Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:20:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrzan probni let remontovanog MiG-29  (Pročitano 28927 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

Jedva su skupili i tri a vi bi hteli jos. :mrgreen:Salu na stranu ali ovo je zaista zalosno sta se radi,spala borbena avijacija na par aviona,tuga. Smile
Ma nemoj tako, bice bolje, vidis da se stvari pomeraju na bolje. Iduce godine, kladim se da ce biti jos vise aviona. Ajmo, vesela lica, nema plakanja. Smile Smile

Jedino Papalu kad bi tebe postavili za nacelnika RV bilo bi nade za oporavak. :[115]:Sa ovom garniturom ljudi nisam siguran kakva je buducnosy Rv.
« Poslednja izmena: 14. Sep 2008, 20:55:28 od ujkaalbert »
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Četvrti-18101 je imao tehnički problem na poletanju, i zato nije učestvovao, posle preleta sva tri, vođa-general Đukanović se sam vratio na prelet kada ih je pozdravio.

e jbg momci , znao sam da me moj nepogreshivi instinkt nije prevario  Smile ... tuga i jad ,shta reci - ni paradu ne mozemo da napravimo kako dolikuje ,nego se  leti  u formaciji iz WW1 (trojka -pih  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Bf_109_g_6 i Ujkaalbert, jako cenim vasa izlaganja na forumu i iako potencirate obeshrabrujucu stranu situacije, no verujem da je to u najboljoj nameri. Vise cenim to od onog nebuloznog lozenja navijackog tipa - najjaci smo, itd. Hladne glave su potrebnije.
Medjutim, ima jedna psiholoska stvar, a to je da ponavljanje jedne misli ili izgovaranje ili pisanje, nebitno je, dovodi na jednom drugom, nazovimo ga misaonom energetskom nivou, metafizickom, duhovnom...kako god hocete, do vece mogucnosti realizacije te misli.
Mislim, da bi bilo potrebno to uravnoteziti jednim umerenijim (ne nerealno optimistickim, vec zeljeno pozitivnim) razmisljanjem u pravcu dobrog ishoda.
No, kad se sve sabere, i podvuce crta, mi koji ovde diskutujemo na Bureku, imamo bas onaj pravi realni, ali pozitivni bilans.
To sto ja hrabrim, upravo radim iz tog razloga - balansa, jer nikad nista nije crno niti belo.
Posto jezicak na vagi nase avijacije tek pocinje minimalno da preteze na plus, hajde da ga poguramo samo malcice i pozelimo da pretegne jos vise na tu stranu.
Ziveli vi meni, i raztreznjujte nas sve i dalje. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Medjutim, ima jedna psiholoska stvar, a to je da ponavljanje jedne misli ili izgovaranje ili pisanje, nebitno je, dovodi na jednom drugom, nazovimo ga misaonom energetskom nivou, metafizickom, duhovnom...kako god hocete, do vece mogucnosti realizacije te misli.

imam ja jednu optimistichku misao ... pechurka iznad odredjenih mesta ,drzava i gradova ... ali nije bash za ovu temu ...  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Moze pecurka ako ih ti nasi migovi bace  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh, eh! Nisu one zdrave ni za koga. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
A ovako je bilo nekada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko ovih MiG 21 nasih jos danas leti Smile Kad god ga vidim, zao mi tog aviona, to se uvek moze koristiti.

Super je video @M70AB1  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

U blizini sam...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson s700i
U naoružanju imamo još 31 komad, koliko leti, hmmmm, desetak je sigurno u operativnom stanju, i još uvek su u dežurnoj  borbenoj pari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa lepo, jos kad bih ja znao sta to "para" tacno znaci? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 20:20:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.