Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vučić u Sarajevu: Sastanak sa visokim zvaničnicima BiH  (Pročitano 1320 puta)
13. Maj 2014, 11:36:39
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Vučić u Sarajevu: Sastanak sa visokim zvaničnicima BiH

Aleksandar Vučić (L) i Vjekoslav Bevanda

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u utorak u Sarajevo, gde se na početku posete sastao se sa predsednikom Veća ministara Bosne i Hercegovine Vjekoslavom Bevandom. Vučiću je ispred zgrade Veća priređen svečani doček uz vojne počasti i intoniranje himni dve države. Dvojica državnika su prvo imali razgovor u četiri oka.

Kako je predviđeno, Vučić i Bevanda će se posle sastanaka obratiti novinarima. Nakon sastanka sa Bevandom, zakazan je plenarni sastanak delegacija dve zemlje, a zatim će se premijer Srbije sastati i sa predsedavajućim i zamenicima predsedavajućih oba doma parlamentarne skupštine BiH.

Predviđeni su i susreti srbijanskog premijera sa predsedavajućim i članovima Predsedništva BiH, kao i sa ministrom spoljnih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom.

Tokom posete premijer Vučić razgovaraće i sa predstavnicima Saveta za regionalnu saradnju, a radni boravak Vučića u Sarajevu obuhvata i obilazak Opšte bolnice "Prim. dr Abdulah Nakaš", kao i posetu Gazi Husrev-begove džamije i Saborne crkve.

Premijer Srbije će obići i "Komtrejd" tehnološki centar, gde će mu biti predstavljena odabrana rešenja softverskih inženjera, prenose mediji.

U delegaciji sa Vučićem je i ministar finansija Lazar Kstić, a posetu prati veliki broj novinara. Njegova poseta privukla je pažnju, pošto je predsednik Vlade Srbije nedugo pošto je položio zakletvu u parlamentu odlučio da ode u Sarajevo, a ne u Banjaluku.

Uoči posete, Vučić je poručio da dolazi "ispružene ruke", sa porukom prijateljstva, željom za uspostavljanje poverenja i istinski dobrih odnosa.

Slobodnaevropa
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
docekan je samo tako.... Smile 

bice to (ako nije i sada) najuticajniji politicar u regionu.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Evo i za Al Dzaziru :"I want peace in the world"  Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2014, 17:19:24 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nokia 6300
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Gnjide od ljudi, sta drugo ocekivati
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ma ta grupica idiota kao sto je becirovic..sto su bili provokativni...  potpuno je nebitna u ovoj prici....
a nsu bitni ni u cemu....a posebno ne za projekat integracija bih  u eu....

a ovakva prica...
koja sadrzi elemente pljuvanja po svemu sto je srpsko..... njih godinama  drzi na politickoj sceni,....
kao i dodika.... pljuvanje po suprotnom traboru...
samo sto sdp-e i snsd-e pisaju u istu tikvu vec 14 godina.. Smile

a takvoj retorici je ja mislim .....konacno  kraj.... Smile  Smile

kad je bakir bio odmjeren..nema se sta tu dalje pricati...

sve u svemu svaka cast i vucicu....sto je povukao ovaj potez....bas sada u ovo vrijeme...
a i njima...pre svega i na himni..i na doceku ...
kao i na maximalnom obezbjedjenju...( skoro kao klinton kad je dolazio  Smile )
dok se  premijer vucic  malo setao....po sarajevu... Smile

to sve mnogo vise govori o nekim stvarima vezanim za ovu pricu...
nego sto par idiota je izgovorilo par nebuloza....koje daleko vise govore o njima...nego o bilo cemu...
i drago mi je sto se  vucic i na te niske udarce....postavio onako .... kao pravi gospodin... pre svega covjek...
pa onda kao premijer...jedne........ po svim pravilima..... slobodne i demokratske zemlje...
u kojoj  jednaka prava uzivaju svi narodi i sve nacije   Smile Smile

volim ga svaki dan sve vise i vise  Smile

vule vule vule  Smile Smile Smile Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Das ist Walter

Dragoljub Petrovic,Danas

Premijer je čovek od principa. Jedno vreme je bio čovek od Gavrila Principa, a sada je iz svojih principa izbacio Gavrila, te otišao u prijateljsku posetu Sarajevu. Gradu koji je prethodno obilazio samo odozgo. Mada uopšte ne zna da leti. Ali zna da planinari. Što je još jedna njegova sličnost sa Čedom Jovanovićem. S tim što je Čeda osvojio Akonkagvu, a premijer se verao po okolnim artiljerijskim položajima.

Premijer je, naime, oduvek smatrao da ko na brdu ak i malo stoji više vidi nego onaj pod brdom. Zato je mudar ko Njegoš. Šetajući prekjuče Baščaršijom, u sebi je stalno ponavljao: „Al’ se izgradilo ovo Sarajevo“. Dok su Sarajlije u sebi stalno ponavljale: „Al’ se izgradio ovaj Vučić“.

Bosanci su bili toliko oduševljeni što ih je na tridesetogodišnjicu Olimpijade obišao Vučko da nisu pravili pitanje što ovaj uopšte ne liči na onog Vučka. Onaj je bio pravi vuk, a ovaj je samo vučić. Nije im bilo bitno ni što je ovaj 11 godina posle Olimpijade, 1995 u Skupštini Srbije izrekao antologijsku misao: „Ubijte jednog Srbina, mi ćemo stotinu Muslimana“, koju doduše nije uvrstio u ekspoze. Jerbo se, sudeći po ekspozeu, odavno sa sopstvenih misli prešaltao na kineske.

Tako da su i Kinezi koji spremaju rimejk „Valter brani Sarajevo“ konačno našli pravog čoveka za glavnu ulogu.

- Das ist Walter - rekao je kineski producent kad je iz vizure sarajevske ćevabdžinice ugledao Vučića kako šeta pod kišobranom.

Premijer je, kad malo bolje pogledate, pljunuti Kinez. Pola Srbije kad ga vidi složno uzvikne: „Jao!“ Valjda misle da liči na Jao Minga. Dok pola Kine misli da liči na Batu Živojinovića iz mlađih dana.

Srbi su, opet, bili ponosni što je Jao prvi srpski političar koji nije otišao u Bosnu da se udvara ili izvinjava.

- Zašto bih se uopšte ja izvinjavao kad se za sve što je radio tokom rata u Bosni već izvinio Tadić - objasnio je premijer.

- Gde ste vi bili dok je Tadić ratovao po Bosni? - pitali su ga novinari.

- Ja sam tada bio u prethodnoj inkarnaciji, a nađite mi čoveka koji se izvinio posle reinkarnacije... - citirao je premijer prvo što mu je palo napamet. Čak je tražio od domaćina da se njemu izvini zbog replike: „Vazduh treperi, kao da nebo gori. Sprema se oluja.“ Jasno je da to ima direktne veze sa akcijom „Oluja“.

I tako je premijer kroz Bulevar Ratka Mladića stigao pravo na Baščaršiju, pevušeći hit Dina Merlina „Moj je život Švicarska, skoro pa savršen“. Sa Dinom se za razliku od Tadića nije susreo, jerbo njemu trenutno ne treba Dino Merlin, nego onaj istoimeni čarobnjak. „Da l’ znate gde on živi?“ - raspitivao se kod ljubaznih domaćina. Koji su nudili i da mu Halid Bešlić nešto otpeva, ali se on ljubazno zahvalio: „Imam već u vladi jednog Halida, nemojte molim vas“. Oćete možda da upoznate Ivicu Osima - nastavili su domaćini, ali se on opet zahvalio: „I njega imam u Vladi. On je pljunuti Ivica, osim kad je Halid“.

Sarajlije koje su za vreme Olimpijade nosile transparente Juretu Franku: „Volimo Jureka više od bureka“, sad su nosili transparente: „Volimo Aleka više od Meka“, javili su srpski mediji ushićeno. Iako nikome nije jasno - kako u gradu ćevapa neko može da voli Mek. A posebno Aleka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.