om, kliknite na „Scan“,zatim na „Flash“,a onda potrazite odgovarajuci Product code vaseg telefona kada u delu „Market“ vidite vasu zemlju ili oblast i zapisite taj broj negde da bi ste ga posle toga uneli u odgovarajuce polje u NSS-u!
Isto to mozete i preko Phoenix-a,tako sto instalirate EURO paket,pokrenete Phoenix,napravite i odaberete USB konekciju,zatim u File odaberete Scan product,pa Open Product,odaberete kod ili model svog telefona (sta imate od ta dva),onda na Flashing odaberite SW update i kad se otvori prozor za unos putanja do fajlova,u opciji CODE odaberite Serbia ili Balkans (takodje sta ima od toga za vas telefon) i zapisite broj koji stoji ispred tog teksta i to je to,saznali ste Product code za vas telefon!
Ja sam vec pronasao Product kodove za N70 i oni su: 0524100 za Silver model,onda 0524099 za Ivory model i 0539232 za N70 ME model a za N72 Black bi trebalo da je 0531487 a vi sada saznajte za svoje telefone i podelite to sa nama!!
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2006, 17:46:41 od sakingsny »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Milion Pohvale za  tutorial  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6120c
E, ljudi, a sto je ovako bezveze opcija "pretraga"?
Uopste ne mogu da nadjem gde se govori o update-u firmware-a za 6230i. A, 230 srtanica je malo mnogo za prelistavanje. Mozda sam i ja glup, pa ne kapiram kako funkionisu neke stvari na forumu, buduci da sam nov  Smile
Probao sam da trazim preko ove pretrage i onda mi izlista u googlu neke rezultate, na koje kad kliknem trazi mi svaki put da se logujem, pa me baci na wap stranicu i to na naslovnu foruma. Bedak, iznervirao sam se  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
treba da imas 20 postova da bi mogao koristiti pretragu
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Uopste ne mogu da nadjem gde se govori o update-u firmware-a za 6230i. A, 230 srtanica je malo mnogo za prelistavanje.
Ako ti je mnogo 230 stranica za pretraživanje, onda lepo poseti servis i ispruži se za nekih 20€ i neće ti biti mnogo, jer ćeš lakše doći do rešenja. Smile

Pored ovoga, u svakom slučaju ćeš posetiti servis jer se taj telefon ne može odraditi pomoću ove metode, samo servis. I to lepo piše na onih 230 stranica koje su dostigle tu razmeru baš zbog ovakvih lenština kao ti koje je mrzelo da čitaju nekih 100 strana na početku razvoja teme pa postavljali ovako pitanje i tako redom.
Da su svi lepo čitali ono što piše i ne duplirali pitanja oko odgovora koji su već dati u temi onda ta tema ne bi imala ni 30 strana!

Edit: @pezzilla, svaki tvoj off-topic komentar brišem bez obrazloženja.
Verujem da ćeš ti prvi medju svima shvatiti zašto je to korisno i dobro jer se i sam namuči da pročitaš topik od 230 strana u kome je 70% pisanih gluposti i pitanja i odgovora koje se ponavljaju! Smile
Budući članovi neće imati potrebe da prelistavaju 230 strana kako bi došli do rešenja u njima jer ja reših da sve što nije korisno i predstavlja mlaćenje prazne slame brišem kako se bar ova tema ne bi nagomilavala bespotrebno raznim citatima koji nikome nisu od koristi!

« Poslednja izmena: 02. Nov 2006, 15:32:23 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Kodove za N70

N70 RM-84 Standard Edition Euro
========================

0522157 Euro-1 / Stainless Silver & Black
0523737 Euro-1 / Ivory Pearl & Aubergine
0523980 France / Ivory Pearl & Aubergine
0523982 France / Stainless Silver & Black
0523985 Alps / Ivory Pearl & Aubergine
0523986 Alps / Stainless Silver & Black
0523987 Euro-2 / Ivory Pearl & Aubergine
0523988 Euro-2 / Stainless Silver & Black
0523989 Turkey / Ivory Pearl & Aubergine
0523990 Turkey / Stainless Silver & Black
0523991 South africa / Ivory Pearl & Aubergine
0523992 South africa / Stainless Silver & Black
0523993 Scandinavia / Ivory Pearl & Aubergine
0523994 Scandinavia / Stainless Silver & Black
0524005 Baltian / Ivory Pearl & Aubergine
0524006 Baltian / Stainless Silver & Black
0524007 Russian / Stainless Silver & Black
0524008 Russian / Ivory Pearl & Aubergine
0524009 CIS, Bulgaria / Ivory Pearl & Aubergine
0524010 CIS, Bulgaria / Stainless Silver & Black
0524086 Ukraine / Stainless Silver & Black
0524088 Ukraine / Ivory Pearl & Aubergine
0524089 Romania / Ivory Pearl & Aubergine
0524091 Romania / Stainless Silver & Black
0524090 Hungary, Czech, Slovakia & Poland / Ivory Pearl & Aubergine
0524092 Hungary, Czech, Slovakia & Poland / Stainless Silver & Black
0524099 Balkans / Ivory Pearl & Aubergine
0524100 Balkans / Stainless Silver & Black
0524105 Greece & Cyprus / Ivory Pearl & Aubergine
0524106 Greece & Cyprus / Stainless Silver & Black
0524107 Lebanon / Ivory Pearl & Aubergine
0524108 Lebanon / Stainless Silver & Black
0524109 Gulf / Ivory Pearl & Aubergine
0524110 Gulf / Stainless Silver & Black
0524111 Israel / Ivory Pearl & Aubergine
0524112 Israel / Stainless Silver & Black
0533531 Euro-1 / Black and Stainless Silver - refresh
0533652 France / Black and Stainless Silver - refresh
0533653 Alps / Black and Stainless Silver - refresh
0533654 Euro-2 / Black and Stainless Silver - refresh
0533655 Turkey / Black and Stainless Silver - refresh
0533677 South africa / Black and Stainless Silver - refresh
0533681 Scandinavia / Black and Stainless Silver - refresh
0533682 Baltian / Black and Stainless Silver - refresh
0533691 Russian / Black and Stainless Silver - refresh
0533694 Ukraine / Black and Stainless Silver - refresh
0533695 CIS, Bulgaria / Black and Stainless Silver - refresh
0533696 Hungary, Czech, Slovakia & Poland / Black and Stainless Silver - refresh
0533699 Balkans / Black and Stainless Silver - refresh
0533700 Greece & Cyprus / Black and Stainless Silver - refresh
0533702 Lebanon / Black and Stainless Silver - refresh
0533703 Gulf / Black and Stainless Silver - refresh
0533704 Israel / Black and Stainless Silver - refresh
0533705 Romania / Black and Stainless Silver - refresh

N70 RM-84 Music Edition Euro
=====================

0536418 Euro-1 / Music edition
0539211 France / Music edition
0539212 ALPS / Music edition
0539213 Euro-2 / Music edition
0539214 Turkey / Music edition
0539216 South Africa / Music edition
0539218 Scandinavia / Music edition
0539221 Baltian / Music edition
0539222 Russian / Music edition
0539224 Ukraine / Music edition
0539226 CIS, Bulgaria / Music edition
0539229 Hun, Czech, Slov / Music edition
0539232 Balkans / Music edition
0539233 Greece/Cyprus / Music edition
0539237 Lebanon / Music edition
0539240 GULF / Music edition
0539242 Israel / Music edition
0539243 Romania / Music edition
0539244 Belarus/Moldova / Music edition
0543026 MEA1 / Music edition
0543027 MEA2 / Music edition
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N80IE Black
A ja nadjoh jos 2 komada,oba za 6630 i to iz screenshotova u tredu o upgrade-u preko DKU kabla (samo do 70 strane,ne mogu da citam vise,stigla mi je zenska u goste i palim sa neta,nek nastavi neko drugi za ostale telefone) a kodovi su 0518165: Serbia i 0518140: Serbia (ne pise boja telefona,samo tako pise) ajd sad vi nadjite neki!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6120c
Uopste ne mogu da nadjem gde se govori o update-u firmware-a za 6230i. A, 230 srtanica je malo mnogo za prelistavanje.
Ako ti je mnogo 230 stranica za pretraživanje, onda lepo poseti servis i ispruži se za nekih 20€ i neće ti biti mnogo, jer ćeš lakše doći do rešenja. Smile

Pored ovoga, u svakom slučaju ćeš posetiti servis jer se taj telefon ne može odraditi pomoću ove metode, samo servis. I to lepo piše na onih 230 stranica koje su dostigle tu razmeru baš zbog ovakvih lenština kao ti koje je mrzelo da čitaju nekih 100 strana na početku razvoja teme pa postavljali ovako pitanje i tako redom.
Da su svi lepo čitali ono što piše i ne duplirali pitanja oko odgovora koji su već dati u temi onda ta tema ne bi imala ni 30 strana!

Edit: @pezzilla, svaki tvoj off-topic komentar brišem bez obrazloženja.
Verujem da ćeš ti prvi medju svima shvatiti zašto je to korisno i dobro jer se i sam namuči da pročitaš topik od 230 strana u kome je 70% pisanih gluposti i pitanja i odgovora koje se ponavljaju! Smile
Budući članovi neće imati potrebe da prelistavaju 230 strana kako bi došli do rešenja u njima jer ja reših da sve što nije korisno i predstavlja mlaćenje prazne slame brišem kako se bar ova tema ne bi nagomilavala bespotrebno raznim citatima koji nikome nisu od koristi!

Smile Braaate, hvala na dobrodoslici na forum!
Sta si se napalio? Umesto da mi kazes nesto pametno kao moderator i strucan covek, ti odma' djonom.
A, uopste nije bilo off topic, samo sam ti odgovorio na post, kao i svi sto odgovaraju na postove na forumima, zamisli!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.