Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 919 920 922 923 ... 1664
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Off Topic Chat Room[Netemanje]  (Pročitano 251331 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
chu..samo reci sta ces,evo ja tebi dorucak,a ti meni skuvash nesto za rucak Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma nemas brige..samo kazi sta i idem odmah da skuvam Smile nego jel da pogadjam sta da skuvam ili ces sam da mi kazes(mislim ako vec nemas poverenja u moje kulinarske sposobnosti) Smile
eto zbunio si me i ne rekoh sta cu za dorucak..ma izbor prepustam tebi Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2005, 13:05:45 od pinkie »
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ovako...za dorucak ti donosim riblje stapice i vocni jogurt(moz da jedes kolko hoces,a ne moz da se ugojis :[115]Smiley

aj sad da vidimo sta cemo za rucak,ja donosim cvece i bombonjeru...i vino(osh' belo ili crno?) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
uh tu kombinaciju jos nisam probala..zato tebe zovu kombinezon..kombinacija...hihihih..koje mi gluposti padaju na pamet..dakle dorucak pristajem Smile
a rucak...crno vino..moze moze, samo pazi gadna sam kad popijem..hihihihi..mislim ono penjanje po stolovima, lomljava namestaja i slicne stvari.. Smile dakle, sta cemo za rucak Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma nema veze,smiricu te ja...znam neke cake Smile
pa ajde sad da te vidim domacice,sta mi spremas? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
hihihihihi dobro, ako vec ti tako kazes Smile
hm..domacica...rekla bih ti kupus, ali ne ide kupus uz bombonjeru i vino...hm..ide riba ali smo ribu vec pojeli za dorucak..moze li ovako...
za predjelo spremicu neke vragolije koje ti ne mogu imenovati.to moras svojim ocima videti..i umesicu kiflice malene one sicusne..cisto za gricnuti, dok ne stigne rucak...a za rucak pileca supica, domaca naravno...przeni krompirici(ili pire, biraj sam) rolovane ili karadjordjeve snicle(moja kucna proizvodnja naravno) a od tursije, ma imam sta ti dusa pozeli...bila sam vredna ove jeseni..sve domaca radinost Smile a za desert....hm......jos kazi da ti ovo sve do sada ne odgovara odmah se penjem na sto Smile ah da svece....cisto radi lepse atmosfere..i tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
a da svece su obavezne...a ovo do sada je fantasticno,nemam prigovora apsolutno nikakvog,ali biram przene krompirice(kad vec mogu da biram)...e dobro,onda kad lepo jedemo..i popijemo po casu vina u svece i tako...hmm..a koju cemo muzikicu za tu priliku da pustimo a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ja taman rekoh vidim ne odgovaras, pa smisljas nacin kako da mi kazes da sam ocajna domacica Smile ma moze przeni krompirici nije problem uopste Smile a muzika..ma ti si veci maher kad je muzika u pitanju..daj predlog da nabavim cd Smile mislim dok ne dodjes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ma necu ja da ti zanovetam u tvojoj kuci..kad te pozovem kod mene onda cu ja da biram(barry white Smile)
zato da cujem sta tebe najvise opusta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
moze neki sentisi..znam da nije bas po tvom ukusu, ali kad dodje vreme za striptiz bice i zivlje muzike :shock:ovaj jel ja to rekoh striptiz Smile htela sam reci kad dodje vreme za neku vedriju, manje romanticnu komunikaciju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 919 920 922 923 ... 1664
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.