Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: OdeljenjeFajlova.com - FileSharing sistem za SCG!  (Pročitano 1198 puta)
31. Jan 2006, 20:28:30
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
Pozdrav svima...  Smile

Konacno sam se smolio da napisem i ovaj thread u bureku Smile! Zelim da Vas obavestim o mom novom projektu nazvanom "OdeljenjeFajlova.com".  Smile To je besplatni fileshare sistem po principu Rapidshare-a i Megauploada... Smucilo mi se da cekam po 30 sekundi za download fajlova, a premium account ne mogu da kupim jer mislim da jos nismo podrzani kao zemlja za placanje od strane paypal-a.  Smile Ovo je samo jedan od razloga zbog koga sam se odlucio na ovaj poduhvat... U ponudi su 2 naloga : FreeShare i TotalShare. Freeshare je za one koji brzo zele da uploaduju neki svoj fajl - zbog toga za pristup ovom nalogu nema registracije...samo upisete svoju mail adresu i sigurnosni kod. Naravno ovaj nalog ima i neka ogranicenja kao sto su upload fajlova do 50 mb (po fajlu), upload najvise 5 fajlova na dan, 10 sekundi cekanja i jos po nesto... Za pristup TotalShare nalogu treba da se registrujete. Posle registracije i aktivacije naloga imacete vise kontrole nad vasim fajlovima uz pomoc kontrolnog centra u samom nalogu (pregled svih fajlova, brisanje, download, pregled ukupnog broja preuzimanja...), do 100 mb za upload po fajlu, 5 sekundi cekanja za download, neogranicen broj uploada na dan i jos po nesto... Download je neogranicen  Takodje sam od skora postavio i mogucnost koriscenja download acceleratora. Sto se tice brzine preuzimanja, na visokom je nivou (zakupio sam servere u Americi). Sajt je takodje uradjen u 3 jezicne verzije (za sada) i to : Srpski, Engleski (oficijelna verzija na engleskom - FileDepartment.com) i Ruski! Tu je jos i podrska sa trouble ticketima...  8-[Necu vise da Vas zamaram sa detaljima... probajte pa recite komentare... Smile Imam oko par hiljada poseta dnevno i oko par desetina mesecno (unique visitors) sto mislim da je super s' obzirom da sam sajt otvorio pre 2 meseca.  Smile

E sada...problem je sto sam na gubitku jer je sve besplatno a moram da placam hosting...ali zelim da ostane sve besplatno, pa se nadam da cu nabasati na nekog zgodnog sponzora !  Smile

Ovo je maskota projekta koju sam osmislio i nacrtao zajedno sa jednim dobrim prijateljem iz Rusije :

Nisam hteo totalno ozbiljnu varijantu projekta, ali naravno nisam hteo ni puno da se zezam jer treba da se pokazem kao pouzdan i brz hoster...  Smile

P.S. nisam postovao ovaj thread da bi se reklamirao jer je i onako sve za dz !  Smile

Pisite komentare...nadam se pozitivne  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2006, 20:30:11 od W-W-W »
IP sačuvana
social share
S' postovanjem,

Dragan Vukadinov
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson K750 on Linux
hrabro  Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

respect

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson k500i
samo napred
respect
IP sačuvana
social share

hedonizam je poslednji stadijum pesimizma
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K750i
HVALA!
IP sačuvana
social share
S' postovanjem,

Dragan Vukadinov
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.