Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:55:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odbjegla nevjesta  (Pročitano 16866 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Dovoljno godina.Neka smo se vidjeli desetak puta kao zaljubljeni par ali smo se ranije vidjali pol godine kao prijatelji
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Pozurili ste.

Pre tog zakazivanja svadbe i ostale sarade, trebalo je da sednete i fino porazgovarate o sudbini...

Ovako... nije da nikada nece naici neki novi...

U stvari.. kada prestanes da histerises i krenes da razlazes tu vezicu... videces da niko nije "najbolji na svetu" i neponovljiv Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Nokia 7500
Prvo, nisi trebala da pristanes na brak iz inata bivsem. Mozda se znate duze, ali opet to nije dovoljno da se upoznate  za brak da tako kazem. I ne vidim razlog zasto je strasno ziveti na selu?  Smile
Sad ti nista ne vredi, to je gotova prica. Kad naidje neki novi ti dobro razmisli kako ces se ponasati...  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
A ima li ikakve sanse da se sve to popravi.Da oprosti.Ili bar da razgovara samnom mada je svaka njegova poruka da se nikada necemo vidjeti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Ovako.. kao neko ko ima talenat da "ujebe" stvar, mogu ti reci da bi ti sada najpametnije bilo da spustis loptu.

Nemoj da ga zoves, cimas, trcis, molis, places, preklinjes... etc...

Verovatno zivite u manjoj sredini gde je to velika stvar... Ostaviti decka "pred oltarom", unistiti njegove krhke snove i jos lomljivije srce, bla.. bla.. bla...

Ostavi mu malo vremena da se smiri... Jer, objektivno... on je trcao pred rudu... i posle par meseci zabavljanja, druzenja, relativno kretkog poznanstva... uskocio je u vatru... I opekao se... I sedi i lize svoju sapu... i svi prave veeeeeliku frku oko toga jer je "pukla bruka"... A muska sujeta je gadna stvar, posebno kada je povredjena.

Ostavi jednostavno malo lufta... i za sebe i za njega...

I fino se isplaci... prestani da panicis... i kada se smiris, razmisli da li zaista ta veza ima bilo kakvu sansu.... jer, opet kazem kao neko ko ima talenat da "ujebe" stvar, sad sve to izgleda mnogo gore nego sto zaista jeste... i za njega i za tebe...

Jer... u kakvom si stanju sada... postoji velika sansa da ces zbog grize savesti i kajanja da uletis u nesto ozbiljno (brak) sto ti u sustini bas i ne odgovara... Obaska, sto ljudi imaju tu divnu osobinu da tracare i prebacuju ovakve momente u situacijama kada su najtanjih zivaca...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2013, 12:52:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Moj ti je predlog - završi priču.

Prvo kada je trebalo da reaguješ, nisi. Onda si reagovala prevše. Sada on se oseća povređeno jer si ga odbila (ljubav i mržnja su dva jako srodna osećanja, kada kaže da te mrzi, znači da i dalje ima osećanja prema tebi, ali si ga povređivanjem skroz odbila).

Lepo sada nađi sebi drugog čoveka, i prvo ga upoznaj i stvori poverenje uživo, pa onda gledaj da se uzmete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Nokia 7500
Cak i  da se desi neko cudo, da ti oprosti, zar mislis da moze biti sve isto kao pre? Ja bih rekla da bi to samo bilo mucenje i gubljenje vremena. Ne kazu dzabe: " Obnovljena ljubav isto kao i podgrejan krompir".
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Vjerovatno jeste upravu,nece on to oprostiti.Posto sma mu se javila rodjaku da mu objasnim pricu sa svog ugla ovaj moj je jutros poslao poruku koja glasi "Prestani da terorises moje uspjevas da te mrzim i vise nego sto sam  shvati da se ja i ti nikada vise necemo vidjeti"
Ali ja ne mislim odustati!Sve dok svima ali svima neobjasnim sta se tacno desilo da nisam ja glavni krivac jer e zelim da se prst upire u mene ja se smiriti necu.Otici cu u njegovo mjesto i svima reci istinu.A onda neka me mrzi i dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
on je psiho, da se ne lazemo

iskustvo je pokazalo da muskarci koji oce da se zene posle deset snosaja - mnogo toga nije u redu sa njima, a to uglavnom saznajes polako, dok te jedno po jedno sokirava u toku braka

kad krene klupko da se odmotava, zalices sto si se trudila da se pomirite

i nisam progutala to za godine - dovoljno.. ili ste dosta mladi ili ste oboje strasno emotivno nezreli ili je tebi opasno velika frka da se udas iz nekog razloga, to ti najbolje znas

sve u svemu, opalices glavom u betonski zid, bolje pocni da analiziras njega dok nije kasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.28.10
mob
Apple 15
Vjerovatno jeste upravu,nece on to oprostiti.Posto sma mu se javila rodjaku da mu objasnim pricu sa svog ugla ovaj moj je jutros poslao poruku koja glasi "Prestani da terorises moje uspjevas da te mrzim i vise nego sto sam  shvati da se ja i ti nikada vise necemo vidjeti"
Ali ja ne mislim odustati!Sve dok svima ali svima neobjasnim sta se tacno desilo da nisam ja glavni krivac jer e zelim da se prst upire u mene ja se smiriti necu.Otici cu u njegovo mjesto i svima reci istinu.A onda neka me mrzi i dalje

Kao osoba sa iskustvom, mogu samo da ti kazem - Nema sanse. Mozes da stojis nasred ulice i vristis.
Bar dok se haos ne smiri.

Ako sada odes i krenes da objasnjavas, garant ces zavrsiti sa nekom tuzbom za uznemiravanje.  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:55:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.