Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 265662 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Isti je softver za sve product code-ove....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
I sigurno se ne trude više za product kodove razvijenijih zemalja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N82
Ma znam da zvuci glupo, ali ne znam odakle mi taj podatak, ali mislim da je neko pricao da ne izlaze uvek update-ovi za sve produc code-ove, vec da izbacuju selektivno. Znaci ono tipa, imas product code za Balkan i onda stavis da vidis da li ima neki update i napise da nema, a onda stavis za recimo neki product code za recimo Nemacku i tamo imas novi update. Mislim da je neko bas tako nesto pricao na nokijinom forumu. Mislim da sam ja valja dok sam koristio E61i update-ovao na neku novu verziju, a onda su se svi cudili sa nekim drugim product code-ovima i kacili neke screenshot-ove kako za njihove telefone jos uvek ne postji update. Mislio sam mozda tipa ona kada izbace novi software, prvo puste za ovu boraniju za koje ih zabole, pa ako ne bude nekih ozbiljnijih problema, onda finalnu verziju izabace za njima bitne zemlje. Ali ok, ako vi kazete da je to sve isto, onda je to samo moja paranoja.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 20:45:59 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC wildfire
Ma znam da zvuci glupo, ali ne znam odakle mi taj podatak, ali mislim da je neko pricao da ne izlaze uvek update-ovi za sve produc code-ove, vec da izbacuju selektivno. Znaci ono tipa, imas product code za Balkan i onda stavis da vidis da li ima neki update i napise da nema, a onda stavis za recimo neki product code za recimo Nemacku i tamo imas novi update. Mislim da je neko bas tako nesto pricao na nokijinom forumu. Mislim da sam ja valja dok sam koristio E61i update-ovao na neku novu verziju, a onda su se svi cudili sa nekim drugim product code-ovima i kacili neke screenshot-ove kako za njihove telefone jos uvek ne postji update. Mislio sam mozda tipa ona kada izbace novi software, prvo puste za ovu boraniju za koje ih zabole, pa ako ne bude nekih ozbiljnijih problema, onda finalnu verziju izabace za njima bitne zemlje. Ali ok, ako vi kazete da je to sve isto, onda je to samo moja paranoja.
tacno je ovako kako si napisao parcijalno izlazi da li je zbog boranije ili nesto drugo to neznam ali sam siguran da sa drugim produkt kodom mozes da uradis apdejt a sa nekim drugim nemozes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
To jeste tako, iz kojih razloga - ne znam (verovatno region-specifične stvari ne budu implementirane paralelno), ali svakako da kad otkriju neki bug ili unaprede nešto, to biva urađeno u svim product kodovima.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
Zastava Bač
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Mitsubishi 5400
imam problem sa nokia 6280, uspesno sam kod promenuo putem nss, zatim u nsu mi uopste nevidi telefon, probali sa koleginim 6630, njega vidi bez problema i ponudi novi softver ( taj fon smo inace update pre jedno godinu dana ),
definitivno imam problem sa nss, verujem da je dobro instalisan posto vidi 6630 bez problema,

inace imam i instalisan i pc suite, sve sljaka ok

isparavka - mislio sam na nsu, ugasim ja nss pa onda nsu ali ga i dalje nevidi
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 19:22:10 od elektros »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 4
Zasto mislis da definitivno imas problem sa nss-om kad sa njim si uspesno promenio kod? Ja bih rekao da te koci NSU jer, kako pise na Nokijinom sajtu, samo je 6288 podrzan da se fleshuje preko istog.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2008, 14:31:52 od qwerty »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
HTC One X
Verovatno je na NSU mislio...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC U 11
Kad promeniš šrpduct kode moraš da ugasiš NSS da bi ti NSU prepoznao telefon. Kako sam ja shvatio, pošto prvo iskoristiš NSS on zadrži vezu sa telefonom tako da je ne da NSU-u pa moraš da ga ugasiš da bi se NSU povezao sa telefonom. I ja sam imao takve probleme sa raznim telefonima dok nisam ovo ukapirao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ljudi imali najave za novu verziju softvera za n95?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.