Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 22:21:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obraz  (Pročitano 72122 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Batinom protiv batinasa, kad batinasu prsne lobanja, mir na ulicama!!! Ovo je, nazalost, moje iskustvo sa nasiljem!!!

Kad bi drugacije moglo, kamo lepe srece!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Ma kakvi mladi momci koji vole Srbiju.To su likovi koji degradiraju nacionalizam u Srbiji.Nacionalni stroj je organizacija koju je napravila Hrvatska i Madjarska obavestajna sluzba da bi se dokazalo da  su mrznja i netrpeljivost kod Srba normalni.Oni cak i Radovana Karadzica uzimaju kao svog idola da bi se izjednacio  sa Hitlerom.Strasno!Pa Srbija je jedina od okolnih zemalja ustala protiv nacista.Ti krvnici su ubili malog cigana pre par godina u Beogradu.Od njih ljudi treba da se ogradimo a ne da ih branimo jer vicu "Zivela Srbija".Oni zajedno sa 64 zupanije,Honvedima,Natasom Kandic,Sonjom Biserko treba da budu zabranjeni u Srbiji zbog sirenja rasne i verske netrpeljivosti.Tribina je bila namestena da bi napravili medijski spektakl.Ne bi me cudilo da su se taj profesor i Nacionalni stroj dogovorili da se izazove incident.Dokaz je sto nisu namerno prijavili tribinu a znali su za Nacionalni stroj.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Krv nije voda,stize Vojvoda

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
A zasto toliko povike oko Nacionalno Stoja...meni kao desnicaru mnogo su blizi od recimo ,,ugorznih,, tkz. Anti-fasista koji su i drzali tibinu...i da se razumemo to nisu nikakvi anti-fasisti vec ekstremni komunisti zadojeni sektaskim ateizmom...u julu 2005 Petakov i ta ekipa organizovala je tribinu i lepila plakate ,,Streljanje je OK,, i time se rugali smrti naseg velikog Djenerala Draze Mihailovica.
Uostalom da bi imali prestavu ko su ti sektasi trebate posetiti ovaj sajt www.dbpd.org....
IP sačuvana
social share
Srbija Srbima!!!!!!!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Ne vidim da krvnicko ubijanje malog cigana ima veze sa Srpskim patriotizmom.Ako  ideje Adolfa Hitlera imaju veze sa nacionalizmom onda sam ja neobavesten.Koliko ja znam  Draza Mihajlovic je bio takodje protiv nacizma.To sto  Antifasisticki pokret i njihova tribina nemaju veze sa antifasizmom ne znaci da je Nacionalni stroj organizacija koja je patriotska.Takodje samo ljudi koji su poremecenog uma i drogirani mogu da tuku do smrti malo dete samo zato sto je cigan.Razmisli malo da li su ti bliske njihove ideje.I ja sam desnicar ali to ne znaci da treba da podrzavamo takve organizacije.Oni  su sami rekli da im je biblija Moja borba od Adolfa Hitlera.Obraz bi trebao skroz da se ogradi od te organizacija ukoliko hoce da budu patriotska organizacija sto verujem da jesu.A takodje da osude njihove clanove koji su ucestvovali u tucama u Novom Pazaru i mladice koji su lepili plakate za vreme izbora.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Niko iz Obraza nije ucestvovao na nekim tucama,posto na utakmice ne idemo.
Ne znam na kakve plakate mislis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Cuo sam da su neki clanovi Obraza isli na utakmicu Novi Pazar-Rad i bili zajedno sa navijacima Rada i tamo se tukli sa njihovim navijacima.Takodje sam cuo da su u vreme izbora clanovi Obraza istukli neke momke koji su lepili plakate DS-a.Verujem da to niste vi organizovali ali morate takve clanove da iskljucite ako zelite da budete patriotska organizacija i da ne dajete povod Canku,Natasi Kandic,Sonji Biserko da vas stavljaju u isti kos sa sljamom kakav je Nacionalni stroj.Upoznao sam neke clanove Obraza u NS-u i to su OK momci.Morate da se potrudite da ne dobijete zig da ste sovinisti i nenormalni.Vidis i sam da to mnogo ljudi misli na ovom forumu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Ma brate moj mozemo mi da zelimo sta hocemo,ali kad god se desi neko sranje prvi se oglasi B92 evo ovi iz Obraza ovo,ili ono.
Kada smo na onoj tribini na Pravnom stitili smo  i okruzili Natasu Kandic zajedno sa momcima iz obezbedjenja(jer je narod hteo da je rastrgne,uglavnom izbeglice i stariji ljudi) odmah na B 92 vest clanovi Obraza pljunuli i nasrtali na N.Kandic.
Kad je neko protiv nacionalizma ili Srbije ti koji je branis mozes da radis sta hoces,ali ces biti zigosan.
Pa ti isti pljuju vladiku Nikolaja,a gde nece nas obicne ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Krv nije voda,stize Vojvoda

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Ne vidim sta je lose u tome sto je par simpatizera Obraza bilo u Novom Pazaru,navijam za Rad i smatram da je UF,Gvozeni odred i ostale Srpske patriote koje su bile u Novom Pazaru branile Srpstvo,jer navijaci Novog Pazara su poznati turski fanatici koji na utakmicama masu zastavam Saudijske Arabije i Turske i skandiraju vec vidjeno...,,Ubi Srbina,, i ostale pesme,ipak ljudi Novi Pazar je Srbija.....a to u Srbiji ne bi smelo da se desava.
IP sačuvana
social share
Srbija Srbima!!!!!!!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Znam.To je tacno sto govoris.I ja sam imao prilike da iskusim "demokratiju" i prozivke Nenada Canka ali moramo se boriti.Na ovom forumu bar mozes reci istinu i niko te nece cenzurisati.Zato se moramo ograditi od laznih patriota kao sto je Nacionalni stroj,Krv i cast.Oni koriste jedine ljude koje su nesto uradili kao sto su Radovan Karadzic i Ratko Mladic za svoje idole.Namerno su uzeli njih dvojicu jer hoce da izjednace Hitlerovu Nemacku i Republiku Srpsku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne vidim sta je lose u tome sto je par simpatizera Obraza bilo u Novom Pazaru,navijam za Rad i smatram da je UF,Gvozeni odred i ostale Srpske patriote koje su bile u Novom Pazaru branile Srpstvo,jer navijaci Novog Pazara su poznati turski fanatici koji na utakmicama masu zastavam Saudijske Arabije i Turske i skandiraju vec vidjeno...,,Ubi Srbina,, i ostale pesme,ipak ljudi Novi Pazar je Srbija.....a to u Srbiji ne bi smelo da se desava.

Naravno da ne bi smjelo da se dešava.To su stvari oko čega Srbija treba da povede računa a ne da se najviše bavi temom oće li Crna Gora otići ili ne.I ako ode Crna Gora ovi problemi ostaju.ja sam svakako za to da policija mora u SRbiji hitno i oštro da reaguje na te stvari (isticanje zastava Arapskih zemalja,protiv Srpska skandiranja i slično...) Ko god vrijeđa u narod a nalazi se  u državi tog naroda koji vrijeđa-moraće biti uhapšen.Ne dajte se pobratimi,branize se a u Novom Pazaru vi uspotavljate red stoga na posao...demokratski i pošteno.A ti muslimani nek povedu računa dok je vrijeme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 22:21:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.