Ne trebaju muda da prozivas na forumu, trebaju muda da se pojavis kad ti neko dodje u grad i zove da resite problem.
Orfanelin
Svakidasnjica je da imate ljude koji zele da dodju do viseg staleza, tog visokog drustva...Spustaju se na kolena i oralno zadovoljavaju, odricu se obraza i casti samo kako bi dobili malo slave...Ali ovaj covek je jedinstven.
On sve to radi na internetu. Valja price iz svog zivota na temama koje nemaju nikakve veze sa tim. Uleti sa pricom koliko je njegova ekipa jebacka, kako voli klinke, kakav je navijac, koliko ima drugova ludaka...Sve to na indirektan nacin kako bi se videlo koliko je on kersme.
Zna se kakvi su ti likovu. U fazonu kad dvojica naprave show, a treci cuti i sedi bez muda, usran...Da bi posle pricao price ljudima kako je on sa svojim ortacima pravio sranja,jeboa kvalitetnu picku, bio smeker. Nije bitno. Razume se poenta.
Ti Orfe imas ozbiljan problem. Ja sam i dalje u Senti, tebi ako se dolazi dodji...Dodji brate...Ali nemoj leba ti da se proseravas kako si dosao jer ti nisi dosao. Znaci ja ne vidim kako sam ja mogao da se userem i pobegnem, ako ti nisi dosao?
Ne bih se slozio sa tvojom analizom sandi, ja nisam bolesnik ja sam samo perverznjak... ima razlike... jeste onako neiskusnom oku teshko vidjljiva, zato si i stavila mene i jZmu u isti kosh...
ontopic: jZma, snalazljiv, stidljiv dechko koji ume da skuva kafu od bukvalno svega...
meni nije jasno pičkaranje, a radi pičkaranja, neki trend jel? Kad dodjoh davnijeg dana na cq forum, prvo se napičih sa bukijem, pa kad se skoro opet vratih, al ovaj put na politiku isto bi i sa aneom
Završi se i taj period, tj završiše se i izbori pa se samim tim i strasti spustiše, vreme provodim na odličnoj mi birtiji, ostalo pratim al retko komentarišem. I npr interesuje me čemu želja, potreba ili šta god da se neko pičkara po forumu. Napičkaraš se ujutru sa kontrolorom, pa sa nekim u busu, možda ne svaki dan, al često, pa dodješ na posao imaš bar tri redovna pacijenta koja treba napičkarati... u čemu je fora da to isto radiš na forumu ljudima koje ne poznaješ, a verovatno ih nikada nećeš ni upoznati. Nemaš nervoznu pekarku, komšinicu, dečka...? odeš na neki šalter, poštin npr, tamo su vazda nervozni pa udri...
Ovo mi je prvi post na ovoj temi a nikada doduše nisam nikoga ni pohvalila ovde, al to je zato što počasti menjaju karakter na gore samim tim poruge ga verovatno menaju nabolje, što bi se reklo da dane radi dobar posao fuck logic
Ane kazes da nema otvorenog pickaranja? Nikad mi nece biti jasno sta je zanimljivo u pickaranju preko pp-a Smile Smile Udrite javno
Санџи знаш шта је плаузабл динајабилити? По српски речено ... рекао сам нешто ал ипак нисам ... илити недостатак отвореног пичкарања не подразумева пичкарање преко пп него по темама ал индиректно ... не пишем теби ал ти знаш да се односи на тебе фазон ... исто све ... ал је ето ... суптилније.
Citat
stidljiv dechko
кхм ... вери мач Лере ... Лер је ОК лик скроз ал у строго ограниченим дневним дозама ...
фала Ким сори Анеа
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 16:34:52 od 3maj001 »
Niste mi jasni, bar većina. Dečko se sprda ovde, namerno podjebava i boli ga uvo za bilo koga odavde jer nikog ne poznaje. A vi se primili kako je on šabančina bezobrazna koji ne ceni sagovornike aj plačite sad što vas ne ceni.
Pičkaranje, ali zdravo pičkaranje, nedostaje ovde još od onomad kad sam se prvi put registrovao. Tad je forum bio i najbolji. Ne može svako da priča o cveću i proleću sandalicu mu jebem kad se setim ekipe koja je najurena sa sportskog dela foruma... pa to je šouv bio.
Mnogo ste se vi poprimali. Opušteno se može reći da ste vi još veći debili od njega jer vas pogađaju njegove opaske.
Štosmen samog tiče - samo udri
« Poslednja izmena: 03. Avg 2012, 16:56:28 od Raća_5 »