Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 266985 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hmmm, ako ima vise kodova sa neznatnim (ili nikakvim razlikama  Smile) neka ih neko ispise za 6630 kao sto je covek izlistao kodove N73 Me  Smile!

(Sem onih na prvoj strani teme Smile !)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N80IE Black
A ZASTO bi to iko radio!?Zar je malo sto sam stavio 3 koda u tutorial koja su za Srbiju,sta bi sad jos hteo,da imas Turski na telefonu pa ti treba drugi kod koji nije za Srbiju!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa, na primer zato što Mikele je napisao nekome:

Nokia 6630
V 6.03.40
29-09-06
RM-1  Smile

što nekako ne rimuje sa "tvojim" kodovima (zadnja verzija V 6.03.08 13-02-06 RM-1  Smile) !

I bez ljutnje druže  Smile, ovo je samo sitnica u našim životima  Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N80IE Black
Za tu verziju softvera uopste nije potvrdjeno da je genericka jer jos nisam video da je neko dobio tu verziju softvera preko NSU-a a da je imao genericki softver ili promenio kod da prevari NSU da ga ima,pa postoji sansa da je to verzija nekog operatera!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OFK Beograd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4196
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
flesovao sam ili kako god se to kaze......u nokiu 6630 verziju v 6.03.08 i sljaka kako treba......

sada se problem pojavio kada sam ga ponovo prikacio na kabl.....odmah je nokia pc suite provalio telefon....a nss nece da ga provali ni u ludilu....telefon radi savrseno ali nece da ga provali program nss.......

ne bih se cimao mnogo.....nego zeleo bih da instaliram nokia6630me jer sada imam obicam nokia 6630.....a za to mi je protreban nss da bih promenio kod....

ako ima neko resenje neka pomogne....unapred hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nokia PC Suite se ne "vari" previše sa tim dodatnim aplikacijama za flešovanje. Probaj da skroz deinstaliraš Nokia PC Suite, pobrišeš zaostale fajlove i foder iz C:\Program Files\nokia ili šta već, restartuješ komp, pa tek onda proveri da li NSS prepoznaje telefon!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OFK Beograd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 4196
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
hvala svima sto su se potrudili da mi pomognu....moja je greska....tacnije bezicni mis je zeznuo stvar.....
kada sam otvorio nss i kada sam kliknuo scan....mis se verovatno zaludeo i nije reagovao.....sada sa punim baterijama i mis radi....a i nokia 6630 je dobila novi plejer za muziku.....uspelo je flesovanje......

hvala svima....tema je odlicna

ja ne bi bio ja kada ne bih jos nesto pitao...kako da napravim screenshot sa mobilnog a i sa windowsa?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Apple Iphone 4s
hvala svima sto su se potrudili da mi pomognu....moja je greska....tacnije bezicni mis je zeznuo stvar.....
kada sam otvorio nss i kada sam kliknuo scan....mis se verovatno zaludeo i nije reagovao.....sada sa punim baterijama i mis radi....a i nokia 6630 je dobila novi plejer za muziku.....uspelo je flesovanje......

ja ne bi bio ja kada ne bih jos nesto pitao...kako da napravim screenshot sa mobilnog a i sa windowsa?????
mislim da si se zajebao,jer ME je dosta slabija verzija=ja se vracam na obicnu,zamisli da ME nepodrzava Power mp3 i sve ti jasno (glupost ziva)  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
bobahajduk,kako ja sam nasao Power mp3 i radi mi ladno,verzija je 1.01 i radi xtra
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia N80IE Black

A ti kupi MX Revolution pa te nece zezati,on vala ne gresi,mada me je u pocetku bilo zao tolikih para ali sam za pola sata zaboravio na to!!
Vazno da je tebi uspelo flesovanje,ubuduce radii lagano i pazljivo!!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.