Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odloženo saslušanje vlasnika "Elite internešenel"  (Pročitano 2123 puta)
06. Apr 2009, 11:18:01
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Odloženo saslušanje vlasnika "Elite internešenel"
Autor: Tanjug | 05.04.2009. - 10:04

Saslušanje vlasnika i direktora agencije "Elita ineternešenel" Nikole Lazića, osumnjičenog za prevaru više hiljada građana, zakazano je za utorak, 7. april, u Prvom opštinskom sudu u Beogradu, a istražni organi veruju da se on nalazi u bekstvu i da se neće pojaviti u sudu.

Lazićevo saslušanje prethodno je bilo zakazano za 23. mart, ali se on tada nije odazvao sudskom pozivu, pa je istražni sudija naložio da se na sledeće saslušanje privede i da se za njim raspiše policijska potraga kako bi se utvrdilo da li je u bekstvu.
Ukoliko se Lazić ne odazove ni na ovaj poziv, a iz policijskih izveštaja se utvrdi da nije dostupan državnim organima, istražni sudija doneće rešenje o sprovođenju istrage protiv njega u odsustvu.
Takođe će odlučiti da li će mu odrediti pritvor, a mogao bi i da eventualno naloži raspisivanje poternice za njim.
Posle pokretanja istrage, odnosno donošenja rešenja o sprovođenju istrage, istražni sudija počeće da saslušava svedoke i oštećene, kojih u ovom postupku ima 37.
Prvo opštinsko tužilaštvo u Beogradu podnelo je 12. marta zahtev za sprovodjenje istrage protiv Lazića zbog sumnje da je, varajući klijente svoje agencije, pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1,5 miliona dinara.

Ovim zahtevom za sprovođenje istrage Lazić se tereti za prevaru 37 oštećenih, a istražni organi veruju da ih ima više hiljada, iako je do sada tužilaštvu podento 1.600 krivičnih prijava protiv Lazića.
Na današnje saslušanje došla su dvojica Lazićevih advokata koje je, kako su naveli, angažovala njegova porodica. Oni nisu želeli da daju izjave novinarima.
Lazić se sumnjiči da je u prostorijama agencije zaključivao sa oštećenima ugovore o zajmu s mesečnom naknadom od tri odsto, lažno prikazujući činjenice da će pozajmljeni novac vratiti u ugovorenom roku sa mesečnom kamatom.
U nameri da pribavi protivpravnu imovinsku korist, Lazić je oštećenima lažno obećavao da će u svakom trenutku moći da podignu glavnicu.
Posle toga, 29. decembra prošle godine, Lazić je zatvorio agenciju i pobegao, a sa oštećenima je prekinuo svaki kontakt.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Imao sam 20.000 evra tri godine u eliti,svaki mesec sam uzimao po 600 evra,i u septembru sam povukao sve pare. Smile

Inače čovek je 15 godina radio i sve uredno isplaćivao i nikada nikakvih problema nije bilo,a ulagao je pare u neke investicione fondove u Švajcarskoj,a takođe je davao novac na kamatu od 6 posto mesečno.

Znači,nije piramidalna štednja,da je piramidalna štednja,ne bi radio 15 godina,kombinacije sa piramidalnom štednjom traju dosta kraće,on je uzimao pare za koje je davao 3 posto mesečno,a on je te iste pare davao na zajam uz kamatu od 6 posto mesečno.Klasično zelenašenje.A i u te investicione fondove što je davao,to su bili fondovi sa većim rizikom,ali i sa većom zaradom,kad je počela kriza,ti fondovi su pukli,njemu riknule velike pare,on onda nestao i priča završena.

Ovi što ga sad tuže,ne mogu mu ništa,ali ništa.Svi su bili svesni rizika i znali su o kojim se kombinacijama radi,pa u kojoj banci  ima da dobiješ 36 posto kamate na štednju,na godišnjem nivou. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Kad si vec tako otvoreno priznao da iskoristim prilku da te pitam. Kako se takvi kao ti pogledaju u ogledalu, kad nekom glupaku, koji je pozajmio pare od zelenasha, polome ruke i noge jer nije isplatio ratu na vreme ?
Znam da imash opravdanje, samo bih voleo da chujem kako zvuchi. I jedna moja rodjaka je dala tom oloshu pare na korishcenje, ali poshto je to "Tajna" ne mogu nju da pitam. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Kad si vec tako otvoreno priznao da iskoristim prilku da te pitam. Kako se takvi kao ti pogledaju u ogledalu, kad nekom glupaku, koji je pozajmio pare od zelenasha, polome ruke i noge jer nije isplatio ratu na vreme ?
Znam da imash opravdanje, samo bih voleo da chujem kako zvuchi. I jedna moja rodjaka je dala tom oloshu pare na korishcenje, ali poshto je to "Tajna" ne mogu nju da pitam. Smile
Da ja tebi kažem,prvo tog koji pozajmljuje pare niko nije tukao da uzme pare,drugo,niko ga nije zvao da uzme pare,svako ko pozajmljuje pare dolazi sam da traži,oni mu kažu uslove,a tvoje je da li ti odgovara,ili ne.E,vidiš sve što se u tom momentu dogovori mora da se ispoštuje,i svako ko pozajmljuje novac zna tačno sve uslove plaćanja i kamate.Što nije otišao u banku da uzme kredit,važi. Smile Između bankarskih kredita i zelenašenja kod nas nema mnogo razlike. Smile

Šta ima ja da se brinem da se pogledam u ogledalo,dao sam pare bez ikakve garancije,i šta ja imam da se stidim,ja sam snosio rizik. Smile

I ta tvoja rođAka,što je dala ološu pare kad je ološ,ili je postao ološ kad je pobegao,ali dok su kamate bile prihvatljive nije bio ološ.,pa nisi valjda mislio,ti ili ona da je normalno da se uzme 36 posto kamate godišnje,ona je svoju pohlepu za parama platila,verujem da više neće,mogla je ona da odnese pare u banku,ali kamata u banci joj se nije svidela.

Obratio si mi se kao da sam ja prevario narod,da sam produžio ugovor još jednom i ja bih ostao bez para,sreća što sam povukao pare na vreme. :chuck

Brkaš pojmove,nisam ti ja prevario rođaku,sama se navukla na velike kamate. Smile

« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 12:46:27 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Nisi me razumeo. I moja rodjaka je nemoralna osoba. Kao i svi koji su deponovali pare kod bilo kog zelenasha. Bilo da su povukli na vreme, bilo da su im pare propale.

Mogli ste komotno i narkodilerima da date pare da vam obrnu. Shto u principu i jeste uradili uz posrednika.  Smile

Samo sam to hteo da razjasnim, a odgovor koji sam hteo sam dobio i hvala na tome. Pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Nisi me razumeo. I moja rodjaka je nemoralna osoba. Kao i svi koji su deponovali pare kod bilo kog zelenasha. Bilo da su povukli na vreme, bilo da su im pare propale.

Mogli ste komotno i narkodilerima da date pare da vam obrnu. Shto u principu i jeste uradili uz posrednika.  Smile

Samo sam to hteo da razjasnim, a odgovor koji sam hteo sam dobio i hvala na tome. Pozdrav.  Smile
Ma ti imaš poglešnu pecepciju šta je nemoralna osoba,ja sam čist,pare su mi čiste,a gde ću ja da uložim i da li ću da ih potrošim na drogu,moja stvar.

Ti si u Srbiji našao da se baviš moralom,nećeš se ti leba najesti. Smile

« Poslednja izmena: 07. Apr 2009, 19:11:21 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Glavnica ti jeste chista.

Ja se bavim moralom iz hobija.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
Glavnica ti jeste chista.

Ja se bavim moralom iz hobija.  Smile
I ostatak,probaj da me prijaviš da vidiš koje sam ja delo napravio,ni jedno,znači,ni jedno,a ako pred zakonom nisam kriv,o nekim drugim krivicama nema šta da pričam,ni da razmišljam.

Stavio bi ja pare u banku,ali na 20.000 evra imam oko 1800 evra godišnje,u najboljem slučaju,i to kad podeliš na 12 meseci,meni banka daje 140-150 evra mesečno,pa jel misliš da je pošteno da dobijam toliko bednu kamatu na te pare.A ta ista banka 20.000 evra daje na zajam uz kamate gde npr,ako uzmeš na 5 godina,ladno mora da im vratiš duplo.Pa ko je tu zelenaš. Smile I još treba hipoteka.

U našim bankama da bi dobio kredit treba da priložiš dokumenata kao da učestvuješ na tenderu za kupovinu Zastave.  Smile

Pričaš o moralu u zemlji gde se sve završava preko veze,uz kovertu,gde i vlast i opozicija kradu,gde se fakulteti završavaju na foru,gde se vozačka dozvola dobija na foru,gde možeš da uradiš tehnički pregled za auto bez doterivanja automobila,gde za 1000 dinara možeš da prođeš na crveno svetlo na semaforu i da napraviš bilo koji prekršaj,gde uz dobru lovu možeš da potplatiš i sudije i političare i predsednika opštine i gradonačelnika,bukvalno sve,gde je naveći šljam dobio službena vozila,i učestvuje u svim bitnim stvarima u zemlji...I u takvoj zemlji ti meni kažeš da sam nemoralan. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.