Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:19:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40120 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
kad se kuća napravi onda se misli na ostale stvari.Zna se što je na prvom mjestu.Mi smo im napravili kuću a sada oni misle na druge stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ako neko bude želio praviti s...e neće mu biti teško opret stvoriti euforiju kao i 91-e. Podloge ima koliko hoćeš, nismo ni mi pamtili WW II ali kad čuješ da su ustaše opet na vlasti i da hoće novu NDH ne možeš da čekaš kod kuće da dođu da te zakolju kao 41.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
drugi će ti narediti ili već jesu da s ustašama surađuješ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Neki su sa njima i u ratu sarađivali  Smile pa što ne bi i mi pješadinci uhvatili neku vajdu od toga sad u "miru".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
kad se kuća napravi onda se misli na ostale stvari.Zna se što je na prvom mjestu.Mi smo im napravili kuću a sada oni misle na druge stvari.

Ево сам себе побијаш

Kakav rat i granice,važnije je gospodarstvo,ekologija....

Значи прво границе па онда економија. Ви сте границе одрадили, а ми те треба да их одрадимо. Фрка је што смо једни другима на граници и док и једни и други не буду задовољни нема мира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Najbolji put za popravljanje odnosa između Srbije i Hrvatske je u insistiranju na nacionalnim identitetima oba naroda, jer ti identiteti nisu neprijateljski. Faktičko neprijateljstvo je plod dugotrajnog robovanja drugim nacijama koje su menjale identitet Srba i Hrvata. Srba prema turskom, Hrvata  prema nemačkom, italijanskom i mađarskom. Pošto su Hrvati em živeli duže u tuđim državama, em i pre toga imali slabiju kulturu, kod njih ja ta promena od autentičnog mentaliteta drastičnija, zato se oni danas praktično samo formalno mogu zvati Hrvati, iako je reč o nekoj mešavini Srba i Hrvata koji govore srpskim jezikom, i koje je odredilo pripadanje RKCu i geografija, Zato i mislim da je Austrija sasvim pravilno nazvala Hrvatskom samo mali deo teritorije oko Zagreba, a ostalo Slavonija, Dalmacija, Vojna Krajina, srpsko vojvodstvo itd. Većina Hrvata nema pojma šta su njihovi nacionalni talenti, što dovoljno govori o svemu. Naravno ima i pravih Hrvata po Hrvatskoj, al ti se  poznaju po benignom odnosu prema Srbiji i srpskom narodu, čime pokazuju da nisu prekinuli duhovnu nit sa svojim precima. Svi ovi što dožive ekstazu na pomen Oluje i izbegličkih kolana sa autentičnim Hrvatima veze nemaju. E oni su problem, jer im je tačka "nacionalne" homogenizacije" mržnja prema Srbiji i srpskom narodu. Sa Hrvatima bi mi lako, nego ne znam šta ćemo sa ovim što sami sebe zovu Hrvatima i pozivaju se na pretke sa kojima nikakve duhovne veze nemaju. Jedino da ovi što čuvaju duhovni kontinuitet hrvatizuju ove nazovi Hrvate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
e baš si nedokazani velikosrbin.
mi imali slabiju kulturu nego vi.Pa pogledaj naše obalne gradove i njihovu urbanu tradiciju.Kad su dobili ljekarne,kanalizaciju,razvili se u renesansi ,pa gotika....Pogledaj gradove po šumdiji i usporedi materijalnu ili duhovnu kulturu.jedino manastiri i ništa više.Kad ste dobili prva kazališta,vatrogasna društva,struju,željeznicu,kino....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
pa vi jezik niste imali do nedavno,tako da mogu misliti ko je ovo izgradio... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mi imali slabiju kulturu nego vi.Pa pogledaj naše obalne gradove i njihovu urbanu tradiciju.Kad su dobili ljekarne,kanalizaciju,razvili se u renesansi ,pa gotika....Pogledaj gradove po šumdiji i usporedi materijalnu ili duhovnu kulturu.jedino manastiri i ništa više.Kad ste dobili prva kazališta,vatrogasna društva,struju,željeznicu,kino....

Smile Smile Професор а културу народа мери по градовима Smile Кретенизам најгори!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dubrovnik su izgradili Šumadinci jer riječ dubrava znači šuma na slavenskom.Zaštitnik grada je sv.Vlaho a to su mu dali Vlasi .Na zastavi piše libertas što znači s latinskog samo sloga srbin spašava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:19:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.