Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Narkoman hteo da otme dete od majke  (Pročitano 1257 puta)
02. Feb 2009, 10:55:00
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Drama u objektu „Maksi“ u Beogradu
Narkoman hteo da otme dete od majke
Ponedeljak - 02.02.2009
Nepoznati muškarac, najverovatnije narkoman, pokušao je juče da u maloprodajnom objektu „Maksi“ u Beogradu od Maje B. otme njenu trogodišnju ćerku K. B.

Kako „Alo!“ saznaje, razbojnik je od žene najpre tražio novac, a zatim se odlučio za dete kao plen. Drama, koja se dešavala naočigled kupaca, prekinuta je kad je istraumirano dete briznulo u plač i počelo da se otima, nakon čega je napadač smireno išetao iz marketa i pobegao gradskim autobusom.
Radnici obezbeđenja supermarketa koji se nalazi preko puta zgrade TV „Pink“ na Dedinju rekli su da su, uprkos tome što je mladić izgledao „pijano i drogirano“, bili nemoćni da pomognu.
- Video sam da se on ponaša čudno, ali ne smem da pratim svaku mušteriju samo zato što izgleda sumnjivo. Sve se dešavalo između rafova i nismo mogli da vidimo, a majka nije smela da viče bojeći se za svoju i detetovu bezbednost. Tražio joj je novac, a kad je pokazala da nema mnogo, zgrabio je dete za ruku i rekao „ionako mi ne trebaju pare, treba mi dete“ - rekao je Predrag Filić, radnik obezbeđenja.

On je dodao da je majka bila potpuno sleđena od šoka kad joj je priskočio u pomoć.
Kako smo saznali, preplašena žena je odmah pozvala supruga Zorana B. (33), inače vojno lice, koji se ubrzo pojavio sa vojnom policijom.
On, međutim, nije želeo detaljnije da se izjašnjava o ovom slučaju.
- Nemam ovlašćenja da vam bilo šta kažem, a i potpuno sam uzdrman ovim što se dogodilo. Supruga je odvela ćerkicu kući i obe su potpuno preplašene - kratko je prokomentarisao, vidno uznemiren.
Radnici obezbeđenja kažu da im je otmičar poznat odranije, da ima do 35 godina, kao i da se nadaju da će snimak sigurnosnih kamera pomoći da razbojnik što pre bude pronađen.

B. M.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Are you talking to me?

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 111
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
A što je onda ne podeliš sa nama?
Zar da živimo u laži?
IP sačuvana
social share
Biće bolje posle rata.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S8
Mediji....manipulacija malim mozgovima... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Citat
Na snimku koji sam i ja video vidi se samo kako joj lik sa kacketom prilazi,sapuce joj nesto na uvo i odlazi. Niko ga nije ni jurio ni nista i niko nije znao za to dok jedna kevina koleginica nije videla zenu kako place

Sto znaci da ju joj je uputio neku pretnju... Zasto bi pocela da place iz cista mira?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Bosch 3322
ko zna i kome je taj sta skrivio pa hoce da mu otmu dete! Eto ja imam i zenu i dete pa se tako nesto meni nece dogoditi 99% jer sam posten i nisam nikom nista skrivio! A mozda je to i zenin svaler, pa je rekao da ce reci muzu ako se ne razvede, a mozda je cak i dete njegovo, ima tu 300 cuda, a svi znamo novinare, pogotovo iz novina poput alo, da se rodi mish oni bi pisali kako se 3 dana tresla gora! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
To sto joj je pretio nije nista strasnije od toga da je pokusao da otme dete...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Bosch 3322
Da samo sto je fazon u tome sto on to nije pokusao, nego su mediji preuvelicali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
prvo u naslovu piše da je narkoman pokušao da otme dete, a onda u tekstu da se "najverovatnije radi o narkomanu" - znači potpuna neprofesionalnost novinara i dalje ne treba ni čitati, nego da sečako bar još neki izveštaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.