Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.
Zodijak
Pol
Nepoznat
Opera 8.01
Klasicna propagandna priprema.Pocinje sa srpskim barikadama,pa Srbi izazivaju jadne siptare,pa teroristi,pa Srbija tihu agresiju.. i tako do 'dana D'.'Dan D' ce ovoga puta zavisiti od vise faktora nego 1999.Da kur...m ne mrdnemo opet cemo biti krivi za Zapad.Ne bi me iznenadile ni nove 'Markale' u reziji SAD i EU narednih dana.Posle svega,ima neceg pozitivnog i u globalnom zagrevanju i otopljavanju..Strasan je sud Boziji..
Prije svega i ne cudi me sto si takvu neprovjerenu informaciju nasao na onom sajtu To sigurno nije tacno jer i sjeverni kao i juzni dio grada kontrolisu Kfor i Kosovska policija
Kosovska Mitrovica - Na severnom delu Kosova, koje je naseljen većinskim srpskim stanovništvom, jutros su se pojavile ulične barikade na kojima stoje članovi srbske sigurnosne službe, objavio je Rojters.
Barikade su postavljene na raskrsnicama u Mitrovici te na mostu preko reke Ibar koji je linija razdvajanja između Srba i šiptara u tom gradu.
Spremni za napad šiptara Članovi sigurnosne službe, koji se nazivaju i "nova lica", tvrde da ih se može slobodno nazivati srbskim policajcima te da su spremni za mogući napad šiptara. ''Ako šiptarska manjina želi zauzeti sever Kosova, mi ćemo se odbraniti, Srbi su spremni", kaže 29-godišnji "policajac" koji čuva uličnu blokadu.
z EUFOR-a stiže reakcija portparola Davida Fiedlera koji kaže da međunarodne snage prate situaciju u pokrajini i spremne su reagovati ako to bude potrebno. Najavio je i moguća pojačanja u njihovim redovima ako dođe do pogoršanja sigurnosne situacije.
Građani Republike Srpske spremaju nezavisnost
"Tražili su od nas da se izjasnimo kako ćemo se ponašati ako se na Kosovu proglasi nezavisnost. Odlučili smo da ne organizujemo proteste. Pozivamo sve građane da ostanu mirni i ne izlaze na ulice ako dođe da toga da Kosovo proglase nezavisnim. Međutim, SPONA će, u tom slučaju, odmah tražiti od parlamenta RS da proglasi nezavisnost i izdvajanje RS iz BiH. Imamo na to pravo, pravo naroda na samoopredjeljenje do otcjepljenja", istakao je Dukić.
U svakom slucaju podrzavam otcepljenje Republike Srpske i stvaranje jos jedne Srpske drzave, u slucaju da dodje do nezavisnosti Kosova jer nismo mi jedini koji nemamo pravo na samoopredeljenje.