Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30599 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Makro, najbolje da se ti vratis pisanju Smile "knjiga" .... nije ovo za tebe. Svi u klin, ti u plocu.

Ti, kao mladi umetnik, u zenitu umetnicke karijere Smile , treba da radis ono u cemu si najproduktivniji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
sirkan
Pa i ja sam gledala dosta toga na ovu temu. Smile Molim te postedi me tvojih fora ... Da su hteli da ih pobiju, uradili bi to odmah, a ne posle 40 i kusur dana opsade. Koliko ja znam, tri agenta su usla na posed ranca (kao pregovaraci), ali se vise nisu vratili. Tako da, nadji bolje poredjenje. Pola od njih su izvrsili samoubistvo. Da li znas razlog zbog kog su ih napali? Pored toga sto su imali taoce ...

Makro, tj "Knjizevnik na nivou" Smile, pazi 'vamo: Smile

To sta bi bilo, kad bi bilo (SBBKB Smile ), ne znam ni ja, a ti jos manje ... tako da-postedi me Smile

Ako je tebi "Obraz" sacuvao obraz, onda ti i nisi Srbin, vec neko kome je interes da se predstavlja kao Srbin, jel tako? Smile

Kada prestanemo da radimo protiv sebe u na svoju stetu, imacemo i pravo da se bunimo za neke stvari ... ovako, dok "Obraz" slobodno vrslja gradom i izigrava mladog majmuna, nista od toga ... Znam ja da se primitivxci loze na "Obraz", "1389" i tako te fore, ali dok je primitivaca, bice i lokalnih bandi (Obraz i ekipa Smile ).
Ha,ha,sad shvatam pa ti si gledala CNN...to ti je ko da gledas RTS 90-ih,ja ti pricam da je pricala zena koja je bila na toj farmi i u toj kuci i kojoj su ubili muza i cerkicu tada,a na kraju kaze da je i dalje Davidijanac i da to nista nece promeniti,uostalom evo ti pa citaj....
[1] Prilikom tog prvog napada na zgradu zajednice koja se nalazila na njihovom posedu Maunt Karmel (Mt. Carmel) pored grada Vejko u Teksasu, stradala su četiri agenta ATF-a, a njih šesnaest je bilo ranjeno. U tom prepadu ranjen je i sam Koreš, dok je, pored nekih drugih poginulih i ranjenih članova njegovog zajedništva, tu ubijena i njegova dvogodišnja kći. Kao rezultat svog neuspešnog prepada, FBI i ATF su pojačali opsadu i pritisak na zajednicu, isključujući im vodu i struju, te ometajući njihov san snažnim veštačkim zvukovima i svetlošću jakih reflektora. Sve to doprinelo je, naravno, potpunoj izolaciji "Davidovog izdanka" i njihovom svojevrsnom kompleksu "branilaca Masade" koji je - pored uticaja jedne izrazito fundamentalističke religijske ideologije - samo doprineo njihovom uverenju da su baš oni bili izabrani da prođu kroz sve moguće patnje, ali i konačnu pobedu koju je najavljivala Apokalipsa.
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
sirkan  Smile  Smile   pricala zena, pricala zena ... pricala zena  Smile

Ok, ubedio si me ... srecan? Vidis da nije tesko ... Smile Smile

Verujem da si i sam zakljucio, da je sa tobom apsurdno polemisati ... kazes CNN, a?  Smile Bas me zanima, odakle se tvoja malenkost informise? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Svi u klin, ti u plocu.

Не на овом форуму Smile Smile
Још је у прве три-четири поруке ове теме Гатору лепо објашњено ко су у Србији фашисти. Својевремено је у две анкете изгласано да су фашисти чедисти, а не радикали Smile

Citat
treba da radis ono u cemu si najproduktivniji

Па најпродуктивнији сам у усмеравању пећинара како да хватају зјала. Зар ти то твој колега по Чеди Шкорпион није објаснио? Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
sirkan  Smile  Smile   pricala zena, pricala zena ... pricala zena  Smile

Ok, ubedio si me ... srecan? Vidis da nije tesko ... Smile Smile

Verujem da si i sam zakljucio, da je sa tobom apsurdno polemisati ... kazes CNN, a?  Smile Bas me zanima, odakle se tvoja malenkost informise? Smile
Evo pogledaj naprimer film koji se zove Wako i govori o tom dogadjaju,
Ovaj film govori o tome na koji nachin americhka vlada reshava lokalne probleme sa svojim drzavljanima. U ovom sluchaju se radilo o jednoj vrsti pobune kada su '93 vladine snage napale imanje "Loze Davidijanaca" koji su se "odmetnuli" i pokushali da kazu ne drzavi. Tvrdeci da je na njih pucano iz zgrade specijalni odred ATF-a su napali kontraverznog Dejvida Koresha i njegove sledbenike i tako posle 51 dana opsade na kraju bukvalno spalili zgradu do temelja gde je poginulo preko 70 ljudi od toga 20-ak male dece. U opsadi su korishteni chak i tenkovi i helikopteri. Kada su specijalci posle zavrshene operacije na sudjenju tvrdili kako je na njih pucano iz zgrade i da su samo zato morali da odgovore vatrom, od njih su zatrazeni snimci tog momenta ali iako su sve snimale chak tri kamere snimci su volshebno nestali. Tachno 2 godine posle pochetka opsade u Waco-u (drzava Teksas) u znak odmzde Timoti Mekvej je digao u vazduh federalnu zgradu u Oklahomi i ubio ogroman broj ljudi.E sad stvarno ne mogu da se smaram vise a ti veruj americkim  mainstream medijima Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

B0000DIJOO.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
(37.72 KB, 338x475)
fire.jpg
(18.3 KB, 375x239)
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 13:51:39 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Makro,

Kako se zove najnovija "knjiga"? Smile Samo nemoj da prepisujes od Mire Markovic  Smile Smile

sirkan

Ok, ubedio si me, ja sam u krivu ti si u pravu. Nemoj vise da se trudis, sve sam shvatila, sve kapiram i sve mi je jasno ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Makro,

Kako se zove najnovija "knjiga"? Smile Samo nemoj da prepisujes od Mire Markovic Smile Smile

Рекламирање је забрањено. Имаш сајт, па види.
Какве везе има са Миром Марковић? Не знам ни на кога мислиш, кад сам ишао у средњу била нека треба са тим именом.
Него, читај тему од почетка, па ћеш видети ко удара у клин, ко у плочу. Само ти и онај несрећни Гатор овде жалите што је "изложба" прекинута. Шта сте ви, неки бунтовници Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 13:59:35 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
E ovako citao sam u NIN-u interviju sa samom autorom to jest umjetnikom tog kako ga nazvati performansa jer je bilo i drugih Albanskih umjetnika sa svojim radovima.Jedan rad je predsavio golu zenu ukljucenu u uticnicu pokrivenih gerudi i sa nekom kesom na glavi
Pitali su ga novinari sta konkretno znaci to i zasto Jasari i Elvis i on kaze sledece
Jedan naspram drugoga zato se i zove "licem u lice " govore o tome da te dve licnosti koje predstavljaju jedan pop ikonu i covjeka koji je dao svijetu toliko mnogo i svijet ucinio boljim ( ili tako nesto) i  drugi koji u narodu ( Albanaskom) predstavlja borca za slobodu i koji je samo branio svoju familiju i zajedno sa njima i ubijen rece negdje oko 16 pripadnika te porodice. Sam umjetnik je govorio kako je on protiv nacionalizma i tako to i mozda najzanimljivije sama izlozba kada je postavljena u Pristini je prosla nezapazeno to su njegove rijeci.
Upravu su oni koji se pitaju da li bi nesto slicno npr,, Arkan nasuprot Pol Mekartnija ili Jimija Hendriksa ile neznam Mladic nasuprot njih da se to postavi u Sarajevu ili Seselj u Zagrebu bas me zanima kako bi to proslo u medjima i javnosti kako bi prokometarisale novine ili politicari na to mi niko od onih koji podrzavaju izlozbu nece i ne mogu odgovoriti
Ja nisam protiv toga da se ona zabrani ali jesam protiv toga da se prikazuje sada i sa kojim je to namjerama ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Makro,

Kako se zove najnovija "knjiga"? Smile Samo nemoj da prepisujes od Mire Markovic  Smile Smile

sirkan

Ok, ubedio si me, ja sam u krivu ti si u pravu. Nemoj vise da se trudis, sve sam shvatila, sve kapiram i sve mi je jasno ...  Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Zemlja u kojoj se nasilnim putem prekidaju izlozbe, zatim krivci ostaju nekaznjeni, je zemlja za podsmeh, banana drzava i treba da snosi posledice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.