Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:22:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oboreni avioni  (Pročitano 27647 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
ako je za neku utehu , pogodjeni a-10 je otpisan iz sluzbe , a to je skoro isto kao da je oboren  Smile ...

i neke slike :

ima josh na tom sajtu :

http://members.tripod.com/YUModelClub/war_over_yugoslav/a10.htm
« Poslednja izmena: 01. Apr 2009, 18:54:22 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Srusit ce tebe bili, kad ti ja kazem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung sgh-550i
Ja sam negde u to vreme cuo da je jedan pogodjeni f-117 sleteo na Zagrebacki aerodrom i zbog ostecenja bio kasnije otpisan,mislim da je bilo i snimaka. Takodje se pricalo o jos jednom f-117 koji je navodno pao u Bosni negde.
Jel neko nesto cuo o tome?
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ja sam negde u to vreme cuo da je jedan pogodjeni f-117 sleteo na Zagrebacki aerodrom i zbog ostecenja bio kasnije otpisan,mislim da je bilo i snimaka. Takodje se pricalo o jos jednom f-117 koji je navodno pao u Bosni negde.

za zagreb sam ja cuo.....95% je tacno!!!za bosnu nisam.....trebalo bi da je pogodjeno 2 f117 i 1 b-2!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Evo emisije....."cirilica i 204.lap".......(oko 450mb)....spajate sa hj-split-om ili comanderom....a to vec i ovako znate!!!pozdrav i uzivajte!!!! Smile Smile Smile

http://rapidshare.com/files/215981292/204lap.cirilica.wmv.001
http://rapidshare.com/files/216165881/204lap.cirilica.wmv.002
http://rapidshare.com/files/216319016/204lap.cirilica.wmv.003
http://rapidshare.com/files/216396462/204lap.cirilica.wmv.004
http://rapidshare.com/files/216497359/204lap.cirilica.wmv.005

evo i 204.ratni dnevnik(neki lik uploadovao) 117mb!

http://rapidshare.com/files/212814052/204._Ratni_dnevnik.rar

link emisije svedok sa rts-a,moze da se gleda i skine snimak:

Slobodan Peric

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/51042/Svedok:+Slobodan+Peri%C4%87.html

"Niko nije rekao neću"

Dokumentarni film "Niko nije rekao neću" je pričao o trojici pilota MIG - a 29 koji su branili nebo Jugoslavije tokom bombardovanja 1999. godine. To je priča o Ilji Arizanovu, Zoranu Radosavljeviću i Slobodanu Periću.

http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/24312/Niko+nije+rekao+ne%C4%87u.html

toliko od mene!!!Pozzz.... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2009, 01:45:43 od wesssko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Svaka cast majstore. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 
Takodje se pricalo o jos jednom f-117 koji je navodno pao u Bosni negde.
Ja baš i nisam načisto sa time al' navodno je francuska štampa nešto o tome pisala

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Bilo kako bilo,za sad sve ostaje na dva oborena za koje postoje snimci.Sve ostalo je nagadjanje bez jakih dokaza.
Ima li neko snimke obaranja bespilotnih letelica 99-te. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Bilo kako bilo,za sad sve ostaje na dva oborena za koje postoje snimci.
ma,super!!!!  Smile Smile
i to je itekakav razlog za ponos...s obzirom na to:
1.da su skotovi su likovali kada bi sa svojih 1000 F-ova,Mirage-a i Rafalle-a skenjali jedan nas Mig-29...
2.da smo mi,Srbi,koje predstavljaju kao najvece divljake sveta,skenjali njihovu multi-milionsku letelicu 30-godina starim ruskim eksportnim PVO-sistemom
3.da cemo u svetu Ratnih Avijacija ostati upamceni kao prvi i jedini koji su ikada skenjali tako nesto
ima sasvim dovoljno razloga za ponos i zadovoljstvo...(kad god neko negde pomene F-117,uvek ce reci,:"a,cekaj,zar to ne bese onaj kockasti,nevidljivi sto ga skenjase Nevom oni mali Srbi?"
svakako,zavrsilo se lose po nas,ali ko je pametan od tih sa zapada,izvuci ce neku puku iz toga,a bogme,i da izvuce,tesko da ce se opet usuditi za nesto slicno jer sledeci put necemo biti sami...
pa neka dodju...cekacemo ih.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 630
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia 
Ipak je kuriozitet da se jedini F117A van USA nalazi u Srbiji, u komadima  Smile Kako smo mi njima sjebali posao sa tim nevidljivim, Britanci odustali od nabavke istih i tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:22:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.