Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: odbrana svog identiteta u borbi za opstanak  (Pročitano 18984 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Cuvaj se Reloader  Smile , bilo je banova bez objasnjenja

Као да ме баш брига....

Ja sam ih lepo upozorio - i njega i Holandjanina. White supremacy ideje mozete jedan drugom na PP da saljete a ne ovde. Ray Charles odvratna muzika - e moj ti, onda je i Miles Davis pravio odvratnu muziku i John Coltrane, Herrbie Hanckock, Art Blakey - svi su oni pravili "odvratnu" muziku jer su crnci. E zemljo otvori se - vazno je da Ceca i Sneki i JK "prave" odlicnu muziku. Njihove koncerte ne propustats u Roterdamu.  Smile

Ма можеш ти да нам попушиш заједно. И то по цену бана.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ne - to najbolje jedan rugom da radite poste ste "kompatibilni" - sex samnom bi vam bio ispod casti jer sam ja od "nize" krvi. A osim toga nemam bas naklonost na homoseksualnim akcijama - pretpostavljam da je to popularno medju vasom "belom bratijom" - jel to od frustracija jer ne mozete da nadejete devojek koje bi vas trpele?? Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 215
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Veoma sam razocaran sa vasim stavom, da je poticanje i ponos svojega kao neki grijeh postao.
Uostalom, zar nije svaki forum kreiran sa ciljem da ljude poticu razlicita misljenja da sa jedno drugim mjenjaju, i takodjer, ako je moguce, sa cinjenicama da ih odbrane.
Mislim da, iako to vama drugima nedopusteno izgelda, ono sto ja i Reloder sa cinjenicama tvrdimo, je pomom samo tvrdjenje istine, koju vi NEzelite da priznate.
Nesto sto mozes dokazati nije rasizam ili nacionalizam , vec istina na koju svako ima pravo da zna!

Dosta od mene, ovdje na ovoj temi, jer vidim da vise nigdje neide.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2006, 02:15:18 od holandjanin »
IP sačuvana
social share
You see the world black and white,
No color or light,
You think you'll never get it right,
But you are wrong... you might!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Holandjanin- sto se ne vratis u Srbiju??? 

Fale dobrovoljci, na Kosovu!!! Idi, brani bedeme srpske drzave!

Nacionalizam je dobra stvar- ako je pravilno upotrebis!!! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Tamo sigurno ima manje crnaca nego u Roterdamu.  Smile
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
Ма можеш ти да нам попушиш заједно. И то по цену бана.

Upravo si mu se oopasno priblizio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ban -jaka stvar ... posle 2 dana se vrati sa novim nickom Smile Smile kad se setim koliko puta su meni pretili da ce da me banuju Smile Smile i to ne moderatori nego vlasnik foruma lichno !!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC One
Da vam svima dam jedno objasnjenje pa da zavrsimo sa off-om. Svi imate istu IP adresu na netu, pa ako je neko npr. banovan, on se moze vratiti sa novim nalogom, ali ga prepoznamo po IP adresi. On moze da nastavi sa diskusijama, ali za njega ne postoji upozorenje i gledanje ponekad kroz prste kao za nove clanove, vec sledi novi ban za prvo naredno krsenje pravilnika. A sada nazad na temu!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
silly boy Smile ako neko ima dinamichku ip adresu ili jednostavno koristi dial-up njemu je ip svaki put drugachiji . dodaj uz to razne anon servere i proxyje .... i zato mnogi korisnici imaju i po 10 naloga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Ova diskusija ima veze pomalo i sa temom. BF - koja je svrha i zadovoljstvo biti negde gde niko ne zeli da te slusa. Koja je svrha diskusije bez identiteta - osim toga, neke od ideja koje su ovde iznosene su poprilicno "unikatne" tako da i bez IPja i sa novim nalogom veoma lako moze da se prepozna ko stoji iza nick-a.

Mislim, ne shvatam taj sindrom mesija tipa "ja sam ovde dosao da svima vama otvaram ochi". Svi mi tako pocnemo ali se onda malo upristojimo pa nastavimo na malo vishe prijateljskom nivou. Na kraju zar to nije svrha dolazenja ovde - prijateljska razmena misljenja a ne psihicko maltretiranje i prozivanje i vredjanje. Ako toga nema zasto bi bilo ko dolazio ovde  Smile? Osim ako nisi super-psiho-mazohista.

Pricamo ovde o identitetu - cak i zivot na netu gde imamo kvazi-anonimne identitete igra veoma bitnu ulogu u formiranju identiteta i razvoj covekove licnosti na personalnom planu. Covek se razvija koroz komunikaciju i interakciju - u realnom zivotu (neko manje neko vishe) nemamo prilike da tako cesto sednemo sa 20-30 razlicitih ljudi i diskutujemo na primer o religiji i filozofiji. Koliko nas zaista ima vishe od par prijatelja sa kojima moze da raspravlja na neke teme o kojima mi ovde pricamo. Kkroz ove diskusije se nas identitet i licnost razvija mnogo intenzivnije nego kroz svakodnevnu interakciju sa "realnim" ljudima. To je i glavni razlog zasto dolazimo ovde - da upoznamo nove ljude i razmenimo nove ideje o svakodnevnim i vecitim pitanjima. kada sve to prihvatamo i znamo - koja je svrha dolazenja negde gde neces prihvatiti (apriori) da bilo ko utice na tvoje misljenje vec ces po svaku cenu (do granice uvreda) silovati slobodu izrazavanja datu ovde i ljudima "uterivati" svoje poglede na svet. Mislim i to moze do nekle - ali i ovaj svet ima svoja pravila kao i realni - mi svi funkcionisemo u okviru tih pravila - postujemo jedni druge i uvazavamo - ali granice postoje. Ko ih ne postuje ne treba da bude ovde. Na pocetku svakome treba malo vremena da se oseti i nadje - ali ako posle 500 postova situacija ostaje ista onda jebiga  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.