Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:39:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76530 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Javno se izvinjavam pishaxu! Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nista, nesporazum!

cheers mate!
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 15:15:33 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
E sad mi tek nista nije jasno. Da li iko cita ono sto napisem ili po starom dobrom obicaju, ajde da ga pljujemo, on nije nas...
bre tarantulice, lepo sam napisao da su sa tih istih meteorooskih stanica ispaljivane protivgradne raketena avione, lepo sam napisao da su iznad kosova leteli avioni na vise od 6000 metara, a iznad srbije na 10000 i vislje, za obrazovanje nekom leopardi su nemacki teski tenkovi koji su jedno 3 puta veci i jace uradjeni on nase 84ke, po ko zna koji put ne pisem da bih opravdao bilo kog aili bilo sta, vec samo da bismo sagledali obe strane, jer gledajuci samo jednu ne mozemo biti objektivni, po ko zna koji put, ono sto je uradjeno u nisu i paracinu i na jos nekim mestima jeste zlocin, po ko zna koji put, kriva je po;litika slobe i seselja, ali kako su oni u tom trenutku prdstavljali majku srbiju, razmislite o tome, ali stvarno, sve to lepo pise u mojim postovima, moja svedocanstva o onome sto sam video, zlocini i nad srbima i zlocinin i nad sipterima i ostalima, realne cinjenice iz prve ruke o nasoj vojsci i njenim mogucnostima, realne cinjenice o sadasnjojpolitickoj situaciji i svemu ostalo. i naravno moje misljenje o svemu tome.
no, nema veze. sto biste se mucili da citate sve sto jea napisem kad je lakse iz toga svega izvuci jednu recenicu i popljunuti. ma pljujte, boli me uvo...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@rinaka imali ste hiljadu sasni da se zrtvujete. Sto niste? I sto izvrces moje reci? Mislis da menja smisao?
@pishax vazi i za tebe isto. Sada kada niko vise nece da ratuje, mozete si samo iscupati muda za zrtveni oltar Srbije. Sto manje takvih to bolje za Srbiju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Pa sa te meteoroloske stanice nije mogao ni maslačak da se ispali. To je trosna kućica u čijem jednom delu bila kancelarija, a u drugom je stanovala jedna porodica. Znam to sigurno, jer sam živela na Paliću celi svoj život.
A sada malo o američkoj supervojnoj tehnologiji (znam i ja ponošte, za žensko možda i previše). Oni njihovi super-sajber protivraketni projektili "Patriot", koji su korišćeni u Zalivskom ratu. koji su navodno mogli da pogode Sadamove rakete maltene čim ih lansira, kojima su se kurčili i prikazivali svom narodu kako američka vojna tehnologija ide ispred ostalih...e malo kasnije, grupa američkih naučnika, koji su bili objektivni, su dokazali, da, (sad ću lupiti) od 200 lansiranih Patriota, samo 2 ili 3 su razorili iračke rakete. Znači, procenat preciznosti je nizak da niži nemože biti. Najjače vojne sile na svetu su Rusi, Kina, Koreja, Japan, a ni Indija nije daleko. Imaće Ameri grdnih muka, i opet će stradati stanovništvo.
+ kasetne bombe...odakle im pravo?
Neću bre ja da se borim za veliku Srbiju, ali hoću da se svi aspekti sagledaju. Toliko ljudi je stradalo zbog jedne budale, pa ako ga ceo svet toliko mrzeo, što su se onda udružili s njim da nas dokrajče?
Teorija zavere je čudna stvar, o kojoj mi pojma nemamo, pa možemo da lupetamo ovde svašta.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
protivgradne rakete se ne ispljuju salansera ili iz kuce.
projektili patriot nisu korisceni nigde oni su najavljivani za koriscenje u zalivskom ratu, medjutim desilo se pri ispitivanju ono sto si ti rekla, tako da nisu koriscene, a nemaju veze sa bombardovanjem srbije
kasetne bombe su zajebana stvar. da li znas da su iste padale po dubrovniku i u bosni? znas li ko ih je onda izbacivao? isti oni koji su zapomagali 99 da je to nedozvoljeno oruzje.
cudna stvar. dok je ne osetis na sopstvenoj kozi, ne poznajes je.
nemoj opet samo da izvrces moje reci.
ono sto hocu da kazem je isto sto i prosli put. razgledajmo sve aspekte situacije, cujmo sve strane pa onda mozemo nesto oceniti sa dobrim ili losim.
zlocin je sto su protiv nas koristili kasetne projektile.
zlocin je sto smo mi koristili kasetne projektile.
zlocin je bombardovanje civilnih ciljeva.
zlocin je bilo kakvo ubijanje i proterivanje civila.
nama su to radili.
nazalost i nasi su to radili.
i to sve stoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Korišćeni su "Patrioti" (izvor History kanal i knjiga "Humano naoružanje"), ali vrlo kratko, jer je njihova neefikasnost brzo dokazana, pa se o tome ćuti, jer je to jedna od najvećih sramoga Pentagona.
Ok, ako ti kažeš, i mi smo koristili kasetne bombe. Samo bojim se, mi ćemo biti kažnjeni, i već smo se "ispričali", ali NATO neće, to je realna činjenica.
Nasilje na svetu se nikada neće zaustaviti, iluzorno je verovati u to, osim ako nas pogodi neka kometa, pa da odemo u 3 p.m. da izvineš.
Kako Bušu niko ne kaže: "Alo bre majmune, šta radiš?". Hitlera ubija sujeta kad sada vidi Buša. Slična je čak i njihova politika, uostalom, kao i politike svih svetskih zločinaca. Istrebiti jedan narod, izvući im sve resurse i oprati ruke posle toga. Zna se šta je bilo sa Hitlerom, to će biti i sa Bušom.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
isto tako se cuti o nasem koriscenju kassetnih bombi. mogu se kladiti da taj podatak nisi znala do sada.
svi smo mi ista govna, da izvines, i svi nesto kriu od svog naroda.
e taj narod treba da se potrudi da gore gde treba dodju ljudi koji to zasluzuju. i koji nas nece vise lagati.
a pravo da ti kazem boli me djoka i za hitlera, on je odavno rekao svoje, i za busha i za putina i svu tu bratiju.
mene zanima srbija i ova g...na koja nas vode.
zanima me nasa buducnost.
kad cu ja moci da kupim kola od svoje plate?
stan? kad cu moci normalno da zivim? kad cu moci da kupim bojler u kupatilu, a da ne koristim ovaj koji curi vec godinama? e to me zanima devojko!
hocu da se zaustavi nasilje nad nama!
ako je to lose, onda izvinite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
isto tako se cuti o nasem koriscenju kassetnih bombi. mogu se kladiti da taj podatak nisi znala do sada.
svi smo mi ista govna, da izvines, i svi nesto kriu od svog naroda.
e taj narod treba da se potrudi da gore gde treba dodju ljudi koji to zasluzuju. i koji nas nece vise lagati.
a pravo da ti kazem boli me djoka i za hitlera, on je odavno rekao svoje, i za busha i za putina i svu tu bratiju.
mene zanima srbija i ova g...na koja nas vode.
zanima me nasa buducnost.
kad cu ja moci da kupim kola od svoje plate?
stan? kad cu moci normalno da zivim? kad cu moci da kupim bojler u kupatilu, a da ne koristim ovaj koji curi vec godinama? e to me zanima devojko!
hocu da se zaustavi nasilje nad nama!
ako je to lose, onda izvinite.
Slažem se sa tobom 90%. Za našu upotrebu kasetnih bombi nisam znala, jer bih u tom slučaju i to osudila. I mene boli uvo za sve te guzonje svetske, ali me ne boli uvo za guzonje naše.
A to kad ćemo bolje da živimo...hajde da pitam b92. Oni stalno promovišu raznorazne kredite, dovode finansijske stručnjake da nas upute kako da lepo živimo od crkavice koju zarađujemo, oni su ti koji stalno govore o neophodnosti školovanja, a na fakultet sada može da se upiše samo onaj ko ima da plati 120.000.U Slobino vreme (gle ironije), ja sam platila školarinu na ekonomskom fakultetu 8.000 dinara, kao sufinansirajući student. Kad je DOS došao, ukinuli su taj status. Oni su ti koji predstavljaju Srbiju kao zemlju u prosperitetu, a kada su obišli siromašna naselja, bez vode i struje, kada su obišli jadne seljake? Umesto toga oni nam, u svojim trendy emisijama promovišu razne haljine, torbice, parfemčiće, a mi nemamo ni za osnovne potrebe. Pa gde je tu objektivnost???
Hrvatske televizije su mnooooogo objektivnije od svih naših, pogotovu u odnosu na b92. Oni barem pokazuju svoju sirotinju i ne stide je se, a b92 se očigledno stidi što njihovi ljubimci nisu ovom narodu ništa dobro doneli već 7 godina.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Mi krivi za njihove zlocine?
Daj ne seri!
Dobro, onda su balije krive za sve pojedinacne zlocine nad njima, isto tako i ustase i siptari!
A hoces lepse da zivis!
Pa radi! Uzmi radi 16 sati pa ces da zaradis pare. Imaces sve!
Ulozi negde, okreni pare, a ne samo da kukas i pljujes. Niko nece da ti da, hteo si kapitalizam, eto ti ga. Idi na b92, da budes novinar, takve kao ti obozavaju, nemaju obraz, sve mogu da slazu, takvi im trebaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 201 202 204 205 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:39:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.