Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obrisan parket u BG Areni!!!  (Pročitano 7309 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
nije osvojio svetsko zlato naprimer, a to sto je V.Petkovic prvi tehnicar vojvodine je zato sto nije bilo drugog, edin je bio dobar na  lokalnom nivou i to je to, bolje se zapitaj gde sad igraju svi ti veliki igraci iz vojvodine,tj ko je od njih igrao u npr sisley, casa modeni ...sve su to velicine koje su grejale klupe u grckim timovima ili igrale/igraju u ruskoj i turskoj ligi (npr Kopanja,Knezevic...) Velju sam gledao godinama na utakmicama u NS i oduzeo mi je godine zivota. OI smo uzeli zbog trenutnog pada italijana u tom momentu, a i tamo su nas i rusi i zabari u kvalifikacijama preslisali, a i sa nekom korejom smo igrali jedva 3-2. Jesmo mi velicina u odbojci, ali nam fali klupa i dobar takticar, a gajic to sigurno nije, jer je on jedini koji nije menjao ni Boskana, niti Vusurovica ni Bateza kada su sputavali igru svojim nerezonskim potezima. Na EP je vodio marica, dok je Majdak, extra taslentovani momak u to vreme i levoruki korektor popusio svoje mesto u reprezentaciji, a svi se secamo da je tu sezonu blisto u Sv.Ligi iako ni tada nismo napravili neki bum u Sv.L.
Zaboravio si da spomenes Djanija,kao prvog po kvalitetu italijanskog igraca. Nadam se da nisi misljenja da su zabari bilio nadopingovbani 98 pa da zato nismo uzeli zlato, ako se secas tog prvenstva.
Malo pazljivije prati odbojku, nije tacna cinjenica da ako neki tim apriori pobedjuje da je to i kvalitetan tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pricamo o vremenu kada je Vojvodina bila neprikosnovena u domacoj odbojci i nisi imao bas nekog izbora ako nema u njoj kvalitetnih igraca odakle da ih vadis. Verujem da smo 98 izgubili jer nismo odigrali onako kako umemo, da li su oni bili dopingovani njihova je stvar... mi nismo bili.
[Vratimo se kosarci]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Meni se smuci sport od vas par i vasih prepiranja, sta ako smo izgubili, izgubili smo od Amera i to sa znatno slabijom reprezentacijom nego u Indijanapolisu a i tamo smo ih jedva pobedili... Sta hocu da kazem, NBA liga je znatno bolja od nase, i njeni igraci su bolji od nasih, ma koliko mi mislili kako smo kosarkaska nacija i sl. i sl...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako im je ona ekipa najbolje sto imaju jebalo majku sto su kosarkaska nacija i ako je od njih kosarka i potekla
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Nije im najjaca ekipa ali je i kao takva bolja od nase
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
E vidis, to je tuzno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 404
Zastava Beograd
mob
Nokia 
Citat

NBA liga je znatno bolja od nase, i njeni igraci su bolji od nasih

koliko veze ima liga sa reprezentacijom? Uglavnom nacije sa jakom ligom imaju slabu reprezentaciju (sem amera i NBA). Pogle Grke, jaka liga, reprezentacija nikad cuo. Pogle Spance, prejaka liga, a reprezentacija mediokritet, kao i zabari, zar ne. i nasa liga je kurton, ali mi ne biramo igrace iz nase lige (sem u poslednjih par godina, kada se uvek nadje neki izuzetak). Ameri igraju sa C timom, sta bi bilo da su u timu Bryant, Shaq, Payton, Weber...

Nadajmo se najboljem, jer ce nam nova himna dati podstrek, zar ne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jeste, sledece godine je. Kao i djordjevic je najavio to ce mu biti oprostaj od reprezentacije
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Sledece godine moramo da pravimo neke majice i suvenire da zaradimo neke pare ! A inace Spanci su cesto boljji od nas, a i Italijani su nam uzimali skalp par puta...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
E sad ovako, mali 37, molim te nemoj vise nikad nista reci u vezi mojih procena ko je maneken, a ko nije. Kontas, IKAD.
Ovo nije sramota, ovo je i vise od toga.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.