Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 265680 puta)
Ucesnik diskusija

123....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia lumia 1520
ciglo ne budi strog toliko Smiley nije u redu pa nisu svi pametni kao Ti!

Smile

pa mozda covek ne ume da koristi fon na srpskom !!!

tehnika i srpski neidu zajedno Smiley Smile

no salu na stranu  da li neko ima neke probleme sa v3.0713.1.0.2 za n73 ??

po meni je puna bagova i gresaka !!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
ciglo ne budi strog toliko Smiley nije u redu pa nisu svi pametni kao Ti!
Što, posebna pamet je potrebna za ukucati u Google: "hoću bre da mi kažeš gde da nadjem ovo ili ono"?!? Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 4s
vi definitivno ne citate teme.... sve pise......
e Mikele,ajde nezezaj me,ucestvujem u ovoj temi od samoga pocetka,i zaista nigde nema odgovora na moj epitanje....cak na celom usranom internetu nemogu da nadjem informaciju u vezi onih kodova  Smile stvarno jbt ko da je drzavna tajna.....
Normalno da nema podataka o produkt kodovima za italijanski jezik jer je ovo Srbija a ne Italija što je valjda samo po sebi logično? Nikoga u Srbiji ne interesuje da u telefon ubaci italijanski jezik ako već postoji srpski ...

Na kraju krajeva nije toliko teško naći bilo šta na internetu .... u tvom slučaju je bilo dovoljno ukucati u Google: "Nokia N80 Italy Product code" bez navodnika i dobio bi rešenje već na prvoj strani pretraživača!

"Nema na celom internetu" .... jaoooo ..... Smile Smile Smile Smile

e stvarno,ako nadjes ono sto meni treba uz pomoc ovoga sto si kazao,svaka ti dala...ja sam u potrazi za ovom informacijom vec mesec dana.Barem ti je onda sve jasno-da i ako ima ova informacija,to je negde sakriveno,il tako nesto.A trazim italijanski,iz privatnog razloga,jer ucim taj jezik + srpski na telefonu u ziovtu nisam stavio,zato sto pola stvari nerazumem(lakse mi na engleskom)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Znači, ukucao sam tekst Nokia N80 Italy Product code u Google pretraživač i na prvoj strani evo linka ka nekom blogu na kome brljaju italijani i medju gomilom postova ....
supportato da Nokia N80 Italy con Product code:

0529378
0529381

Ovo je prvo što sam i otvorio i odmah naleteo na par kodova, samim tim, traži malo i sam ako te ne mrzi ...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
znaci, bobahajduk, sad ispada da ti nisi ni trazio te product code-ove!
i nemoj da kazes da jesi, jer da si trazio, nasao bi.....

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 4s
Znači, ukucao sam tekst Nokia N80 Italy Product code u Google pretraživač i na prvoj strani evo linka ka nekom blogu na kome brljaju italijani i medju gomilom postova ....
supportato da Nokia N80 Italy con Product code:

0529378
0529381

Ovo je prvo što sam i otvorio i odmah naleteo na par kodova, samim tim, traži malo i sam ako te ne mrzi ...

ljudi trazio ja,al nema nigde koji tacno sadrzi italijanski al kod za n80 IE netreba mi n80...cak sam od muke na jednom stranom forumu pitao par italijana i boga mi niko nezna  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Znači, ukucao ja u Google pretragu Nokia N80IE Italy Product code  i već na drugoj strani eto nekog blog-a gde italijani raspravljaju o kodovima i spominju sledeći kod 0538301.
Mislim, @bobahajduk, daj pod*** nekog drugog.  Smile
Ovakvim ponašanjem ćeš samo odbiti bilo kakvu dalju pomoć članova ovog foruma onda kada ti stvarno bude bila potrebna.
Prvo tražiš italijanske kodove pa kada ti ih neko ponudi onda fora ... ne valjaju ti već hoćeš za "IE", .... pa sada verovatno hoćeš za black edition tj., iTunes ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 4s
selim se sa ove teme za dozivotno  Smile

prvi put u zivotu sada vidim taj code,ko zna sta je to.....i da ne ulazim u dublju pricu  Smile

Nemislim na nikakvo podvaljivanje,lose ste skapirali.....nigde do sada nisam video ovaj code,tako da cu gledati sta jos ima
« Poslednja izmena: 26. Maj 2007, 17:18:42 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
tacno... ko zna sta je to... mozda je Cigla hteo da ti podvali neki kod s obzirom da ti nisi nasao nista.....
jbt, covek ti nasao kod a ti tako....

Ovakvim ponašanjem ćeš samo odbiti bilo kakvu dalju pomoć članova ovog foruma onda kada ti stvarno bude bila potrebna.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Haha neverovatna glupost!! Do sada sam se mucio da nateram nss ili Nemesis Service Suite  da radi pod "Vistom" i posto nisam uspevao samo zbog nss sam drzao instaliran xp.I veceras sam nasao na netu da moze da radi pod vistom samo ako se kkoristi klasicna tema "Windows clasic".Probah i radi.Znaci ako neko koristi vistu nek postavi temu win clasic i NSS radi bez problema.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.366 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.