Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otac razotkrio pedofila iz Ivanjice koji je slao poruke devojčici  (Pročitano 664 puta)
06. Maj 2017, 14:21:44
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
"KAKO ĆEŠ DA VRIŠTIŠ I RAŠIRIŠ NOGE" Otac razotkrio pedofila iz Ivanjice koji je slao poruke dvanaestogodišnjoj devojčici

Poruke koje je M.M. slao devojčici
Foto: RAS Srbija Poruke koje je M.M. slao devojčici

Osumnjičeni se tereti da je, tokom prethodna dva dana, preko Fejsbuka dvanaestogodišnjoj devojčici slao poruke i fotografije neprimerene sadržine.

Policija je od osumnjičenog privremeno oduzela mobilni telefon i laptop koji su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

Pedofila je razotkrio otac maloletnice. Kada mu se devojčica požalila da dobija čudne poruke na Fejsbuku od nekog čoveka, on je preuzeo dopisivanje sa istim da bi razotkrio njegove namere.

Šokiran sadržajem poruka koje je pedofil slao njegovoj dvanaetogodišnjoj devojčici otac je odmah slučaj prijavio policiji.

- Kada mi je ćerka rekla šta se dešava odmah sam uzeo računar pročitao dotadašnje poruke i video o čemu se radi. Nastavio sam da se dopisujem u njeno ime jasno mu dostavljajući do znanja da sam 2006. godište ali to njega nije doticalo. Poruke su bile sve gore. Strašno. Prijavio sam odmah slučaj policiji. Neću stati na ovome, sigurno, ima da odgovara on i njemu slični. Ovo je strašno - kaže otac dvanaestogodišnje devojčice iz Užica.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.