Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:08:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obraz,Garda Lazara i gay prava...  (Pročitano 25759 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
ova je ok , ja bi je roknuo  Smile ..... nije joj puška dobro upucana , vid gdje ide snajper , a gdje cijev  ... i odoka se kuži  da manikira - nidje veze sa vojskom , vidi kako drži pušku .... kad opali ima da joj nos razbije samo tako Smile Smile
Kako ti je to palo za oko???
Nije dobro upucana,u pravu si vidi se golim okom... Smile
Vidi se da si bio snajperista...pozdrav kolega... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Sjećaš se zahebancije na račun snajperisanja i sarajeva  Smile Smile Smile 

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Sjećaš se zahebancije na račun snajperisanja i sarajeva  Smile Smile Smile 

Smile Smile Smile
Odlicno se secam,iako je bilo davno... Smile
Sta ces kad su iskompleksirani idioti... Smile
Pa onda sada u 21. veku opet pricaju o opsadi i ostalim bljuzgotinama,a sve sto su imali-od Srba kupovali-.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Sjećaš se zahebancije na račun snajperisanja i sarajeva Smile Smile Smile

Smile Smile Smile

Враћа се стара љубав. Има вас двојица да постанете другари!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Duvaj ga kombi.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Duvaj ga kombi.... Smile

Нико?!  Па шта то би са тобом?  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Dakle dragi poznavaoci i strucnjaci Smile ,u pitanju je KS-303 nisan za izvidjacke snajper odnosno kada je samo jedan snajperista prisutan dakle nema tima odnosno nema posmatraca (snajperski timovi se krecu u parovima jedan puca jedan posmatra) e sad zamislite da treba da pogledate okolo odnosno da vam treba veci spektar vi spustate pusku,ili pomerate pusku celom duzino praveci silvetu,vadite dvogled znaci neide...ovaj gore pomenuti nisan se podize za dva milimetra iznad postolja (i dalje pricvrscen)a tockicem sa strane se pomera blago u levo ili desno bez ikakvog pomeranja puske,otpustanjem tockica nisan se odmah vraca u prvobitni polozaj (nesto vidite pa vam se malo puca),i pored toga sto ovo postoji vec 10 godina,nasa vojska ga nepravi...jer sta ce to nama,a o njemu se neuci u vojsci jer ...sta ce to nama.

@twice e sad cu ja da branim prava pedera (nisu GAY prava,GAY znaci biti veseo na Engleskom i nemoj da me nerviras),prvo mogu da se skoluju,stim da ce biti deskriminisani,mogu da se zaposle po zakonu ali ih 90% ljudi nece zaposliti ako saznaju da su homoseksualnih sklonosti,i normalno sve tako u krug kao sto i Romi mogu da se zaposle ali im niko nece dati posao,kao sto zene u drugom stanju mogu da se zaposle po zakonu ali im niko nece dati posao,nego nekapiram i dalje odakle vama pravo da uopste imate ili nemate pravo o tome dali ce neko usvajati decu ili nece mislim necete ga vi usvojiti,mislim ja nista ne gubim ako ce neka dva pedera posle mene da udju u opstinu i da se zovu gospodin i gospodja niti meni moj brak onda znaci vise niti manje,a njima ocigledno nesto znaci (zasto bi neko hteo da se zeni,udaje neznam ali ajde)pa sto im onda nedati da se igraju Ivice i Marice(njima ocigledno ta zajednica ili sta je vec smeta,a i cuo sam dobar argument od jedne,"a da ja tebe i tvoju zenu zovem zajednicom guzioca i razguzene",mnogo dobra fora) i bre to oko dece sta da nece mozda da prenesu "pederizam" deci ?!,pa daj koja smejurija,pa oni su dokaz da to neide tako,mislim napravili su ih mama i tata a oni su pederi/lezbejke znaci ako su im mama i mama ili tata i tata normalni ljudi sta je tu lose,a sta u zakonu pise u to bolje da ne ulazimo znaci u nasem zakonu ima toliko epskih zajebancija,od cuvenog dela sa oruzijem koje sme da se nosi ali rasklopljeno i prebaceno u drugu dimenziju do "odmora od zatvora" ako si dobar pa do politicara koji dobijaju platu od 150 000 dinara,a nedaj boze da ulazimo u idiotsku zezanciju od religije...

p.s Anea to o cesanju ne kapiram jel to meni upuceno ?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 02:55:01 od eizo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
Nek mi neko objasni zašto postoje odvojene ženska i muška npr. svlačionica u sali z afizičko i zar to nije diskriminacija strejt populacije?

IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@Sillypuppie ne to je da se klinci od 14 godina nebi kresali na gomili svaki dan ...cista logika ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson z1010
šta je to loše, e da je tako bilo kad sam ja bio u srednjoj školi, neee muška svlačionica i ženska

diskriminacija!

ako gey može da bude u istopolnoj svlačionici, onda treba svi da budu u jednoj!

diskriminacija!

sad mi pade na pamet, tek na zaqtvorenom bazenu je bila diskriminacija!!!!

jednaka prava za sve!!!!!

we shall overcome!
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 15:08:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.