Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:09:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od čega strepi svaka žena?  (Pročitano 28039 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
stanijaaaaaaaaaaaaaa Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
opet stara glupa tvrdnja da se zene ne mogu spremati za samu sebe, ne mogu se sminkatu za same sebe, ne mogu stavljati sise i usisavati salo i zatezati kapke za same sebe...

uvek sve to radimo da bi se dopale nekome...

jer je dopadanje drugima ispred dopadanja sebi ...

e od toga se meni povraca ... i to je toliko mnogo pogresno misljenje da ne znam odakle da pocnem da ga mrzim ...

Meni je vala kod m og fizickog izgleda bitno jedino moje misljenje.. tudje me uopste ne interesuje, niti ga trazim. Ako neko misli da mi nesto lepo stoji ili lepo izgledam, slobodno neka kaze, ja nikad ne pitam  Smile

Nego jebiga, znam da je neverovatno zamisliti da postoje zene koje zapravo ne interesuje musko misljenje ili misljenje drugih zena... volimo da smo bitni, da nas pitaju, da se nase misljenje racuna, da uticemo svojim misljenjem na nekog ...

takvi oko mene su odavno pocrkali cekajuci da ih neko nesto pita  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
ako mastrubiraš gledajući sebe, onda razumem.

ovako ne razumem.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 04:40:05 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Bem li ga, ja po ovome sto pricate ispada da sam izlazio i izlazim sa vanzemaljcima. A izgledale su i izgledaju tako lepo i fino.  Smile

U svakom slucaju nikome ne bih preporucivao da proba da kaze devojci/zeni da joj nesto lose stoji. Klise ili ne, apokalipsa mu ne gine.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
ajd ovako... uzmimo primer da postoji samo jedna zena na svetu... samo jedna... i ona ima nesto vise kilograma... i sta sad, ona ce se udesavati za samu sebe?

ili isto tako... devojka se sprema da izadje u grad... i tako njoj se svidja da joj bulja bude flekava od kafe... a sigurno nece tako izaci pred narod

ili slican primer... devojka ovuce majicu koja je flekava... ali je u kuci, znaci kucna varijanta... najavi neko dolazak za 15 minuta... svakako je da ce presvuci tu majicu

IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
ako mastrubiraš gledajući sebe, onda razumem.

ovako ne razumem.  Smile

nista strasno  Smile

ajd ovako... uzmimo primer da postoji samo jedna zena na svetu... samo jedna... i ona ima nesto vise kilograma... i sta sad, ona ce se udesavati za samu sebe?

ili isto tako... devojka se sprema da izadje u grad... i tako njoj se svidja da joj bulja bude flekava od kafe... a sigurno nece tako izaci pred narod

ili slican primer... devojka ovuce majicu koja je flekava... ali je u kuci, znaci kucna varijanta... najavi neko dolazak za 15 minuta... svakako je da ce presvuci tu majicu

svi primeri su ti bezvezni, prvo zato sto sam rekla vec da je vecina zena nesigurna u sebe zbog svog fizickog izgleda i neprihvatanja sebe i svojih mogucnosti, a drugo zato sto navodis ekstremne primere, poput ovog treceg recimo, koji predstavlja osnovno kucno vaspitanje - ne biti uflekan i mrljav i neuredan u drustvu  Smile

drugi primer.. mislim ne znam zensku osobu da drzi do sebe da joj se svidja da bude uflekana bilo cime ... ako ima i malo urednosti u sebi  Smile

Uostalom, nismo svi isti... zene su generalno nesigurna i povodljiva bica, sto ne znaci da medju njima nema osoba koje su zadovoljne sobom i ne zavise od tudjih misljenja vezanih za fizicki izgled i nacin kako se predtsvljaju u javnosti  Smile

To doduse najvise zavisi od samog fizickog izgleda... ako imas 20 kila vise, sve su sanse da ces zbog toga da budes nesrecn ai nesigurna u sebe ... ma koliko to prikrivala. Ako si ruzna ili zbog necega odbojna, pretpostavljam da vazi isto pravilo...

Zato na sebi treba raditi. Zbog sebe. Jer se tako najlakse prevazilaze sve nesigurnosti i uci se da se okrenes sebi i svojim zeljama. Negujes svoje misljenje i na kraju dodjes do toga da ti je ono zapravo najvaznije. U ovom procesu zene se pogube i pokolebaju ih jer nemaju dovoljno samopostovanja i volje da vole same sebe. Ili ostanu same, neke i zauvek.. jer partneri ne mogu da podnesu da ne mogu da uticu na zensku nesigurnost.

I to uopste nije primarni niti sekundarni niti ko zna koji problem... dovoljno je samo pogledati u kakvim brakovima i vezama ostaje vecina zena ... sta sve trpe i na koje nivoe se spustaju, zamo zato sto im njihovo misljenje nije na prvom mestu..

Iskreno, vecina zena ni ne zasluzuje da bude zadovoljno sobom. Neka sam ja sad uzasno stvorenje.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 05:31:16 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Znao sam da ces reci da su mi primeri bezveze... htedoh napisati da to sto sam rekao nema neke preterane veze sa datom temom... mrzelo me da menjam jer baguje... ali ima sa ovim, tipa "ne zanima me sta drugi misle, bitno je samo sta ja mislim". Zato napisah to za majicu. Znam da niko ne voli da je flekav ali navedoh primer da voli.

A sto se tice prvog primera... zena, da je sama na svetu, svakako bi je bolelo uvo da vezba, ulepsava se, doteruje itd.

Slazem se... i kod mene je prvo moje misljenje najvaznije... ali postujem i misljenja drugih. Umeju mnogo da pomognu.

P.S. Zasto se onda toliko masovno kupuju farmerke, pantalone, trenerke... a da budu uz telo? Zasto se ne kupuju samo trenerke "ala Kobi Brajant kad je na vorm apu"? I ti ih imas 100% i to je lepo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
A sto se tice prvog primera... zena, da je sama na svetu, svakako bi je bolelo uvo da vezba, ulepsava se, doteruje itd.

to prosto nije istina... ljudi vezbaju da bi bili zdravi najpre  Smile  ljudi koji imaju mozak, to jest ...
ti ne mozes da znas kakva je ta zena... mozda bi upravo sve to radila.. a mozda bi bila trut lenji koji bi ceo dan sedeo u fotelji i gojila dupe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sta fali velikom dupetu? Ja imam druge prioritete kod zene. Svim zenama poraste guza sa godinama, sem onim neuhranjenim.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Munka, dzabe objasnjavas, pokusavano je vec milion puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:09:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.