Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 265777 puta)
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
odradio sam update bez prblem, prije mi je bio 3.6xx.xx i promijenio0 sam code i odtradio uprage i sad mi je 4.0735.3.0.2 uglvnom je bolji. zvuk je 40x bolji.  Smile Smile Smile Smile Smile
p.s. da li ima neka novija verzija software? meni u programu pise da nema novija. da li trebam opet mijenjati code ako hocu noviju?
« Poslednja izmena: 22. Jan 2008, 19:48:11 od nedo99 »
IP sačuvana
social share
Sve sto je lijepo kratko traje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Apple iPhone
p.s. da li ima neka novija verzija software? meni u programu pise da nema novija. da li trebam opet mijenjati code ako hocu noviju?

Proveris na Google-u da li ima novija i ako postoji, nema potrebe da menjas product code  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zene javite se

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 3GS 32gb SimFree
odradio sam update bez prblem, prije mi je bio 3.6xx.xx i promijenio0 sam code i odtradio uprage i sad mi je 4.0735.3.0.2 uglvnom je bolji. zvuk je 40x bolji.  Smile Smile Smile Smile Smile
Ima.....4.0736.3.3.1 N73(10)
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
Ima.....4.0736.3.3.1 N73(10)
 Smile Smile Smile

gdje mogu da skinem posto meni prikazuje da je ovaj sto sam sad stavio najnoviji, po nokijinom software updateom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple iPhone
Verovatno nije izasla novija verzija za taj product code koji im tvoj telefon.... Ili cekaj da izadje ta verzija za tvoj product code ili menjaj product code  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

YO!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N95
Verovatno nije izasla novija verzija za taj product code koji im tvoj telefon.... Ili cekaj da izadje ta verzija za tvoj product code ili menjaj product code  Smile

kako da znam za koji product code je izasla nova verzija? i da li je moguce da se tim novim softwerom moze poboljsati kvalitet  slike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Minor firmware update for Nokia N82 has been released (MCU SW v11.0.117)

Few days ago I briefly informed you that Nokia N82 is the first S60 phone that features User Data Preservation and fixes the most annoying problem and the most common complaints about updating a devices firmware via the Nokia Software Updater.

Unfortunately I made mistake, not a terrible mistake by the way, User Data Preservation is there but anyway I feel obligation towards you and I just have to deny myself although mistake is more related to Kevin from the Nokia S60 Multimedia Blog.

To sum up, Nokia N82 is not the first Nokia phone with this features and thanks to the our devoted forum members we now know that there are bunch of S60 phones out there with UDP implemented, Nokia N81 for example and even oldie 3250..

Anyway, if you are one of those lucky Nokia N82 owners permit mi to briefly inform you that Nokia has released the new firmware version for the Nokia N82 and that you can finally test the User Data Preservation. Sure, although it is confirmed that Nokia N82 has the UDP it is highly suggestible to back up your phone memory before performing a firmware update as precaution measure in case something goes wrong.

Firmware v11.0.117 is already available and supported via the NSU for certain product codes and will be available progressively at the official Nokia Points and Nokia Service Points in the next few days.

I also managed to find the short change log, probably the shortest one that I have seen so far and it really looks like minor update. Will try to find something more about but can't promise anything but if you know something more about please join the discussion and tell us what you think about!?!!

Changes/improvements made from
MCU SW 10.0.046 to version 11.0.117
Camera application:
Improvements of 'Unexpected error…' probability when starting up with quick succession of camera lens cover open/close
Music player (Music player stability):
Fix for music player freeze when operating app from accessory remote controller e.g. BT headsets, AD-54 etc.
Map application:
Reset fix when opening Map app from landmark app
Long Map app closing time
Address search in Chinese character

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6280
Da li neko zna product code za N81 8GB za balkan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung GS3
N81-1 (8 Gb)/RM-179 - product codes:
0544169 Euro1
0545848 Euro2
0545890 Euro3
0545846 France
0545847 Alps
0545849 Turkey
0545851 Scandinavia
0545882 Baltian
0545883 Russian
0545884 Bulgaria and Romania
0545885 Ukraine
0545886 CIS
0545889 Belarus and Moldovia
0545893 Balkans
0545894 Balkans - Greece and Cyprus
0545899 Hebrew - Israel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC HD2
Hocu da kupim n80, pa sam cuo da moze obican n80 da se updatuje na n80ie.Pa me interesuje kako i koja je procedura ili gde da pricitam o tome ali na srpskom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.