Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajac pretio da će zaklati službenicu  (Pročitano 856 puta)
18. Jul 2006, 17:21:23
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Policajac pretio da će zaklati službenicu

ROŽAJE - Osnovnom državnom tužiocu iz Rožaja podneta je krivična prijava protiv Admira Nurkovića (21) zbog krivičnog dela ugrožavanja lične sigurnosti. Nurković je navodno slao uznemiravajuće i preteće poruke službenici rožajskog Odeljenja bezbednosti, Esmi Demić koja veruje da je prijava podneta protiv pogrešne osobe koja je na sebe preuzela krivicu u nameri da zaštiti brata, pišu podgoričke Vijesti. "Ubeđena sam da je poruke slao Mithat Nurković (25), pripadnik pogranične policije i učiniću sve da dokažem da sam u pravu jer ne mogu da pređem preko trauma i straha koje su doživela moja deca tokom petnaestodnevnog kućnog pritvora. U porukama koje sam dobijala petnaestak dana prećeno je i meni i njima, a neke od njih bile su gnusne, tipa "zaklaću vas, ubiti, izvadiću vam oči", kazala je Demićeva. Ona je istakla da je sve počelo nakon što je njen brat od strica oženio jednu Rožajku u koju je Mithat bio nesrećno zaljubljen.

- On je verovao da sam ja posredovala između rođaka i te devojke i uz ozbiljne pretnje mi je u porukama odredio rok do kada bi trebalo da rastavim njih dvoje. Poručivao mi je da će me, ukoliko to ne uradim do datuma koji je odredio ubiti, povrediti mi decu, udariti tamo gde najviše boli, zaviti u crno. Uveravao me je da je ozbiljan, da nikome do sada nije ostao dužan, da mu nije prvi put da čini takve stvari i da će svoju nameru ostvariti u centru grada na podmukao način, makar ga to koštalo. Većinu tih poruka još čuvam u telefonu - kazala je Demićeva. Ona je slučaj prijavila rožajskoj policiji koja je prvo podnela krivičnu prijavu protiv NN osobe, a kasnije uspela da rasvetli slučaj, odnosno utvrdi da su poruke dolazile sa broja koji je koristio Mithat. Kako Vijesti saznaju, nakon što ga je policija saslušala, njegov brat Admir je priznao da je uzimao Mithatov telefon i slao te poruke, ali da nije imao nameru da naudi Demićevoj.

- Admir je to, verovatno, uradio kako bi bratu sačuvao posao. Raspolažem dokazima da mi je poruke slao Mithat. To ću predočiti sudu. Ukoliko se koplja slome na nedužnoj osobi, podneću privatnu prijavu. Zadovoljna sam kvalitetom i brzinom istrage koju je sprovela policija, ali bi mi bilo žao da strada nevina osoba. Moje troje dece koja 15 dana nisu izlazila iz kuće pretrpela su strašan šok od kojeg se još nisu oporavila - kazala je Demićeva. Prema čaršijskim pričama, Mithat je gotovo opsesivno bio zaljubljen u tu devojku, koja se udala i živi u Turskoj. Brojni su svedoci da je on prilazio svakom momku koji bi i slučajno stao sa njom, svađao se govoreći da je ona njegova devojka i pretio. Osnovni državni tužilac u Rožajama, Milenko Magdelinić potvrdio je da je upoznat sa tim slučajem i kazao da će .

Izvor: Glas Javnosti\ G. J.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.