Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odloženo uništavanje soje  (Pročitano 5401 puta)
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@MagicMaster
To kad sedis u stanu i hranis se u supermarketu.
Seljaku se u Srbiji, sa ovakvim subvencijama, ne isplati da proizvodi hranu uopste, a kamoli zdravu hranu koja, sama po sebi, iskljucuje masovnu proizvodnju ove vrste kakvu mi poznajemo.
Kad mi drzava subvencionise bio-herbicide i bio-djubriva i kad mi, umesto 40 litara nafte po hektaru, za povracaj akcize prizna barem osamdeset i kad mi premija za mleko bude bar 5 dinara i kad kilogram ovcijeg ili kozijeg sira bude 400 dinara, onda moze da se kaze da je Srbija sposobna za proizvodnju zdrave hrane.
Do tada ces da krkas hamburger ''obogacen'' GM sojom.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49682
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
@zille

Mi sve uvozimo. Uvozimo stoku, meso, poljoprivredne proizvode... Ja shvatam da mi ne znamo da proizvedemo kompjutere, mobilne telefone i druge komplikovane proizvode. ALi ako nismo u stanju da proizvodimo ni hranu od cega cemo da zivimo ?   
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 19:55:38 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Znaci - prvo ekonomija pa ekologija.
znaci - prvo pare,pa onda zdravlje?aha,zanimljivo...

e,nesrece jedne naivne...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 20:13:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne! Prvo razum, znanje i logika pa onda sve ostalo.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 20:15:13 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ne! Prvo razum. znanje i logika pa onda sve ostalo.
da,da,vidim sto je razum...
obican karton biste kupili da vam dileje kazu da je u stvari najfiniji keks.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 20:21:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A ko su to oni a ako smo to mi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A ko su to oni a ako smo to mi?
oni,dileje koje to propagiraju,sto jer ih placaju,sto jer misle da se jednim problemom resava drugo.
a,vi,koji ste tolke naivcine da u 21.veku slepo verujete u sve sto vam neko servira,bez ikakve potrebe za proverom takvih tvrdnji,ko da se ne radi o zdravlju,sto celog sveta,sto svakog od nas pojedinacno.
ili se to danas vise ne radi,ono kao -"pa,staaa,danas je 21.vek,danas je sve bezbedno i zdravo" i slicne fore.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 20:27:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Idealna resenja uglavnom ne postoje. Obicno se pravi najbolji moguci kompromis u datom trenutku. Ok ne delimo isto misljenje. Ja mislim da GMO hrana ne mora automatski da bude losa. Moze da bude a i ne mora. Vazno je da postoji dobra kontrola kvaliteta. Naucne studije pokazuju da takva hrana nije stetna. Ako ti imas drugacije informacije slobodno ih ubaci u ovu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Obicno se pravi najbolji moguci kompromis u datom trenutku.
samo sto se danas svaki kompromis uglavnom svodi na to ko da vecu paru,a ne na zdrav razum.
Vazno je da postoji dobra kontrola kvaliteta.
to stoji i s tim se slazem.
Naucne studije pokazuju da takva hrana nije stetna.
cije naucne studije?naucne studije od kada?od koga?
pobogu,pa 200 godina su ljudi mislili da je pusenje zdravo.cak se koristilo kao lek.i sta na kraju bi?bi to da je dokazano da izaziva citavu lepezu bolesti.

u porodici imam nekoliko lekara,od toga jednog gastroentereologa.
da li ti znas da se jos cak nije utvrdilo kako obicna,voda iz vodovoda,znaci jedna smesa H2O,natrijuma,kalcijuma i magnezijuma,utice na digestivni trakt i hemiju u telu?
ljud piju vodu vec hiljadama godina,detaljno ispituju je vec vekovima,a opet i dalje ne znaju kako ona sve moze da utice na telo.
i ti sad meni oces da kazes da ja pored svega toga,treba da verujem nekoj grupici naucnika u nekoj bestragiji,koji su lepo dobili parice da kazu da GM smece nije stetno?
o cemu pricamo,pobogu?
lekari,hemicari,biolozi... ne mogu vec vekovima da ustanove kako sve voda utice na telo,a sad ce meni da dodje grupica od nekih naucnika iz neke vukojebine,i da mi za par dana istrazi i zakljuci kako je nesto sto se pojavilo pre svega par godina,potpuno zdravo i bezbedno?
ono sto se istrazuje decenijama,uz vise metoda,vise pristupa,vise timova,vise sektora i vrsta profesionalaca,i sve to po nekoliko puta,oni su istrazili za par dana i dosli do zakljucka da je to zdravo i dobro?
ma,daj,molim te...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2010, 20:44:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Naravno, slazem se da postoji veliki politicki pritisak oko ovoga. Ja samo hocu da kazem da gmo hrana nije automatski losa. Ovo je jos generalno neistrazena oblast. Naravno da se jos ne znaju side efekti gmo hrane medjutim za sada znamo da neces umreti od nje niti da ce ti izrasti treca ruka. Do danas nije bilo slucajeva obolenja prouzrokovano gmo hrana sto ne znaci da ih nece biti. Za sada ljudi imaju 2 izbora: prvi je da ukinemo gmo hranu i proizvodimo samo prirodnu a u buducnosti usled nedostatka hrane sigurno umre xy ljudi ili da proizvodimo gmo hranu i spasimo te ljude ali sa mogucim side efektima. Meni je logicnije ova druga opcija.
P.S. Ljudi vec jedu genetsku modifikovanu stotinama godina. I ova danas ''prirodna" hrana je na neki nacin genetski modifikovana. Nema nazad  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.331 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.