Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:05:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odbjegla nevjesta  (Pročitano 17010 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Ili ukratko "Mlaćenje prazne slame" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Da, generalno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14

Citat: 3maj001
Сестро ти си бре човека испалила и отказала јбно венчање... буди срећна ако не фасујеш увреде ил шамар кад га видиш ...

шта си то страшно урадила... ма ништа ... направила си будалу од човека, осрамотила га и показала му да је будала што ти је веровао... осим тога ништа Smile

Чекај, чак и да је сама крива 100%, од кад се ти и ја не слажемо око тога да кад је већ почела да једе шта се не једе, поједе исто до краја покушавајући да исправи ствар.

Ким ... прилично сам сигуран да нисам рекао ништа што би се могло и схватити тако ...

мишљења сам, а тако нешто сам и рекао, да девојка треба да покупи парчиће поноса, отпише губитке и настави даље ... јер вајде нема ту колику год будалу правила од себе.

Људи генерално врло тешко опраштају једну ствар ... а то је кад их неко удари тамо где су танки. Поготово кад их тамо где су танки удари неко коме верују. Још више и поготовије кад то уради неко ко је то поверење добио бланко, на лепе очи. То је једна ствар.

Друга ствар ... рецимо моје битке никад не бих допустио да бије неко мој. Не бих им ни суптилно ставио до знања да тако нешто желим ... свако срање које направим је моје и само моје. Неко мој да напушава неку моју бившу, ма шта ми урадила? Јуче. Буразова највећа љубав досадашњег живота пре пар дана је добила дете ... нисам стриц. Родила је дете лику који личи на бураза ал му је отприлике негде до колена.Она и бураз су били годинама заједно, она се понела као глупа кучка, крај. Нико ... али нико од родбине, друштва ил било ког њу никад није пичкарао, напушавао (родбина поменутог се са постављачицом теме свађа преко фејса јбте) ил било шта ... Бураз прича са њом, ја причам са њом, кева наша се јбте обрадује кад је види и данас, друштво мање више има коректан однос према њој.

а пази сад ... овај лик је после два месеца никакве везе одлучио да ризикује (вееелики искорак за њега који јбму матер очито много држи до мишљења околине) и верује тамо некој риби ... и онда буде испаљен .. не за излазак, не за крес, не за било какву од 1000 глупих ситница које могу остати између њих двоје ... него за венчање које разгласи свима. Курчевито разгласи да се жени ...и буде испаљен. Такав лик нема капацитет да опрости тако нешто (а питање је да ли је неопраштање тако нечег уопште лоша ствар)

И сад ... имајући на уму горе наведено ... мислиш ли и даље да има вајде да се она понижава, прави будалу од себе, трчкара около, вреба погодан моменат да га види негде да би могла да падне на колена и моли за опроштај? Може бити и да има ... у неком паралелном универзуму који нема босанска брда, планинчуге и патријархално васпитане људе који се ко пијани плота држе неких вредности за које бре нису ни свесни да имају алтернативу.

Citat
И шта фали чињеници да јој се свиђа идеја да буде вољена

ништа ни секунде.

Citat
Шта фали момцима од 40-ак година из Рашког и Ивањичког краја који купе у албанији младу коју ни не познају и са њом живе хепили евр ефтр. И заболе их што градски момци изађу иљаду (без Х) пута у кафич са девојком док не почне да им буде стало једно до другог... па опет можда наиђе неко до кога ће им стати више

ни једнима ни другима не замерам ништа ...бемлига ни корак нисам направио у њиховим ципелама. Могао бих да лапрдам и о томе ... ал некако није битно за ову тему.

Углавном ... људе не осуђујем због оног што направе из неке своје слабости ... осуђујем их због оног што направе због своје глупости ... а сво што ова госпођица ради је последица њене глупости ...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2013, 22:31:12 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Samsung 111111
Ovo sve nije ljubav, vec povredjena sujeta...
Been there, done that..

Ne vidim sta je ovde povredjena sujeta ?
Pojasni mi taj fenomen.Posto je povredjena sujeta ocigledno onda svaka svdja ?
A i ne vidim razlog zbog cega mu ne bi trebala biti povredjena sujeta .

Tebi devojko svaka cast.Ali iz ove price koju ja citam,greska je i tvoja i njegova.
A ti si nasla njemu da diktiras tempo i odredjujes sta hoces a sta ne.
Necu da ulazim u to da li si upravu ili ne,ali da je gadan problem jeste.

Ne mogu ni da te savetujem sta da radis,jer nisam imao ni jedan brak iza sebe niti toliko ozbiljnu vezu,da mogu da ti kazem sta je pametno.
A i iskreno da ti kazem,95 posto njih sto ti ovde daju savete verovatno nemaju nikakvu ozbiljnu vezu.(ne msm na nikog posebno,da se neko ne uvredi).Ali ocigledno je jer pola tih saveta,o tome kako trebas da ga ostavis jer se niste dogovorili je isto toliko besmisleno kao i da se pomiris sa njim ako vidis buducnost sa istim.

Ocigledno je da misle da ce oni naci nekog tako kompatibilnom sebi,da ce bukvalno izgledati preslikano i nece imati nikad ni jednu razmiricu,a ako je slucajno imaju..zavrsavace se prekidom.Jer ako se danas posvadjamo oko ovoga,sutra sto posto ima da se posvadjamo oko neceg drugog ??!?!?! I koji je onda smisao da budemo zajedno ?!

Cak sam procitao da je i on nestabilna licnost,i to kontajuci sam iz nekog posta jedne strane koja cvrsto poprilicno subjektivno gleda na stvar  Smile

To sto on zivi na selu to nema nikakve veze.I ne kapiram o cemu vi laprdate uopste.
Pricate opet o nekim malogradjanstinama.Koje se maltene izumrle,sa krajem komunizma.
O nekim selskim idealima,majci otrovnici i ocu stubu kuce sa blatnjavim cipelama koji je ceo dan u njivi.I dedi koji sedi negde u sobi i najmudriji je za celu familiju.
Msm to je vise za film Emira Kusturice,nego slika realnosti  Smile
A i ja budala uvek se natezem sa tom pricom,a znam da skoro pa sto posto vas koji se razumete u malogradjanstinu selo niste videli brat bratu deset godina..I sve sto znate o ljudima na selu pokupljate od Radosa Bajica.

Situacija je jasna.Decko je verovatno imao neke planove sa tobom.Shvatio to poprilicno ozbiljno,upoznao sa uzom rodbinom.Verovatno i planirao da te na kraju krajeva odvuce na selo.
Niste se oko toga sporazumeli.I umesto da taj problem resite dogovorom,vi ste se posvadjali.
On umislio da je ispao budala.Sto verovatno i misli da mu se sad svi smeju.
Jer ne verujem da bi ikom bilo svejedno,da najavi svadbu..pa da ga sutne zena.Pa da ga sutra ta ista zena zove da se pomire  Smile
Prvo,verovatno misli da ga svi ismevaju,sta bi tek bilo onda kad bi popustio ?
Njegov ego mu to ne da.I to je uglavnom to.

Mozda je kasno mozda ne.Ako mogu bilo sta da te posavetujem,je da ga ne pritiskas i da cekas da se slegne prasina.Da se malo ohladite,i da to cudo prodje.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Citat
људе не осуђујем због оног што направе из неке своје слабости
осуђујем их због оног што направе због своје глупости

to je to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Чекај, чак и да је сама крива 100%, од кад се ти и ја не слажемо око тога да кад је већ почела да једе шта се не једе, поједе исто до краја покушавајући да исправи ствар.
Ким ... прилично сам сигуран да нисам рекао ништа што би се могло и схватити тако ...

схватити како? Smile
па рекао си ми једном - кад си почео да једеш говна, де испразни кофу. Слажем се  Smile
А схватила сам да девојка треба да се клони и села и њега зато што може да фасује увреде и шамар

мишљења сам, а тако нешто сам и рекао, да девојка треба да покупи парчиће поноса, отпише губитке и настави даље ... јер вајде нема ту колику год будалу правила од себе.

Па технички, ово си добро рекао. Али зашто јој дајеш за право да се позове на понос, као изговор да дигне руке од свега. Ни она ни он га нису много ценили кад су заказивали и отказивали свадбу у року од два месеца, па што би им сада он био мотив. Хипотетички  Smile

и у прилог памћења небитних ствари, још један твој коментар који би могла да потпишем
има да покушаваш ил заслужујеш да цркнеш ... капираш? И пре него што и кренеш да покушаваш психички се припреми за чињеницу да ти је неуспех у почетку вероватно реална опција. И социјална комуникација је ствар која се учи ... а у почетку ништа није лако

дакле што би рекао Семјуел Бекет ... Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.

то што је он из босанских брда и што ће се ко пијан плота држати усађених му вредности значи да њена тврдоглавост треба да буде еквивалентна његовој  Smile јер колико сам разумела и она је из тих крајева. Smile Иначе ће тешко моћи да одржи везу са таквим момцима које сама бира.

Citat: 3maj001
Углавном ... људе не осуђујем због оног што направе из неке своје слабости ... осуђујем их због оног што направе због своје глупости ... а сво што ова госпођица ради је последица њене глупости ...  Smile
ок онда Smile симс леџит.

IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Ovo sve nije ljubav, vec povredjena sujeta...
Been there, done that..

Tebi devojko svaka cast.Ali iz ove price koju ja citam,greska je i tvoja i njegova.
A ti si nasla njemu da diktiras tempo i odredjujes sta hoces a sta ne.
Necu da ulazim u to da li si upravu ili ne,ali da je gadan problem jeste.

Ne mogu ni da te savetujem sta da radis,jer nisam imao ni jedan brak iza sebe niti toliko ozbiljnu vezu,da mogu da ti kazem sta je pametno.
A i iskreno da ti kazem,95 posto njih sto ti ovde daju savete verovatno nemaju nikakvu ozbiljnu vezu.(ne msm na nikog posebno,da se neko ne uvredi).Ali ocigledno je jer pola tih saveta,o tome kako trebas da ga ostavis jer se niste dogovorili je isto toliko besmisleno kao i da se pomiris sa njim ako vidis buducnost sa istim.

Ocigledno je da misle da ce oni naci nekog tako kompatibilnom sebi,da ce bukvalno izgledati preslikano i nece imati nikad ni jednu razmiricu,a ako je slucajno imaju..zavrsavace se prekidom.Jer ako se danas posvadjamo oko ovoga,sutra sto posto ima da se posvadjamo oko neceg drugog ??!?!?! I koji je onda smisao da budemo zajedno ?!

Cak sam procitao da je i on nestabilna licnost,i to kontajuci sam iz nekog posta jedne strane koja cvrsto poprilicno subjektivno gleda na stvar  Smile

To sto on zivi na selu to nema nikakve veze.I ne kapiram o cemu vi laprdate uopste.
Pricate opet o nekim malogradjanstinama.Koje se maltene izumrle,sa krajem komunizma.
O nekim selskim idealima,majci otrovnici i ocu stubu kuce sa blatnjavim cipelama koji je ceo dan u njivi.I dedi koji sedi negde u sobi i najmudriji je za celu familiju.
Msm to je vise za film Emira Kusturice,nego slika realnosti  Smile
A i ja budala uvek se natezem sa tom pricom,a znam da skoro pa sto posto vas koji se razumete u malogradjanstinu selo niste videli brat bratu deset godina..I sve sto znate o ljudima na selu pokupljate od Radosa Bajica.

Situacija je jasna.Decko je verovatno imao neke planove sa tobom.Shvatio to poprilicno ozbiljno,upoznao sa uzom rodbinom.Verovatno i planirao da te na kraju krajeva odvuce na selo.
Niste se oko toga sporazumeli.I umesto da taj problem resite dogovorom,vi ste se posvadjali.
On umislio da je ispao budala.Sto verovatno i misli da mu se sad svi smeju.
Jer ne verujem da bi ikom bilo svejedno,da najavi svadbu..pa da ga sutne zena.Pa da ga sutra ta ista zena zove da se pomire  Smile
Prvo,verovatno misli da ga svi ismevaju,sta bi tek bilo onda kad bi popustio ?
Njegov ego mu to ne da.I to je uglavnom to.

Mozda je kasno mozda ne.Ako mogu bilo sta da te posavetujem,je da ga ne pritiskas i da cekas da se slegne prasina.Da se malo ohladite,i da to cudo prodje.

Najbolji komentar i najrealniji.Sta mi savjetujes.Juce sam bila u njegovom gradu vidjeh ga kada je posao kuci stajao je par metara iza mene.Okretao se i gledao mislim da nije bio siguran jesam li ja.A onda sam poslala poruku da mi je drago sto sam ga vidjela iz daleka.Nije mi odgovorio.Sjedila sam u kaficu do 21 sat gdje su mu bili drugovi i konobar mi rece da su ga zvali da dodje ali nije htio.Da li je on bas toliko hladan?Sta da radim
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Citat
Sta da radim

ако ти је баш толико запело ... остави га сад мало на миру. Дај му времена да се охлади и смири. Па онда после тога види да л' уопште хоће да прича са тобом ...

Citat
па рекао си ми једном - кад си почео да једеш говна, де испразни кофу. Слажем се

ја то видим као форсирање говна из једне кофе, и кад је дошло скоро до самог дна и остало је само да се покупи и оде ... прешла је на другу дијаметрално супротну кантицу ...

Citat
А схватила сам да девојка треба да се клони и села и њега зато што може да фасује увреде и шамар
ам нот гона степ он дет тхин ајс ... Smile ... шамар је био поменут само ради истицања поенте, не као реална могућност ил нешто што би могла да заслужи

Citat
Али зашто јој дајеш за право да се позове на понос, као изговор да дигне руке од свега. Ни она ни он га нису много ценили кад су заказивали и отказивали свадбу у року од два месеца, па што би им сада он био мотив. Хипотетички

све је овде хипотетички ... ал за ово си у праву.

Citat
и у прилог памћења небитних ствари, још један твој коментар који би могла да потпишем
много јака ствар то памћење небитних ствари а? Smile

та мисао кад би била цела имала би амандман ... наведено би важило за ствари које су обавезне, немају алтернативу ... све остало би била једна фина вишекритеријумска оптимизиција ... количина уложеног труда спрам вероватноће жељеног исхода ... уз узимање у обзир да л' је позитиван исход могућ и тога колико нешто желимо Smile

Citat
ок онда  Smile симс леџит.
није симз... тај део јесте леџит. Остало је млаћење празне сламе ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Citat

Oboma je povredjena sujeta...

On vise - ona je meeeeene zeeeeznula... Kako cu pred selo... buhuhuuuuuuuu
Ona vice - on sada mene odbija... Niko mene ne sme da odbija...  buhuhuhuuuuu

To vremenom postaje zamorno... za ljude sa strane...
I onda se nadje neko pametan i opali im dva samara... jer vise ne moze da trpi prenemaganje jer je kraj sveta jer se jedna ljubav zavrsila.
I zvezda pala sa neba.
I nikada se nece ponoviti.
I niko od njih nije kriv, zaista.
Pogresno je shvacen...

I ostala gomila prenemaganja koja ide uz to...

A onda nastupi silovanje, dalje, situacije... Javi mi se, objsnicu ti, ja sam kriv\kriva, promenicu se... bice sve u redu, zivecemo zajedno pod suncem naseg neba... ili tudjeg... Bla... bla...bla...

Ja ne znam da li ovi ljudi uopste imaju prijatelje... rodbinu... nekoga kome je zaista stalo do njih... Da ih uzmu pred sebe i fino kazu - Oladi malo, nije kraj sveta!

Ocigledno nemaju...

Jer sad... bas sad... sve mora da se objasni...  Smile

A to je sve povredjena sujeta ("mene niko nece, buhu" mod), histerija i ...  Smile

« Poslednja izmena: 24. Mar 2013, 12:17:48 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6220
Izvinjavam se, sada i ja vidim da sam poglesio, jedini nacin da u dubini duse budete srecni je da se igrate pakmena po tom vasem selu narednih 27 godina  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:05:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.354 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.