Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Rusije i SAD nikad gori od hladnog rata  (Pročitano 23609 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Bolje da si ti tihovao 2 godine, a da su pametniji bili tamo...

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Ниш
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G3
Sta mislite, kako bi reagovale SAD da Rusima "padne na pamet" da napadnu Poljsku?
Dali bi ima stvarno pomogli (sto bi znacilo 3. WW) ili bi bilo "jebi ga" sta da se radi , uz nevidjenu medijsku kampanju protiv Rusa!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sta mislite, kako bi reagovale SAD da Rusima "padne na pamet" da napadnu Poljsku?
Dali bi ima stvarno pomogli (sto bi znacilo 3. WW) ili bi bilo "jebi ga" sta da se radi , uz nevidjenu medijsku kampanju protiv Rusa!?
dobro pitanje...
poznajuci ih,mislim da bi verovatno napali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
E moj magistre, upravo zato što su takvi kao ti bili 2 godine u lijepoj njihovoj, ona im je celovita i etnički čista što nije uspelo ni Anti Paveliću. Bolje da si ti tihovao 2 godine, a da su pametniji bili tamo, možda bi sad u Srbu bilo Srba. Ovako, zahvaljujući brkatim sirovinama  i njihovim duhovnicima od srpskog Srba posta hrvatski Srb.
Unapred se izvinjavam dobrim ljudima hrvatske nacionalnosti! Neka znaju da ovo nije upućeno njima nego pojedincima koje i oni poznaju i znaju kakvi su!
Kada voliš da pametuješ (mada nemaš nikakvih preduslova za to!) i da me vučeš za jezik,vređajući me, da adekvatno odgovorim,tebi i ovima što se zlurado smeju a istih ste,za naučna istraživanja,interesantnih gena! Molim moderatore,koji nisu izbrisali ovaj uvredljivi post gde se u pogrdnom smislu akcentuje " magistre","takvi kao ti" , "malo pametniji", " i njihovim duhovnicima",da dopuste da odgovarajuće odgovorim ili neka brišu i jedno i drugo!
E,moj,u zakidanju dnevnica,vispreni građevincu(neko je magistar a neko zakidač sirotih i ubogih a zato se ide tamo dole jednog dana,ako nisi znao...tvoja poslovna fela mi je dobro poznata i sad mi je jasno ko si!),pošto ne umeš ni da čitaš ni da razumeš napisano,ponoviću! Napisah da sam 2 godine bio gde sam bio i da su se tvoji osećali veoma lepo u mom prisustvu i to je velika istina i ponosan sam na to! Znaš li možda gde sam bio i šta sam radio? Da li se moj boravak svodio na ubijanje ili možda je čitava situacija sa mnom išla u malo drugačijem smeru? Šta bre ti znaš? Pošto lupe*** a nemaš pojma o meni i o onome šta se sa mnom dešavalo(mada ne znaš ni šta se dešavalo uopšte gledano...teško iz podruma strašljivim očima videti i u njemu biti informisan!) reći ću tebi i svima na forumu,da sam mnogim tvojim sunarodnicima (Koji su vala isti kao i ti!),ma koliko paradoksalno tebi to zvučalo, spasio živote,koje,mnogi od njih,nisu zaslužili da imaju shodno onome što su učinili! Šta,kada i kako ti neću reći jer ne zaslužuješ ništa,kao što nisu ni oni,ali njima je život visio na tankoj,tankoj niti i svaki hrićanin bi uradio isto u takvoj situaciji...Boga radi,svoje duše radi i radi potencijalnog pokajanja zlikovca i njegovog mogućeg spasenja duše! Tako da mogu mirne duše i apsolutno mirne savesti da "Tihujem" u Bogu (što se za pojedince ne bi moglo reći...pogotovo ako su kao bogoborci i bogomrzci udaljeni od "Izvora Života" te im vreme prolazi u unapred izgubljenom ratu sa Njim!) i zahvaljujem Mu što je postavio tamo,kako reče ono ti..."malo pametnije" i ,da dodam,normalne i verujuće ljude koje su (verovao ti ili ne) ti isti duhovnici,koje ti toliko mrziš, savetovali da "metak ide iznad glave čoveka,sine...uvek iznad glave!" ,osim, "kada te ugrozi fizički u borbi prsa u prsa,ali i tad pokušaj da ga savladaš i sačuvaš mu život,ako je ikako moguće!" (to su reči mog duhovnika kome nisi dostojan ni cipelu da poljubiš!). Svoju zadnji** i život sam stavio u procep radi spasavanja nekog, za koga bi u ratnoj situaciji,kada je većina ostrašćena do usijanja,bilo "normalno"da mu se ispali metak u čelo (to se tako tumači u takvom momentu,moj majstore darežljivi!)! Ali ti to ne možeš da shvatiš,iz svima ovde odavno već poznatih razloga, i zato ja imam prava da pričam a ti nemaš nikakva prava,jer si običan skoroje*** koji samo lupe** i jalovo pametuje o nečemu što ne zna, što iskustveno nije prošao,već pričaš glupo*** samo mržnje radi prema onima u čijoj domovini slobodno živiš i čiji hleb jedeš!!! U mom životu do sad,isključivo uz Božiju pomoć ,nema mrlje,a u tvom? U mom srcu nema mržnje iako sam prošao usrani rat,samo postoji želja da pričam više nego očiglednu istinu o nepravdi nad Srbima,jer ja znam,bio sam gore za razliku od tebe,a šta ima u tvom srcu? To vidimo svi! Ne očekujem ja od većine Hrvata da ikada shvate neke stvari,zlo im je pomutilo dušu,ali želim da pričam ko ste i kakvi ste,jer to je vaša "viševekovna tradicija" biti mrzitelj Srba! Ponavljam,čast pojedincima koji ,na žalost,ne predstavljaju pravilo!
To što nema Srba gore(čemu se ti u stvari licemerno raduješ,tako da to tvoje pseudo lamentovanje ostavi za nekog drugog!) možeš zahvaliti tolikim silnim državama koje su vam na sve načine pomagale,inače...znaš kada bi bre dobili državu? Nikad,pa na kub,majstore!Ne zavaravaj se!
Tako da mogu reći sledeće;da je neko drugi gore bio umesto "nas glupih" ,bilo bi vas još manje,jel ti jasno?
« Poslednja izmena: 22. Avg 2008, 10:52:13 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ovo gore je prosto neverovatno
IP sačuvana
social share
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi
a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile
theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro pitanje...
poznajuci ih,mislim da bi verovatno napali.

Пољска је већ део НАТО, тако да не знам колико би имали избора. Треба гузити Грузију, а и Украјину ако не буде добра, оне још нису у НАТО Smile
Иначе, мислим да и Руси користе у пропагандне сврхе, што је добро... Кад нуклеарни капацитети могу да спрже планету десет пута, штит овамо онамо не значи много.
Али је добро да се окреће народ против Запада Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
E moj magistre, upravo zato što su takvi kao ti bili 2 godine u lijepoj njihovoj, ona im je celovita i etnički čista što nije uspelo ni Anti Paveliću. Bolje da si ti tihovao 2 godine, a da su pametniji bili tamo, možda bi sad u Srbu bilo Srba. Ovako, zahvaljujući brkatim sirovinama  i njihovim duhovnicima od srpskog Srba posta hrvatski Srb.
Unapred se izvinjavam dobrim ljudima hrvatske nacionalnosti! Neka znaju da ovo nije upućeno njima nego pojedincima koje i oni poznaju i znaju kakvi su!
Kada voliš da pametuješ (mada nemaš nikakvih preduslova za to!) i da me vučeš za jezik,vrđajući me, da adekvatno odgovorijm,tebi i ovima što se zlurado smeju a istih ste,za naučna istraživanja,interesantnih gena!Molim moderatore,koji nisu izbrisali ovaj uvredljivi post gde se u pogrdnom smislu akcentuje " magistre","takvi kao ti" , "malo pametniji", " i njihovim duhovnicima",da dopuste da odgovarajuće odgovrim ili neka brišu i jedno i drugo!
E,moj,u zakidanju dnevnica,vispreni građevincu(neko je magistar a neko zakidač sirotih i ubogih a zato se ide tamo dole jednog dana,ako nisi znao...tvoja poslovna fela mi je dobro poznata i sad mi je jasno ko si!),pošto ne umeš ni da čitaš ni da razumeš napisano,ponoviću! Napisah da sam 2 godine bio gde sam bio i da su se tvoji osećali veoma lepo u mom prisustvu i to je velika istina i ponosan sam na to! Znaš li možda gde sam bio i šta sam radio? Da li se moj boravak svodio na ubijanje ili možda je čitava situacija sa mnom išla u malo drugačijem smeru? Šta bre ti znaš? Pošto lupe*** a nemaš pojma o meni i o onome šta se sa mnom dešavalo(mada ne znaš ni šta se dešavalo uopšte gledano...teško iz podruma strašljivim očima videti i u njemu biti informisan!) reći ću tebi i svima na forumu,da sam mnogim tvojim sunarodnicima (Koji su vala isti kao i ti!),ma koliko paradoksalno tebi to zvučalo, spasio živote,koje,mnogi od njih,nisu zaslužili da imaju shodno onome što su učinili! Šta,kada i kako ti neću reći jer ne zaslužuješ ništa,kao što nisu ni oni,ali njima je život visio na tankoj,tankoj niti i svaki hrićanin bi uradio isto u takvoj situaciji...Boga radi,svoje duše radi i radi potencijalnog pokajanja zlikovca i njegovog mogućeg spasenja duše! Tako da mogu mirne duše i apsolutno mirne savesti da "Tihujem" u Bogu (što se za pojedince ne bi moglo reći...pogotovo ako su kao bogoborci i bogomrzci udaljeni od "Izvora Života" te im vreme prolazi u unapred izgubljenom ratu sa Njim!) i zahvaljujem Mu što je postavio tamo,kako reče ono ti..."malo pametnije" i ,da dodam,normalne i verujuće ljude koje su (verovao ti ili ne) ti isti duhovnici,koje ti toliko mrziš, savetovali da "metak ide iznad glave čoveka,sine...uvek iznad glave!" ,osim, "kada te ugrozi fizički u borbi prsa u prsa,ali i tad pokušaj da ga savladaš i sačuvaš mu život,ako je ikako moguće!" (to su reči mog duhovnika kome nisi dostojan ni cipelu da poljubiš!). Svoju zadnji** i život sam stavio u procep radi spasavanja nekog, za koga bi u ratnoj situaciji,kada je većina ostrašćena do usijanja,bilo "normalno"da mu se ispali metak u čelo (to se tako tumači u takvom momentu,moj majstore darežljivi!)! Ali ti to ne možeš da shvatiš,iz svima ovde odavno već poznatih razloga, i zato ja imam prava da pričam a ti nemaš nikakva prava,jer si običan skoroje*** koji samo lupe** i jalovo pametuje o nečemu što ne zna, što iskustveno nije prošao,već pričaš glupo*** samo mržnje radi prema onima u čijoj domovini slobodno živiš i čiji hleb jedeš!!! U mom životu do sad,isključivo uz Božiju pomoć ,nema mrlje,a u tvom? U mom srcu nema mržnje iako sam prošao usrani rat,samo postoji želja da pričam više nego očiglednu istinu o nepravdi nad Srbima,jer ja znam,bio sam gore za razliku od tebe,a šta ima u tvom srcu? To vidimo svi! Ne očekujem ja od većine Hrvata da ikada shvate neke stvari,zlo im je pomutilo dušu,ali želim da pričam ko ste i kakvi ste,jer to je vaša "viševekovna tradicija" biti mrzitelj Srba! Ponavljam,čast pojedincima koji ,na žalost,ne predstavljaju pravilo!
To što nema Srba gore(čemu se ti u stvari licemerno raduješ,tako da to tvoje pseudo lamentovanje ostavi za nekog drugog!) možeš zahvaliti tolikim silnim državama koje su vam na sve načine pomagale,inače...znaš kada bi bre dobili državu? Nikad,pa na kub,majstore!Ne zavaravaj se!
Tako da mogu reći sledeće;da je neko drugi gore bio umesto "nas glupih" ,bilo bi vas još manje,jel ti jasno?

Magistre, od svih gluposti ovde napisanih ja vidim samo jal i nemoć da se bilo kako izađe na kraj sa "zakidačem dnevnica ubogim i sirotim". Što se kačiš u raspravu sa čovekom koji je prošao sveta pa ne mogu da mi muda za bubrege uvaljuju magistri jevrejskih šizmi.

Hoćeš da ispadneš pametan i duhovit, onda dobiješ odgovor na koji nemaš bolju priču od citiranog baljezganja na pola strane. Meni ne smeta da mi se obraćaš sa "lijepa moja" i "moji" misleći na Hrvatsku i Hrvate, možeš da misliš i da sam šiptar, musliman ili marsovac, samo ću ti, više zbog javnosti na forumu, reći sledeće. Ja sam čistokrvni srbijanac, kombinacija moravca i južne pruge.

I ponoviću opet, da je neko pametniji bio tamo, a ne buzdovani i sirovine, možda bi danas bilo Srba u Kninu. Bolje da ste razni Miloševići, Šešelji, Martići, Amfilohiji, Filareti i ostala svetosavska bratija tihovali sve ove godine, a da su umni ljudi odlučivali o raspadu Jugoslavije, drugačiji bi rezultat danas bio. Ali, što bi rekli tvoji bogomoljci, Bog je stvorio budale sa nekim njemu znanim razlogom.

Btw, ja se svog posla ne stidim, magistre, moj rad svako može da vidi, metrom premeri i proceni, a žali Bože hleba koji ti jedeš prodajući jevrejske magle i kvazipatriJotsku svetosavsku demagogiju. Iza mene ostaju objekti, šta ostaje iza tebe? "Čist hrvatski zrak" u srpskom Kninu, to su rezultati jalove, ali do neba samozaljubljene balvanije.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2008, 13:37:32 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Odgovor u celosti dostojan prezira...pogotovo ono o "poštenju građevinskih preduzimača"! Obećavam moderatorima da više neću ići u raspravu sa dotičnim "svetskim putnikom" kome uvaljuju,kako sam kaže "mu** za bubrege!...mada možda to čine zato što ih nema!
« Poslednja izmena: 22. Avg 2008, 14:07:51 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Odgovor u celosti dostojan prezira...pogotovo ono o "poštenju građevinskih preduzimača"! Obećavam moderatorima da više neću ići u raspravu sa dotičnim "svetskim putnikom" kome uvaljuju,kako sam kaže "mu** za bubrege!...mada možda to čine zato što ih nema!

E, moj magistre, neću da se spuštam na tvoj svetosavski nivo, pa ću ti reći samo jednu narodnu iz Srbije, kažu umni srbijanci, vezano za "poštenje" svetosavske balvanije

kad je pop bio čovek
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 6230
@bulajka
Izvozali su nas u dva rata tako da istorija sveta ne poznaje.
I sve zahvaljujuci nama i nasom rukom uradjeno.
Stvorili drzavu: jednu tecinu Hrvatska, jednu trecinu Italija, Jednu trecinu Srbija.
Priznata u UN od strane Srbije.
Pobednici su u drugom ratu.Na strani saveznika.
Ako ti nije dosta i hoces do Karlobaga, garantujem ti zivotom da ce se prosiriti do Zemuna.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.