Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:24:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76397 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Stvarno si netalentovan. Pa vidis da je 207-a strana. Svaki dan ima da se pljuje. A to sto sevaaju varnice, znaci neistomisljenici izrazavaju svoje najdublje osecaje. Kod radikala ne vidis patriotizam. Oni samo misle da je to patriotizam. To je mrznja prema bliznjem svom. Udarili ih pukovnici SPC, krstacama po galvi i rekli: mrzite.
Oni misle da su ljudi, ali ne znaju da nisu jer samo imaju oblik ljudi.
Vidis da nikako se ne moze postaviti jedna osnovna tema na nogama. To je Kosovo.
Uhvatili se za onaj papir ko pijani plota. Niti imaju sydsku ni zakonodavnu ni izvrsnu vlast na Kosovu a kazu: suverenitet.
Ako, vozaju ih popovi i politicari ko idiote. Ako bas zele Kosovo, ne postavlju pitanje kako da ga vratimo iz okupacije?
Ovako nije Kosovo okupirano, nego deo teritorije Srbije. Ovako cela Srbija ima ogranicen suverenitet.
A radikali izigravaju patriote, u stvari su samo dezurni pljuvaci na sve koji zdravo razmisljaju.
Neka idu neka ga vrate, meni ne treba niti ce mi trebati niti mi je trebalo.
Uveli su specijalni rat protiv amera i Siptara: branioci Kosova pljuvanjem. Pa ko dalje pljune.
Ko ne pljune kako valja, taj nije Srbin. Nije srpstvo uspeh svakog pojedinacnog Srbina, nego je pljuvanje.
Samo napred braco radikali. U nove pljuvacke pobede.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
skorpione, upravu si.Treba mo se vec jednom osloboditi terora radikala i socijalista.Treba im dati Kosovo, pa neka upravljaju kad su toliko sposobni, a nama da oslobode put ka Evropi.NJima netreba evropa, oni mogu da zive i u kamenom dobu, samo da imaju vlast.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ЕУ није најважније у животу.Народ залуђен идејом ЕУ коју пласирају медији и политичари мисле да ако уђемо да ће тећи мед и млеко.
Боље да радимо на томе да се економија опорави, а Европском Унијом ће мо се бавити кад за то дође време.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
shkorpi, ti poceo umesto mene da pises.... Smile
bravo
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
ЕУ није најважније у животу.Народ залуђен идејом ЕУ коју пласирају медији и политичари мисле да ако уђемо да ће тећи мед и млеко.
Боље да радимо на томе да се економија опорави, а Европском Унијом ће мо се бавити кад за то дође време.
Kad mislis da ce doci vreme, kad se vratimo jos malo nazad.Ekonomska perspektiva je moguca jedino ako smo u EU. Pa zar si slep, jel nevidis Rumuniju, da nepricam za druge zemlje.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Pa zar si slep, jel nevidis Rumuniju, da nepricam za druge zemlje.   

И шта се десило у румунији?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Konačno neko nešto pametno da kaže. A ti Rašo dobro znaš na koji sam ja šovinizam mislila, a ako ne znaš objasniću ti - na nacionalni šovinizam. Ne treba tog dečka da sažaljeveš, ali ne treba ni da ga vređaš. On tebi nije rekao ništa od onog što si ti meni nabrojao.
Nauči se kulturi jednom aman!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ne vredi se sa njima raspravljati, gordane.... Smile vrlo je jednostavno, svako ko kaze da u EU nije perspektiva za sve, je najobicniji pacijent  Smile
Ghost, ne vredi sa tobom pricati, ti ne razumes osnovne stvari.....
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Kad mislis da ce doci vreme, kad se vratimo jos malo nazad.Ekonomska perspektiva je moguca jedino ako smo u EU. Pa zar si slep, jel nevidis Rumuniju, da nepricam za druge zemlje.
Pitaj Rumune i Mađare kako im je "lepo" u uniji. Tu su mi blizu, radim sa Mađarima pa znam, da ne bude da nemam argument.
Ne vredi se sa njima raspravljati, gordane.... Smile vrlo je jednostavno, svako ko kaze da u EU nije perspektiva za sve, je najobicniji pacijent  Smile
Ghost, ne vredi sa tobom pricati, ti ne razumes osnovne stvari.....
Beše to mudrost jednog glavića.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Pa kako im je?Vidim da je jedna grupa radnika iz kragujevca otisla da radi u Skodi.Rumuni su trazili da nasi radnici dodju u Rumuniju da rade, jer nemaju dovoljno kadra.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 206 207 209 210 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 15:24:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.