Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uhapšeni policajac i žandarm zbog šverca heroina sa Kosova!  (Pročitano 7240 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Игром случаја знам људе који су ономад кад је почело, били доле и ратовали, око осамдесете године (уствари тад је ескалирало, а почело је раније), ако узмемо колико је тад било њих а колико нас, и чињеницу да су многе ствари могле да се одиграју другачије, затим чињеницу да има срба колко хоћеш који су тад дали своја имања за актн-ташне пуне пара, онда имаш оне који су их дали касније за мање пара, и уједали се за усну што то нису урадили раније, и на крају имаш оне јаднике који су морали да побегну, и остали су без ичега, а то само зато што су они први уопште и узимали паре, у годинама кад су били вечина у свом селу...
А онда ту додаш нас као данашње војнике, који би себи прст одсекли, само да не одемо 6 месеци на обуку, али зато ћемо разглабати о Косову....

Пази скоро сам одслужио војску, јавио се добровољно иако сам имао везе и комбинације да је одложим или служим у некој доброј фирми цивилно...
Отишао сам добровољно знајући у какву рупу од система идем и знајући да ће ми узети 6 месеци живота на прање клозета и чување свеске или стола... Знајући да нећу видети пушку осим на она 2-3 гађања и да ће ме малтретирати идиоти који су само у кругу касарне неко и нешто... Знаш оно кад те водник нешто подјебава, прозива, а ти као разумем господине водниче...

Нема особе која ми је рекла браво или слично, углавном сам био глуп или луд...  Smile

Да треба опет би ишао. Јбг, такав сам, било би ме срамота да некоме кењам о држави а да нисам урадио тако...

Е сад, проблем са КиМ је тај што оно никад није враћено у оквире Србије 1912... Јесте фактички, али суштински није...
Даље се проблем шири са Југославијом и комунистима...
И на крају имаш агресивну мањину у држави која има сва могућа права и жели још...
Имаш корумпирану државу и народ који не жели да живи уз кавкаски олош... Олош да велике паре и неки људи оду да...

Проблем је бре у држави која није наметнула систем и правила олошу са Кавказа... Тада не би могли да тргују дрогом, људима, да уносе прљаве паре, шверцују...

На крају се све своди, верујте, на плазма и лцд телевизоре наших судија и полиције... Мало бољи ауто и накит за швалерку... Народ је ту најмање крив... Чист комформизам наших најважнијих полуга власти... Издаја на највишем нивоу... Е ти сад немаш никога ко ће те људе да процесуира... Наравно јер се врте исти... Кажеш гласамо увек исте... Па тако је јер нема ко други, а овај глуп народ не уме да прецрта листић и каже издајницима да су завршили...

Citat
Смета ми,што сви пишу и говоре да су ''Новак и компанија'' понос Србије,најбољи амбасадори ове земље,а ти мислиш супротно!
У дилеми сам!

Мени је свако идентификовање са спортистима смешно... Кад гледам неки спорт навијам за наше у смислу волео бих да победе али не правим драму од тога јер они не представљају мене већ себе... Драго ми је кад српска застава победи било где али понављам не идентификујем себе са спортистима... Све је то хлеба и игара!!! Мислим да су много вреднији они који победе на такмичењу из математика, физике, хемије, сви они научници познати и непознати...

То је што се тиче спорта... А овде имаш сарадњу власти, медија и спортиста коју не можеш да прекинеш... Имаш кошаркаше, тенисере, фудбалере који добију грдне паре да играју за нацију, а онда се позивају на патриотизам, народ је склоњен са свакодневних проблема, а медији у свему томе кумују...
Имаш целе стране о томе како је ЈЈ купила неку торбу или како ужива са дечком на мору, а деца која постану прваци света у физици добију три реда без слике...

То је све једно велико зло да се овај глуп народ превари како је сила на Балкану или свету...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
slazem se sa prvom konstatacijom na temi sa osvrtom da je to skoro svuda tako recimo i DEA je glavni diler droge
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Citat
Мени је свако идентификовање са спортистима смешно...
Па није то случајно. Smile
Кад је Путину затребало било је и по 7 Рускиња међу првих 10 на АТП-листи.
Док је Чаушеску враћао Јевропи кредит,Румунија је била светска тениска велесила.
А шта тек рећи за Чехословачку.
Тако и ми;свуда лом,а ми славимо.
slazem se sa prvom konstatacijom na temi sa osvrtom da je to skoro svuda tako recimo i DEA je glavni diler droge
ДЕА,ЦИА,УДБА,КГБ,Абвер...свеједно
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.