Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 17:46:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja igra vam je bolja?
Oblivion
Gothic 3
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oblivion vs Gothic 3  (Pročitano 13843 puta)
Hronicar svakodnevice

disconnected from server !

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Somewhere on the Net..
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia N95 8GB
i tako je OBLIVION  pobedio yeeeeee!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
lol
IP sačuvana
social share
O_o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Po meni licno Gothic 3 nemoze ni da prismrdi Oblivionu.
Jer sve to sto ima Oblivion ima i gothic 3 cak i vise.

Mada dobro mora se priznati da gothic ima vise bagova  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile koja provala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6630
pa ljudi ukusi se razlikuju..o tome ne treba raspravljati...ali gledajuci kritike , gothic 3 se nije bas nesto proslavio..Nisam jos naisao ni na jednu recezniju koja ga je nahvalila,uglavno su kritike naklonjene Oblivionu...isto tako ovde je vrlo  malo objektivnih misljenja...svako ima svog favorita neko gotivi Oblivion neko Gothic...tako da cepajte ono sto vam se svidja fazon je slican.
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Svideo mi se Gothic, ali ne koliko Oblivion, ni priblizno. Kad sam instalirao patch neki bugovi su nestali i igra uopste nije losa.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi ali Oblivion sam igrao par dana i bez ikakve muke nabavio najjaci armor i weapon Smile Pocetno odusevljenje je polako pocelo da spasnjava posle 2 dana a vec posle 4 sam se toliko smorio da sam izbrisao igru. Ehhhh ali zato Gothic... Smile Igram ga od PRVOG dela i po meni taj serijal je kruna rpg igara! Treci deo jeste mnogo bagovit i nenormalno zahtevan (ja sam ga igrao na high sa 3200+ gig rama i 7600GT uz mnoooooogo muke ali sam igrao  Smile ) ali je igra koja ima odlicnu atmosferu iako je do sada po meni Gothic 2 night of raven igra koja ima ubedljivo NAJBOLJU atmosferu i pricu.. To je moje misljenje pa sada ako se neko ne slaze to je njegov problem Smile Aj pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3
Po meni licno Gothic 3 nemoze ni da prismrdi Oblivionu.
Jer sve to sto ima Oblivion ima i gothic 3 cak i vise.

Mada dobro mora se priznati da gothic ima vise bagova  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile koja provala

hahaa  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6630
Ljudi ali Oblivion sam igrao par dana i bez ikakve muke nabavio najjaci armor i weapon Smile Pocetno odusevljenje je polako pocelo da spasnjava posle 2 dana a vec posle 4 sam se toliko smorio da sam izbrisao igru. Ehhhh ali zato Gothic... Smile Igram ga od PRVOG dela i po meni taj serijal je kruna rpg igara! Treci deo jeste mnogo bagovit i nenormalno zahtevan (ja sam ga igrao na high sa 3200+ gig rama i 7600GT uz mnoooooogo muke ali sam igrao  Smile ) ali je igra koja ima odlicnu atmosferu iako je do sada po meni Gothic 2 night of raven igra koja ima ubedljivo NAJBOLJU atmosferu i pricu.. To je moje misljenje pa sada ako se neko ne slaze to je njegov problem Smile Aj pozdrav
Smile Smile Smile Smile
e sta sve ljudi nece da lupe ovde...mislim najaci armor za 2 dana...Koji je to najaci armor i wepon u Oblivionu koji si ti nekim magicnim silama uspeo da nabavis za 2 dana?..I predpostavljam da si za 4 dana levelovao heroja na max lvl..pa si se smorio... Smile
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nabavio sam glass armor i daedric bow a i lvl mi nije bio los iako ne pamtim vise koja je brojka u pitanju (e da imao sam i onaj armor iz arene mada je on losiji od ovog potonjeg). Znam da ces sada poceti da gusis stvarima tipa "najjaci armor je taj i taj, sa tim i tim bonusima itd itd..." ali mene to ne zanima, ja sam rekao svoje misljenje svidelo se ono tebi ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 6630
Nabavio sam glass armor i daedric bow a i lvl mi nije bio los iako ne pamtim vise koja je brojka u pitanju (e da imao sam i onaj armor iz arene mada je on losiji od ovog potonjeg). Znam da ces sada poceti da gusis stvarima tipa "najjaci armor je taj i taj, sa tim i tim bonusima itd itd..." ali mene to ne zanima, ja sam rekao svoje misljenje svidelo se ono tebi ili ne.
najbolji armor je... custom made....koji sam napravis i zacaras kako odgovara tvom liku i nacinu igre....ali ti verovatno nisi ni stigao dotle... Smile..tako da sve sto mozes da kazes je da li ti se igra svidja ili ne,sumnjam da mozes da sudis o tome da li dobra ili losa...to je bila poenta svega hore napisanog..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.02
Gothic definitivamente, u Oblivionu su borbe i pokreti sranje. Ako ste primetili svi koje ubijete padaju na isti nacin. U gothicu su pokreti, borbe i prica mnogo slozeniji. A samuraiu pismenost nije jaca strana.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2007, 19:03:25 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 17:46:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.