Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:46:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obraz,Garda Lazara i gay prava...  (Pročitano 25773 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Koliko je Bg grad otvorenog srca  svi su imali prilike da vide za vreme te 'parade'....

Neko je rekao, a ja cu da ponovim. I u Berlinu postoje ljudi koji ne vole gay paradu.Ima ih jako mnogo.Jako. Medjutim, kada u Berlin dodje 1.5 miliona ili milion ili ne znam ni ja kolika masa homoseksualaca, jednostavno je neizvodljivo da narod koji se ne slaze tu paradu i prekine.Ne mogu brojno da je nadjacaju.
Drugarica mi zivi u Pragu.Do pre godinu dana svaki pokusaj okupljanja homoseksualaca na trgovima, bio je pracen protestima gradjana. Gadjali su ih jajima i serpama sa terasa.Gay parada u Pragu bila je odlagana godinama, upravo zbog stava stanovnistva. Ne znam da li je prosle ili ove godine odrzana, nisam pitala, mada znam da je Ceska radila na tome da im se obezbedi dosta novih lokacija na kojima bi mogli da se okupljaju, upravo zato da ne bi paradirali ulicama.

Citat
Npr,nesto ih bas nema(bar javnih)u politickim vodama,jer nase drustvo jednostavno to ne bi prihvatilo.Dosta im je suzeno polje delovanja,a to jeste diskriminacija.
Sve sto pricas je samo nabacivanje nekih argumenata koji nemaju niti ce imati realnu primenu ... Nase drusto ne bi prihvatilo sta? Da mu je recimo ministar prosvete peder?Ili sporta? Ili ciljas na politicko udruzivanje seksualnih istomisljenika? Stranka peskirica? Budimo realni za promenu, u ovoj zemlji postoje persone veoma politicki aktivne koje se zalazu za prava homoseksualaca, nema potrebe da nabrajam, svi znamo kakve programe imaju pojedine stranke i njihova udruzenja sa pozadinskim delovanjem.Znamo i stavove pojedinaca.
Poenta price je da ce pre ili kasnije skupina tih takvih koje smo "mi" birali na dnevnom redu imati predloge zakona sa veoma provokativnim sadrzajima... ishod nam se najverovatnije nece preterano dopasti, medjutim neminovno da necemo imati preteranog uticaja. Raja je samo masa, bez obzira na seksualnu orjentaciju. Politickom vrhu to nije nimalo bitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
vidim ja s kim pricam

Sudeci po tvom nicku, pravo je cudo da te neko uopste primecuje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1511
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
BlackBerry znj f1
Citat
Kako ti znas gde ja zivim? Beograd je jedan od manjih gradova u kojima sam bio. Ti koliko znam si dosla u Bg-u....ne bih dalje, znas na sta ciljam, ta malogradjanstina je kod tebe izrazena do jaja.

Neki su dosli, a neki jos uvek sanjaju da se dokopaju istog...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Kakva prava,sreljati to odmah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Главић, отвори душу и признај да си геј. Скини тај терет са срца, џабе нас већ неколико страна давиш о правима геј популације!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vamos a la playa

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 680
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung E250
koja crna prava....na kolac pedere.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Neko je rekao, a ja cu da ponovim. I u Berlinu postoje ljudi koji ne vole gay paradu.Ima ih jako mnogo.Jako. Medjutim, kada u Berlin dodje 1.5 miliona ili milion ili ne znam ni ja kolika masa homoseksualaca, jednostavno je neizvodljivo da narod koji se ne slaze tu paradu i prekine.Ne mogu brojno da je nadjacaju.

jednostavan odgovor, Nemacaka a i cela EU ima mozda i 50x vise stanovnika od Srbije. Logicno da imaju veca udruzenja kamiondzija, odgajivaca stoke pa i gay populacije  Smile
Drugarica mi zivi u Pragu.Do pre godinu dana svaki pokusaj okupljanja homoseksualaca na trgovima, bio je pracen protestima gradjana. Gadjali su ih jajima i serpama sa terasa.Gay parada u Pragu bila je odlagana godinama, upravo zbog stava stanovnistva. Ne znam da li je prosle ili ove godine odrzana, nisam pitala, mada znam da je Ceska radila na tome da im se obezbedi dosta novih lokacija na kojima bi mogli da se okupljaju, upravo zato da ne bi paradirali ulicama.
normalno je da svuda ima ljudi koji te vole i koji te ne vole. u cemu je problem? na fudbalskim utakmicama se ubijaju, pa nikom nista

Npr,nesto ih bas nema(bar javnih)u politickim vodama,jer nase drustvo jednostavno to ne bi prihvatilo.Dosta im je suzeno polje delovanja,a to jeste diskriminacija.
slazem se

Sve sto pricas je samo nabacivanje nekih argumenata koji nemaju niti ce imati realnu primenu ... Nase drusto ne bi prihvatilo sta? Da mu je recimo ministar prosvete peder?Ili sporta? Ili ciljas na politicko udruzivanje seksualnih istomisljenika? Stranka peskirica? Budimo realni za promenu, u ovoj zemlji postoje persone veoma politicki aktivne koje se zalazu za prava homoseksualaca, nema potrebe da nabrajam, svi znamo kakve programe imaju pojedine stranke i njihova udruzenja sa pozadinskim delovanjem.Znamo i stavove pojedinaca.
Poenta price je da ce pre ili kasnije skupina tih takvih koje smo "mi" birali na dnevnom redu imati predloge zakona sa veoma provokativnim sadrzajima... ishod nam se najverovatnije nece preterano dopasti, medjutim neminovno da necemo imati preteranog uticaja. Raja je samo masa, bez obzira na seksualnu orjentaciju. Politickom vrhu to nije nimalo bitno.
tako je. ali ako iko u zemlji razmislja ozbiljno o EU, morace i da prihvati standarde i zakone EU. ako ne, nikom nista, nastavite po starom. ne govorim samo o diskriminaciji, vec uopste.
ne ja nisam gay, ali nemam nista protiv toga, jer znam mnogo dobre osobe koje su gay (tj 2 osobe). za njih bi ruku dao, jer znam sta su ucinili za mene.

vidim ja s kim pricam

Sudeci po tvom nicku, pravo je cudo da te neko uopste primecuje....
a sta 'vrane'  su kao cool? zivopisno do jaja....volis Edgara Alana Poa  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Ne, ne volim ga ali vidi se po tvom niku sta ti volis...Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
 Smile
decija posla
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
Smile
decija posla

Da, jako zanimljiv nick.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:46:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.