Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dajem ocenu ...
5
15.9%  (11)
4
10.1%  (7)
3
15.9%  (11)
2
20.3%  (14)
1
37.7%  (26)
Ukupno glasova: 69
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ocenite demokratske promene u Srbiji 5.10.2000. - 5.10.2007.  (Pročitano 22507 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
kako su polupismeni,nesposobni i glupi uspeli da ubiju takvu intelektualnu gromadu kao sto je bio djindjic? Smile

Pa, uvek polupismeni , nesposobni i glupi, u nedostatku prikladnijeg nacina, ubiju .........
Zato i jesu polupismeni , nesposobni i glupi......sto ne znaju drukcije.....

A za Rumune.......ne bih rekao da su oni majmuni, ni divljaci ni fasiste............
Ili opet provejava taj uber srBski fazon.........kako smo mi bolji od njih???
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
zanimljiva tema,ocenite demokratske promene u Srbiji 05.10.2000. - 05.10.2007.
KOJE PROMENE?!?!?!i koja demokratija?
jedini covek koji je mogao da da nadu ovoj zemlji je ubijen,a radikali<tj. zamaskirani sps-ovci>bi da pobiju i ostale...ministri nam javno govore da mnogo krademo,a da kraduckamo bi nas tolerisali
pazite sad OVO:
"Administrativni odbor Skupstine Srbije odobrio je juce zahtev poslanika G17 Plus iz Pirota Aleksandra Lazarevica da mu se, pored plate i ostalih primanja, isplacuje i mesecna nadoknada za odvojeni zivot! Tako ce ovaj cetrdesetdvogodisnji diplomirani glumac iz Dinkiceve stranke dobijati mesecno u proseku po 21.000 dinara za odvojeni zivot od mame i tate, posto je neozenjen!"
izvor B92
i sta sad da kazem,osim:Koje promene?
cisto poredjenje:
za vreme Slobe                                        posle Slobe
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kosmet = problem                                   Kosmet = problem
Nezaposlenost velika                                 Nezaposlenost velika
Samovolja drzavnih institucija ogromna         Samovolja drzavnih institucija ogromna
Plate poslanika sve vece                            Plate poslanika sve vece
Inflacija u porastu                                     Inflacija u porastu
Narod se ne pita nista                               Narod se ne pita nista
Nepismenost - 4,7%                                 Nepismenost - 4,3%    ==================>PROMENA!!!!!!
Polozaj u inostranoj politici los                     Polozaj u inostranoj politici los

e ako su 0,4% opismenjenih siptara velika demokratska promena,onda ne znam za koji k**ac smo se uopste borili....
stanje je isto kao i ranije,i tezi da se zadrzi na tome jos jedan duzi period!sramota Smile
da je Zoki ostao ziv,mnogo stvari bi doslo na svoje...i ne bi morali da slusamo price:do 2947 ulazimo u Evropu 100%!
ali jbg,sad smo spali na lazna obecanja i radikale,a dobro kaze grafit u NS-u kod Srpskog Narodnog Pozorista - Dok je budala,bice i radikala!
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
AJde svi vi koji govorite za DJindjica da je jedini koji nesto uradio i to da je ne znam kakav bog i da se vise nece roditi takav da mi objasne kako je takva intelektualna i reformska gromada mogla da postavi Mihajlovica za ministra policije. Mislim da on i Karic konkurisu za najgluplje politicare ikada ikada u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
prosovjetski
Ахем, молим? Smile

Nije valjda da odvajas mamu vam Rusiju , od Sovjetskog saveza???

Rusija jeste Sovjetski savez......Sovjetski savez ne bi postojao bez Rusije.....
PatriJote, kada kazu "Rusija" misle upravo na "SSSR" Smile

Прво Русија ми није мама, друго, СССР  је давно престао да постоји, то да ли је Совјетски савез могао или не да постоји без русије је неважно. Он више не постоји. End of disscussion.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Citat
kako su polupismeni,nesposobni i glupi uspeli da ubiju takvu intelektualnu gromadu kao sto je bio djindjic? Smile

Pa, uvek polupismeni , nesposobni i glupi, u nedostatku prikladnijeg nacina, ubiju .........
Zato i jesu polupismeni , nesposobni i glupi......sto ne znaju drukcije.....

A za Rumune.......ne bih rekao da su oni majmuni, ni divljaci ni fasiste............
Ili opet provejava taj uber srBski fazon.........kako smo mi bolji od njih???
ne znam za tebe srbine Smile...ali ja srbin nisam....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
AJde svi vi koji govorite za DJindjica da je jedini koji nesto uradio i to da je ne znam kakav bog i da se vise nece roditi takav da mi objasne kako je takva intelektualna i reformska gromada mogla da postavi Mihajlovica za ministra policije. Mislim da on i Karic konkurisu za najgluplje politicare ikada ikada u Srbiji.

Postavljanje Mihajlovica je kompromis, koji je Zoran morao , a ne zeleo da uradi.....ne zaboravi da je DOS bio koalicija dvadesetak partija.

A tek kakva intelektualna i moralna gromada , moze da postavi osudjivanog provalnika za ministra policije??? Smile
Postavljanje Jocica , od strane mlohavog , je jedinstven slucaj u svetu , da kriminalac postane ministar policije Smile

IP sačuvana
social share
There&#039;s no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It&#039;s too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
pa ko bi drugi,on se najbolje razume u posao! Smile
a Djindjic nije mogao da donese ni pola svojih odluka samostalno bas zbog toga sto
Citat
je DOS bio koalicija dvadesetak partija.

morao je da slusa druge,inace mnogi mediji i politicki funkcioneri su se slozili oko toga da je Zoki ubijen 5 dana pre nego sto je trebao da preuzme vlast jer je u tom trenutku 80%birackog tela bilo uz njega!
a ako je za tebe promena sto su nam osudjivani krimos,nepismena seljacina,separatisticki krmak i proverena lopina na mestima ministara,onda ti promene nisu ni bile potrebne!
svejedno,sad smo bar ustanovili sta je demokratija: kad te neko posalje u pi*ku materinu,a ti odes gde hoces!
« Poslednja izmena: 13. Okt 2007, 22:30:45 od 2FaJ! »
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M

Nije najjasnije na koga misliš da je uz Karića najgluplji političar u Srbiji.

Ako misliš na Mihajlovića, mogu da ti kažem da grešiš. Lik je ljigav i namazan, samo da te podsetim da je bio ministar kod Stambolića, pa kod Miloševića, pa kod Đinđića. Da li ti zaista smatraš da glup čovek može da preživi i opstane u vrhu vlasti u tri potpuno različita režima.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Nije najjasnije na koga misliš da je uz Karića najgluplji političar u Srbiji.

Ako misliš na Mihajlovića, mogu da ti kažem da grešiš. Lik je ljigav i namazan, samo da te podsetim da je bio ministar kod Stambolića, pa kod Miloševića, pa kod Đinđića. Da li ti zaista smatraš da glup čovek može da preživi i opstane u vrhu vlasti u tri potpuno različita režima.

Dušan Mihajlović je tokom svog skoro celog radnog veka bio policajac. Pošto je pripadao SDB-u, onda je bio policajac čak i onda kada nije primap platu iz policijske kase.
Kada neko ko ima vlast ali ne i MOĆ postavlja jednog takvog opskurnog tipa za ministra policije, onda, po pravilu, ne čini to zato što hoće nego zato što mora.

Mnogo toga negativnog što se desilo u vreme Đinđićeve vlade proizilazi upravo iz te činjenice.
DOS je zadobio vlast ali nije imao moć.
Otuda su svi oni koji su imali deo te moći: uglavnom službeni ili neslužbeni pripadnici Službe, uspeli da za sebe obezbede uticajne društvene pozicije i odatle, svim silama, pokušaju da zakoče svaku pozitivnu promenu.
Kada je Z.Đ. pokušao da se konačno i definitivno otrgne njihovog uticaja, oni su ga ubili.
Koštunica, pretpostavimo, nije računao na njih, ali su oni računali na njega.
Njihovo saglasje je stoga sve čvršće jer oni ne traže ništa drugo nego da sve ostane onako kako je bilo.
Izručenje Mladića, njihovog čoveka, je temelj kamen tog dila.
Upravo iz tih razloga, ja sam se takođe odlučio za negativnu ocenu.  (Jedinica, koliko znam, još nije postala pozitivna ocena).
Ocenjivao sam ne toliko ono što je postignuto, jer se nešto, nakon prevrata MORALO postići, nego sam ocenjivao eventualne perspektive koju je pre svega postšinšićevska valst stvorila Srbiji.
A te perspektive su veoma slabe.
Da ne bih ponavljao već nabrojane činjenice, samo da kažem stojim iza onoga što je napisao Gavrilo.
Srbija se vratila na predoktobarsko doba.
A to je loša pozicija.
Stoga - jedinica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
   Re: Ocenite demokratske promene u Srbiji 5.10.2000. - 5.10.2007.
« Odgovor #118 Juce u 17:18:58 »
   Citiraj
Citat
Радикали су опозиција већ 7 година

Ne, radikali nisu opozicija, oni su veoma poyicija, a sad sto ih Kostunica i bratija zovu opozicija to je internob tepanje na koje so svi naseli. Neko do 6. oktobra 2000, neko godinicu, dve, a neko bogami još uvek naseda jer mu je ili mnooogo lepo tu gde je naseo ili je mnooogo glup. I umalo da zaboravim, naravno - jedinica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.