Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 14:00:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "obraz"  (Pročitano 6659 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Kad ja tamo, a ono, medjutim.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1733
Zastava u kuci
Citat: SerbianFighter

Verovatno je sve ovo podstaknuto emisijom Klopka u kojoj je gostovao onaj decko, i uz njega onaj idiot Trivunac iz Anarho sindikalne inicijative... kad njega vidim, obraz je skup andjelcica...

Tacno , do tada nisam cuo za njih .Bash su me fino zabavili  Smile
  Josh da je pala shorka, eh provoda . . .
IP sačuvana
social share
Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in
waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the
frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses
and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed
ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Da je pala smatrao bih to za apsolutno opravdanu stvar definitivno
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 123
Zastava
1. Ono za gay paradu ... mnogo je vise tu bilo Zvezdinih i Radovih navijaca.
2. Ti bas sigurno znas da su to oni uradili, posto to ni policija ne zna.
3. Sta fali tome? Mnogo su mi omrzeniji Kasini momci koji su na te plakate lepili nije valjda svaki srbin ratni zlocinac.
4. Arijevac je svaki beli covek.

1. Da, Cigana i Radovaca koji SU i Obrazovci
2. Mislim da sada ne treba da ti dokazujem, dovoljno si inteligentan da i sam skontaš neke stvari
3. Ne slažem se s tobom, ratni zločinac je ratni zločinac, bio on Srbin, Hrvat, musliman, Mađar...
4. Ne znam na šta misliš pod pojmom Arijevac, ali se to ime upotrebljava u kontekstu rasne diskriminacije (beli ljudi su viša klasa i sl.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
1. Obraz nema ni 2% toliko poklonika.
2. Nisu oni dovoljno jaki za tako nesto.
3. Svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv.
4. Ne znam sta ti podrazumevas, ali to je naziv za belu rasu, to sto ljudi imaju predrasude vezano za taj naziv, nije problem naziva Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 123
Zastava
1. Obraz nema ni 2% toliko poklonika.
2. Nisu oni dovoljno jaki za tako nesto.
3. Svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv.
4. Ne znam sta ti podrazumevas, ali to je naziv za belu rasu, to sto ljudi imaju predrasude vezano za taj naziv, nije problem naziva Smiley

1. Nisam ni rekao da ima, nego su ti navijači koji su tukli pedere bili Obrazovci. Inače, Obrazovci se ponose time što su sprečili paradu, i to sam video na par mesta
2. Možda ne sami, ali su svakako učestvovali.
3. Naravno, zašto se onda ne preda i dokaže da nije kriv
4. Imaju opravdane predrasude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3156
Zastava Shorewood, WI
mob
Samsung Galaxy S6
1. Ne vidim nista lose u tome sto je sprecena Gay parada, svaka cast svakome na se4ksualnom opredeljenju, ali zasto da mi time paradira kroz centar grada... ni ja ne paradiram sa zenom da pokazem svima koje je moje opredeljenje...
2. Mozda nije isto sto i jesu ucestvovali. Nisu, svakako, ucestvovali kao Obraz, nego je mozda, i samo mozda neki njihov clan dosao samoinicijativno. I dalje ostaje potpuno nedokazano
3. A sto ga ne uhvate? Nasli su Sadama ko od sale, zar je problem za takvu silu i tehniku da locira dva coveka na malom prostoru? Moze li da ima poverenja u pravednost suda?
4. Ariani su narod koji je navodno migrirao iz Azije, nastanio Evropu i dao udela u rkeiranju danasnje bele rase. Tacno je da je zloupotrebljeno u nacizmu. Trebalo bi da predstavlja kvalitet nasledja predaka, jer su, po predanju Ariani bili visoko civilizovani. U tom kontekstu, ne nosi negativan predznak jer govori o postovanju nasledja.

Uopste uzevsi, u danasnjoj dnevnoj politici se previse lako barata terminom fasizam. Bez ikakvog stvarnog razloga se lepi za politicke neistomisljenike. Svako ko je protiv globalizacije, za tradicionalne vrednosti, pozitivni nacionalizam (ne shovinizam), automatski je fasista.
IP sačuvana
social share

Dreadnot is proud to be here, sharing madness with you Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 123
Zastava
Citat: dreadnot
1. Ne vidim nista lose u tome sto je sprecena Gay parada, svaka cast svakome na se4ksualnom opredeljenju, ali zasto da mi time paradira kroz centar grada... ni ja ne paradiram sa zenom da pokazem svima koje je moje opredeljenje...
2. Mozda nije isto sto i jesu ucestvovali. Nisu, svakako, ucestvovali kao Obraz, nego je mozda, i samo mozda neki njihov clan dosao samoinicijativno. I dalje ostaje potpuno nedokazano
3. A sto ga ne uhvate? Nasli su Sadama ko od sale, zar je problem za takvu silu i tehniku da locira dva coveka na malom prostoru? Moze li da ima poverenja u pravednost suda?
4. Ariani su narod koji je navodno migrirao iz Azije, nastanio Evropu i dao udela u rkeiranju danasnje bele rase. Tacno je da je zloupotrebljeno u nacizmu. Trebalo bi da predstavlja kvalitet nasledja predaka, jer su, po predanju Ariani bili visoko civilizovani. U tom kontekstu, ne nosi negativan predznak jer govori o postovanju nasledja.

Uopste uzevsi, u danasnjoj dnevnoj politici se previse lako barata terminom fasizam. Bez ikakvog stvarnog razloga se lepi za politicke neistomisljenike. Svako ko je protiv globalizacije, za tradicionalne vrednosti, pozitivni nacionalizam (ne shovinizam), automatski je fasista.

1. Ne vidiš ništa loše što su pretučeni ljudi? I ja sam protiv održavanja takvih parada, ali sam protiv takvog sprečavanja. To je vrlo primitivno.
2. Nisam rekao da su možda učestvovali, nego da možda nisu bili sami.
3. Ako je on tako veliki heroj, što se ne preda i pomogne svom narodu?
4. Mislim da većina ljudi ne zna ove podatke i da većina posmatra reč Arijevci u kontekstu rasne disriminacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
1. Njima je lepo receno da to ne rade, vise puta, da ce dobiti batine, a oni kad hoce na silu, neka ima.
2. I ja sam ucestvovao, i nikad me toga sramota biti nece.
3. Mislis li da ce to zaista ista promeniti? Da li je do sada promenilo?
4. Neobrazovanost nije moj problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 123
Zastava
1. Njima je lepo receno da to ne rade, vise puta, da ce dobiti batine, a oni kad hoce na silu, neka ima.
2. I ja sam ucestvovao, i nikad me toga sramota biti nece.
3. Mislis li da ce to zaista ista promeniti? Da li je do sada promenilo?
4. Neobrazovanost nije moj problem.

1. Злочин је злочин, па био он најављен или не.
2. Тебе неће, али има кога хоће.
3. Па богами јесте, да видиш како бисмо живели да нисмо испоручили Слобу и компанију.
4. Имаш право, али све једно, алудира на расизам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
1. Moral je moral, a i pamet je pamet. Ove godine su pametno otkazali, vidis kako se uci ponavljanjem.
2. Taj ce se stideti sebe ne svog postupka, a ako pljune na ono sta je bio nekad i nije covek.
3. Vidim kako zivimo, ja nikad gore ziveo nisam, a i petog oktobra sam bio u prvim redovima kad je trebalo. Danas sam doziveo da mislim da je pod Slobom bilo ok u odnosu na ove.
4. I kad kazes siptar, aludira na vredjanje, a oni sebe tako medjusobno zovu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 14:00:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.