Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  (Pročitano 48337 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Vidite tražite stanarska prava, mirovine, ovo ono ...a pričate kako vam je drago što su pobili ljude na Bleiburgu, sotonizirate Oluju, plačete za SAO Krajinom itd...i kako onda imate obraza tražiti išta od Hrvatske države ?

Kad smo takvi ustašoidi šta uopće tražiti ovdje, stanove i mirovine ?

Pa Cornix di ti živiš čovječe????Šta nisi čitao tisak,gledao tv ili krstario netom ovih dana...Pa čovječe Srbin koji je bio čuvar u Kninskom zatvoru 91',prebijao zatvorene Hrvatske gardiste,čovjek koji je ratovao protiv RH,nedavno bez ikakvog beda dolazi u RH tražiti da mu produže putovnicu "ustaške" države  ????? Smile :shock:Nevjerojatno,ali istinito...Vidiš šta ti je dosljednost... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S500
Da.. i sad će naši cijenjeni kolege forumaši izjavit "Srbi samo žele ono što je njihovo..."

Majke ti mile...   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne. Ti radio umesto nas i za nas i od tvoje plate se uplacivalo u penzioni i stambeni fond. E moj pravnice, nego reci ti meni ako se Gotovina osudi za genocid kakve ce to pravne posledice imati po Hrvatsku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Gotovina nije optužen za genocid.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson G 502
Ma ne. Ti radio umesto nas i za nas i od tvoje plate se uplacivalo u penzioni i stambeni fond. E moj pravnice, nego reci ti meni ako se Gotovina osudi za genocid kakve ce to pravne posledice imati po Hrvatsku?

Da je neće možda vratiti u okvir sfrj... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Nista znacajnije. Kao i za Srebrenicu...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Vlado85

Nemoj tako, oko 50 000 stanova X 50m2 u proseku X 1000€/m2 = 2.5 milijardi €. Sasvim potrebna i dovoljna pravna posledica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Nemoj tako, oko 50 000 stanova X 50m2 u proseku X 1000€/m2 = 2.5 milijardi €. Sasvim potrebna i dovoljna pravna posledica.
Slobodno možeš te novce uplatiti za obnovu Vukovara i Dubrovnika
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
@Vlado85

ti samo na te pare računaš u životu ili planiraš i radit nešto pa zaradit ?  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nikola34
Naravno da radim. Zaposlen sam, treba do kraja juna da diplomiram i radim sa drugarom privatno. Odi na temu "Srbija lider balkana" pa ces da vidis da sam napisao da planiram da uzmem kredit za stan za godinu do tri. Cekam da se usvoji zakon o hipotekarnim kreditima i jos malo da se trziste uredi. Ne brini ti nista. Naravno da ja ne cekam od vas nista. To se ionako vuce kao Muratova creva, tako da kada se to resi taman ce mi dobro doci da kupim negde imanje na planini ili kupim novi stan. Videcu. Ima vremena da razmislim. Citav problem oko stanarskih prava je nepotrebno zakomplikovan. Zbog cega? Imate obraza da mi ovde nesto serkate i da negirate da je moja keva 20 godina radila, placala sve obaveze prema Hrvatskoj i zasluzila taj stan. Imate obraza da mi serete kako sam okupirao Hrvatsku, a ni sam ne znam koliko je generacija moje porodice rodjeno i zivelo u Hrvatskoj. Moj deda je dao zivot za Hrvatsku kao pripadnik 7. banijske brigade, svoju cerku nikad nije video. Moja buducnost je bila vezana za Zagreb, Hrvatska moja domovina. I onda su dosli kreteni Tudjman i Milosevic i obican svet kao ja, je najebao. Ni kriv ni duzan. I ja ne znam zasto je to tako tesko priznati vama. Da, iz Hrvatske je proterano 500000 Srba. To su cinjenice. Cinjenica je da je Hrvatska izvrsila genocid. Postoji tonski dokaz. Nije joj prvi put. I za to postoje dokazi. Sad vi lepo mozete da nastavite da negirate i da podjebavate i pisete gluposti, ali sve je to smesno. Postoji tonski dokaz. Ako njega negirate definitivno samo dokazujete koliki ste ljigavci. Obraz djon.
Naravno, daleko od toga da su Srbi cvecke. Mi smo dosta platili i jos placamo i verovatno cemojos platiti, ali sada je dosao red i na vas. Kako su to mogli resiti u BiH. Vidite da moze. Samo je izgleda trebao tonski zapis planiranja genocida da vas natera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.371 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.