Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 23:59:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Office njesra!  (Pročitano 922 puta)
14. Feb 2008, 18:00:47
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Tatoo
Pozdrav svima! Imam problem sa kompletnim Office okruzenjem a on se ovako manifestuje! Kada instaliram bilo koju verziju Office paketa sa svim njegovim prog. kao i sa FrontPage-om pojavljuje mi se prozorcic koji zapocinje instalaciju Office-a. I kada god ukljucim posle instalacije neki od programa iz paketa opet se pojavljuje isti prozor, pocinje instalaciju office-a, kad zavrsi to ucitavanje i ostale gluposti, program se startuje. Ne znam u cemu je problem. Pokusao sam jedno milion puta da ocistim registry i ponovo instaliram ali problem i dalje stoji. Molim Vas ako razumete o cemu pricam, javite sta da radim. U cemu je frka? A da, paket sam instalirao na Visti i probao sam i 2003 i 2007, it's the same shit! Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Da li si prilikom instalacije naglasio da zelis full paket sa svim dodacima?
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Tvrdoglavi Kernel

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 427
OS
Linux
Browser
Epiphany 2.20
Mosh probash OpenOffice ako te taj ne bude prestao smarati  Smile
IP sačuvana
social share
Il' si hardkor il' si smor...
no woman no grind
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Tatoo
Da, da full paket!!! Probao sam verovatno na sve nacine, ne znam sta je... Imam OpenOffice, nije problem, radim u njemu i to je ok, ali me pomalo nervira pomisao da je ranije sve radilo kako treba, a da sada ne radi i to bez razloga... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola C450
Da li na HDD-u imas negde folder MSOCache?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tatoo
da ali sam ga izbrisao, onog trenutka kad sam uninstalirao office, mislis ta tu negde lezi problem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola C450
Da. Instalacija (od verzije 2003) trazi da zadrzis taj folder (u njemu je deo instalacije). Kada budes sledeci put instalirao obrati na to paznju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Tatoo
Ok. Instalacija glatko tece, sve instalira u full-u bez ikakvih problema. Naravno taj folder MSOcache je skriven i njega ne diram. Medjutim posle instalacije kada hocu da pokrenem aplikaciju iz Office-a, izbaci mi taj "problem" prozor koji kao ponovo instalira office, ako kliknem na cancel aplikacija mi se u svakom slucaju otvara tako da nije do instalacije ni do tih skrivenih fajlova, svi su tu. Mislim da je problem u registry bazi zbog ranijih service pack-ova koji su takodje instalirani na masini. E sad, verovatno sam te jos vise zbunio... Probao sam MSO 2007, misleci da ce on srediti stvar ali javlja se isti problem pa cak i jos duze cekam da mi se startuje prog...Uvrnuto zar ne...prava mozgalica  Smile ...hvala na trudu, ako neko ima ideje nek javlja...pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
HTC Tatoo
....odgovor je...???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 243
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tatoo
...ne mogu da verujem da niko nema resenje za ovaj problem...da li sam ja jedini baksuz kome se ovo sranje desilo...???
ostaje mi samo da polomim cd sa j.... Office-om... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 23:59:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.