Prvo, nisi trebala da pristanes na brak iz inata bivsem. Mozda se znate duze, ali opet to nije dovoljno da se upoznate za brak da tako kazem. I ne vidim razlog zasto je strasno ziveti na selu? Sad ti nista ne vredi, to je gotova prica. Kad naidje neki novi ti dobro razmisli kako ces se ponasati...
Ovako.. kao neko ko ima talenat da "ujebe" stvar, mogu ti reci da bi ti sada najpametnije bilo da spustis loptu.
Nemoj da ga zoves, cimas, trcis, molis, places, preklinjes... etc...
Verovatno zivite u manjoj sredini gde je to velika stvar... Ostaviti decka "pred oltarom", unistiti njegove krhke snove i jos lomljivije srce, bla.. bla.. bla...
Ostavi mu malo vremena da se smiri... Jer, objektivno... on je trcao pred rudu... i posle par meseci zabavljanja, druzenja, relativno kretkog poznanstva... uskocio je u vatru... I opekao se... I sedi i lize svoju sapu... i svi prave veeeeeliku frku oko toga jer je "pukla bruka"... A muska sujeta je gadna stvar, posebno kada je povredjena.
Ostavi jednostavno malo lufta... i za sebe i za njega...
I fino se isplaci... prestani da panicis... i kada se smiris, razmisli da li zaista ta veza ima bilo kakvu sansu.... jer, opet kazem kao neko ko ima talenat da "ujebe" stvar, sad sve to izgleda mnogo gore nego sto zaista jeste... i za njega i za tebe...
Jer... u kakvom si stanju sada... postoji velika sansa da ces zbog grize savesti i kajanja da uletis u nesto ozbiljno (brak) sto ti u sustini bas i ne odgovara... Obaska, sto ljudi imaju tu divnu osobinu da tracare i prebacuju ovakve momente u situacijama kada su najtanjih zivaca...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2013, 12:52:59 od Anea »
Prvo kada je trebalo da reaguješ, nisi. Onda si reagovala prevše. Sada on se oseća povređeno jer si ga odbila (ljubav i mržnja su dva jako srodna osećanja, kada kaže da te mrzi, znači da i dalje ima osećanja prema tebi, ali si ga povređivanjem skroz odbila).
Lepo sada nađi sebi drugog čoveka, i prvo ga upoznaj i stvori poverenje uživo, pa onda gledaj da se uzmete.
Cak i da se desi neko cudo, da ti oprosti, zar mislis da moze biti sve isto kao pre? Ja bih rekla da bi to samo bilo mucenje i gubljenje vremena. Ne kazu dzabe: " Obnovljena ljubav isto kao i podgrejan krompir".
Vjerovatno jeste upravu,nece on to oprostiti.Posto sma mu se javila rodjaku da mu objasnim pricu sa svog ugla ovaj moj je jutros poslao poruku koja glasi "Prestani da terorises moje uspjevas da te mrzim i vise nego sto sam shvati da se ja i ti nikada vise necemo vidjeti" Ali ja ne mislim odustati!Sve dok svima ali svima neobjasnim sta se tacno desilo da nisam ja glavni krivac jer e zelim da se prst upire u mene ja se smiriti necu.Otici cu u njegovo mjesto i svima reci istinu.A onda neka me mrzi i dalje
iskustvo je pokazalo da muskarci koji oce da se zene posle deset snosaja - mnogo toga nije u redu sa njima, a to uglavnom saznajes polako, dok te jedno po jedno sokirava u toku braka
kad krene klupko da se odmotava, zalices sto si se trudila da se pomirite
i nisam progutala to za godine - dovoljno.. ili ste dosta mladi ili ste oboje strasno emotivno nezreli ili je tebi opasno velika frka da se udas iz nekog razloga, to ti najbolje znas
sve u svemu, opalices glavom u betonski zid, bolje pocni da analiziras njega dok nije kasno
Vjerovatno jeste upravu,nece on to oprostiti.Posto sma mu se javila rodjaku da mu objasnim pricu sa svog ugla ovaj moj je jutros poslao poruku koja glasi "Prestani da terorises moje uspjevas da te mrzim i vise nego sto sam shvati da se ja i ti nikada vise necemo vidjeti" Ali ja ne mislim odustati!Sve dok svima ali svima neobjasnim sta se tacno desilo da nisam ja glavni krivac jer e zelim da se prst upire u mene ja se smiriti necu.Otici cu u njegovo mjesto i svima reci istinu.A onda neka me mrzi i dalje
Kao osoba sa iskustvom, mogu samo da ti kazem - Nema sanse. Mozes da stojis nasred ulice i vristis. Bar dok se haos ne smiri.
Ako sada odes i krenes da objasnjavas, garant ces zavrsiti sa nekom tuzbom za uznemiravanje.