Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oćemo da slavimo i Dan zahvalnosti i Dan nezavisnosti?  (Pročitano 5496 puta)
02. Nov 2015, 12:28:43
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Od zombija do Nade Macure - Ovako su se Beograđani maskirali za Noć veštica

Osam čaša vode popite danas i obucite se slojevito jer ne znamo kakvo će vreme biti - objašnjavao je Beograđanin maskiran u Nadu Macuru, poznatu portparolku Hitne pomoći.

I Nada Macura prisustvovala je žurki u Mikseru

U Mikseru sinoć je sve vrvelo od zombija, vampira i lažne krvi. Beograđani su iskoristili "Noć veštica" kao pravu priliku da se opuste, našale i maskiraju u omiljene likove, ali i u one koji ih najviše plaše.

Bilo je i onih koji su druge ozbiljno preplašili svojim izgledom

Većina se odlučila na jezive maske prekrivene krvlju, pokidanim mesom i odranom kožom. Ali bilo je i onih koji su odlučili da na noć postanu doktori, Isus, Devica Marija, pa čak i tampon i uložak.

Ovaj mladić maskirao se u Isusa

Blic

U zadnje dve godine Srbi su počeli da slave i/ili obeležavaju nekoliko američkih praznika i običaja koji nemaju nikakve veze sa njima ali na televizoR deluju tako dojajno da je prosto greota ne preuzeti ih. Ove godine smo prvi put imali Obeležavanje Dana Svetog Patrika , a prošle godine smo, zahvaljujući ustašama dobili i prvi tzv. Ludi petak u Rodi (kao nije Crni petak nego Ludi petak, pošto Srbi ne nose puške u supermarket pa neće biti mrtvih, samo teško povređenih).A evo već par godina unazad imamo i ovu tzv. Noć veštica, koja je izgleda ove godine i zvanično prihvaćena.

Pa se nešto pitam, kad već slavimo i prihvatamo svako sranje koje vidimo u američkim filmovima - jebeni Patrik, izmotavanje za 31. oktobar, i klanje za sniženi toster da trgovci ne bi morali da plaćaju skladištenje robe... što ne bismo slavili i Dan zahvalnosti i Dan nezavisnosti?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
A u međuvremenu...

JEZIVA PREDVIĐANJA ONKOLOGA U Srbiji se očekuje ekspanzija malignih tumora

Ove godine očekuje se ekspanzija malignih tumora kod građana Srbije. Razlog za to je, kako otkriva naš najpoznatiji onkolog prof. dr Slobodan Čikarić, vreme koje je prošlo od bombardovanja Srbije, kada je na Kosmet i Pčinjski okrug bačeno 15 tona osiromašenog uranijuma ili, kada se prevede u aktivnost radioaktivnog izvora, 185 milijardi bekerela!

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/602871/JEZIVA-PREDVIDjANJA-ONKOLOGA-U-Srbiji-se-ocekuje-ekspanzija-malignih-tumora

Al je*eš to, važno je da smo mi veći Ameri od Amera.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Zaista ne razumem histeriju koja se digla po netu ovim povodom  Smile

Pa ti isti akteri ovog maskembala ce obeleziti svoju slavu i/ili ici kod svojih prijatelja na istu, slaviti srpsku novu godinu i Bozic i ostalo

Mislim, niko ne zakida pravo da se obelezava i postuje ono sto se smatra tradicijom ili kako li vec to zovemo

Meni je ovo vise kao, eto neki povod za neki zez, kad, ispade propast sveta pardon Srbije  Smile

edit - posto je Hkj upao u post mi Smiley

Pazi, tema o tome da svaka peta zena u Srbiji oboli od raka dojke ima samo moj post i post MunkaZe a gledaj sad koliko ce da dogura ova tvoja

A kada je tema "Rak u Srbiji" u pitanju sve se zavrsi na prici o bombardovanju - ne pamtim kada sam videla da je iko napisao neki smisleni post, status, sta god, tipa poziva na redovnu kontrolu, ishrana i slicno (jer da, ljudi ne znaju ili se plase ili sta god). Bombardovanje se desilo, to ne moze sad da se menja, ali mozemo da nesto uradimo po pitanju lecenja nasih ljudi.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2015, 12:48:16 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Odgovor zapadne propagande na narastajuci patriotizam u srbiji...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Te bitange malogradjanske, hipster tuke i bratija da sutra vide da se slava (mislim da samo Srbi slave slavu) reklamira na MTV-u, na panou u mekdonaldsu ili kao neki "ultra fensi kezual ivent, u fazonu ЛОЛ" ili kao skec u nekoj americkoj --komedijici-- ili da se reklamira banka koja daje "povoljne" kredite kroz promociju slave, tog trenutka bi poceli da slave i slavu, ne jednu, vec minimum tri, kao "obicaj do jaja". Tako su poceli da slave i "noc vestica"...

To su iste te nistarije, koje ne znaju koliko je star najstariji manastir u Srbiji, verujem da bi ga zapisavali da su u situaciji ali se zato odusevljavaju Parizom i Notr Damom, gde se redovno fotografisu "za uspomenu, brt"!!1

Citat
A kada je tema "Rak u Srbiji" u pitanju sve se zavrsi na prici o bombardovanju - ne pamtim kada sam videla da je iko napisao neki smisleni post, status sta god, tipa poziva na redovnu kontrolu, ishrana i slicno (jer da, ljudi ne znaju ili se plase ili sta god). Bombardovanje se desilo, to ne moze sad da se menja, ali mozemo da nesto uradimo po pitanju lecenja nasih ljudi.
Da li si videla koliko poruka o hrani i koliko tema o istim postoji?

« Poslednja izmena: 02. Nov 2015, 13:02:30 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.93
Zaista ne razumem histeriju koja se digla po netu ovim povodom  Smile

Pa ti isti akteri ovog maskembala ce obeleziti svoju slavu i/ili ici kod svojih prijatelja na istu, slaviti srpsku novu godinu i Bozic i ostalo

Mislim, niko ne zakida pravo da se obelezava i postuje ono sto se smatra tradicijom ili kako li vec to zovemo

Meni je ovo vise kao, eto neki povod za neki zez, kad, ispade propast sveta pardon Srbije  Smile

edit - posto je Hkj upao u post mi Smiley

Pazi, tema o tome da svaka peta zena u Srbiji oboli od raka dojke ima samo moj post i post MunkaZe a gledaj sad koliko ce da dogura ova tvoja

A kada je tema "Rak u Srbiji" u pitanju sve se zavrsi na prici o bombardovanju - ne pamtim kada sam videla da je iko napisao neki smisleni post, status, sta god, tipa poziva na redovnu kontrolu, ishrana i slicno (jer da, ljudi ne znaju ili se plase ili sta god). Bombardovanje se desilo, to ne moze sad da se menja, ali mozemo da nesto uradimo po pitanju lecenja nasih ljudi.

Maskenbal može da se organizuje bilo kog dana u godini, ne mora da bude istog dana kada to rade i Ameri, na isti način na koji to rade Ameri i pod istim imenom koje koriste i Ameri.

Maskenbala je bilo i kad sam ja bio klinac. Istina, tada su ga više praktikovala deca. Smatralo se, ono kao, da je to uglavnom zabava za decu...  No dobro, bilo je i onih za odrasle. Al se nikada nisu pravili da bi ličili na Noć veštica.

A o Svetom Patriku i Crnom petku da ne pričam, mislim da treba biti žešći degenerik (ili ustaški biznismen, kao ovi iz Rode) da kao Srbin, s drugog kraja Evropskog kontinenta (ili sveta, ako pričamo o Amerima) slaviš jednog Irca, Svetog Patrika. I tu podrazumevam i Orthodox Kelte, pošto su oni prvi u Srbiji počeli da slave to sranje od praznika KLIK

Što se tiče diskusije o raku, šta ako bih ti rekao da je i to obeležavanje dana i meseca borbe protiv raka dojke još jedno Američko pomodarstvo? Mislim taj način obeležavanja, sa sve tim roze elementima i trakama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Što se tiče diskusije o raku, šta ako bih ti rekao da je i to obeležavanje dana i meseca borbe protiv raka dojke još jedno Američko pomodarstvo? Mislim taj način obeležavanja, sa sve tim roze elementima i trakama?
Pa da, to je pocelo da se podrazumeva, sasvim je normalno da dobijes rak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
A u međuvremenu...

JEZIVA PREDVIĐANJA ONKOLOGA U Srbiji se očekuje ekspanzija malignih tumora

Ove godine očekuje se ekspanzija malignih tumora kod građana Srbije. Razlog za to je, kako otkriva naš najpoznatiji onkolog prof. dr Slobodan Čikarić, vreme koje je prošlo od bombardovanja Srbije, kada je na Kosmet i Pčinjski okrug bačeno 15 tona osiromašenog uranijuma ili, kada se prevede u aktivnost radioaktivnog izvora, 185 milijardi bekerela!

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/602871/JEZIVA-PREDVIDjANJA-ONKOLOGA-U-Srbiji-se-ocekuje-ekspanzija-malignih-tumora

Al je*eš to, važno je da smo mi veći Ameri od Amera.  Smile
Znači horda s juga je na najvećem udaru....
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0

Ne mislim da u tome ima iceg loseg. Jer ce se kroz vest o tako nekom dogadjaju provuci i nesto o prevenciji, ishrani, mozda ce se dati snaga nekom obolelom i slicno. I to ti kazem kao neko ciji je % rizika poveliki  Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2015, 13:10:42 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.