Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 04:54:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76564 puta)
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
To mora da je sledeca tema emisije B92 istrazuje, nema vise drugih nacina da pokusaju da uniste Srpski ponos i dostojanstvo i moral, kada nas sipci napadnu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Jel ste vi bili rodjeni kada je taj rat bio? Ono sto vi nazivate ratom.Oni bacaju bombe sa kamerom, okida samo ako je cilj potvrdjen, ruse desetine miliona jednim udarcem, i to se zezaju na ekranima, javljaju unapred preko neta sta ce biti itd itd.
Da su hteli, sprzili bi nam vojsku u misjim rupama u kojima se krila. Salju na destine letova sa bespilotnim letelicama, russimo dve ili tri i skacemo od srece kao bushmani u dzungli.
Gomila razularenih idiota, sretni sto su ostali zivi, proglasavaju pobedu, posle potpisivanja kapitulacije. U mesto hvala sto nas niste spalili, kazu pobedili smo a napustaju bojiste gde dolaze pobedjeni nato vojnici sa razbesnelim Siptarima koji od reda ubijaju sve sto je srpsko.Proteruju pale i divljaju nad nasim zivljem kojeg je napustila pobednicka skraceno jugoslovenska vojska.
To izivljavanje u prvoj fazi, nad Siptarima, nam je donelo drugu pobedu koja ce se tek videti: Kosovo nikada vise u Srbiju. Rok: ni posle nikada.
Sasvim sa ruskim vetoima.
Ne zajebavajte se urodjeni idioti, ne umisljajte, ne sanjajte, Srbi i Srbija su sve manji i manji a moze jos manji. Daj da stanemo na loptu i da odigramo sa ovim sa cim imamo, jer za koliko nas je ostali imamo previse. Pedest posto zemlje nije obradjeno, a on bi da ratuje sa lukom i strelom.
Ne zanosite se nasim politicarima, njima je Kosovo karijera. Sto gore na Kosovu to bolja njihova licna buducnot.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
 Smile  Smile  Smile  Smile
ne znam da li bih i ja bolje ovo rekao!!
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Jel ste vi bili rodjeni kada je taj rat bio? Ono sto vi nazivate ratom.Oni bacaju bombe sa kamerom, okida samo ako je cilj potvrdjen, ruse desetine miliona jednim udarcem, i to se zezaju na ekranima, javljaju unapred preko neta sta ce biti itd itd.
Da su hteli, sprzili bi nam vojsku u misjim rupama u kojima se krila. Salju na destine letova sa bespilotnim letelicama, russimo dve ili tri i skacemo od srece kao bushmani u dzungli.
Gomila razularenih idiota, sretni sto su ostali zivi, proglasavaju pobedu, posle potpisivanja kapitulacije. U mesto hvala sto nas niste spalili, kazu pobedili smo a napustaju bojiste gde dolaze pobedjeni nato vojnici sa razbesnelim Siptarima koji od reda ubijaju sve sto je srpsko.Proteruju pale i divljaju nad nasim zivljem kojeg je napustila pobednicka skraceno jugoslovenska vojska.
To izivljavanje u prvoj fazi, nad Siptarima, nam je donelo drugu pobedu koja ce se tek videti: Kosovo nikada vise u Srbiju. Rok: ni posle nikada.
Sasvim sa ruskim vetoima.
Ne zajebavajte se urodjeni idioti, ne umisljajte, ne sanjajte, Srbi i Srbija su sve manji i manji a moze jos manji. Daj da stanemo na loptu i da odigramo sa ovim sa cim imamo, jer za koliko nas je ostali imamo previse. Pedest posto zemlje nije obradjeno, a on bi da ratuje sa lukom i strelom.
Ne zanosite se nasim politicarima, njima je Kosovo karijera. Sto gore na Kosovu to bolja njihova licna buducnot.
To što si rekao za Kosovo je ok, i za kapitulaciju se slažem sa tobom u potpunosti.
Ali, da li treba da im ljubimo ruke kao naša pič*kica (izvinjavam se na izrazu) Vuk i da im budemo zahvalni što su nas gađali. Jeste, baš su bili precizni. Pogodili su Slobu pravo međ' rogove, kako da ne.
Gađaju samo kada je cilj potrvđen...pa koji cilj i kakvu je funkciju imalo porodilište, niška pijaca, kolona albanskih izbeglica, kineska ambasada...a da, kolateralna šteta.
Kakav je vojni cilj Palićka meteorološka stanica ili samo jezero? Slučajna greška, pardoniramo...nismo hteli.
Da im se zahvalimo što su poslali Milosrdnog Anđela (najciničniji i najsarkastičniji naziv vojne misije ikad) da pobiju trudnice i bebe???
Možemo da im se zahvalimo, a ima i ko će...evo, b92 već pravi ram za zahvalnicu.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
To što si rekao za Kosovo je ok, i za kapitulaciju se slažem sa tobom u potpunosti.
Ali, da li treba da im ljubimo ruke kao naša pič*kica (izvinjavam se na izrazu) Vuk i da im budemo zahvalni što su nas gađali. Jeste, baš su bili precizni. Pogodili su Slobu pravo međ' rogove, kako da ne.
Gađaju samo kada je cilj potrvđen...pa koji cilj i kakvu je funkciju imalo porodilište, niška pijaca, kolona albanskih izbeglica, kineska ambasada...a da, kolateralna šteta.
Kakav je vojni cilj Palićka meteorološka stanica ili samo jezero? Slučajna greška, pardoniramo...nismo hteli.
Da im se zahvalimo što su poslali Milosrdnog Anđela (najciničniji i najsarkastičniji naziv vojne misije ikad) da pobiju trudnice i bebe???
Možemo da im se zahvalimo, a ima i ko će...evo, b92 već pravi ram za zahvalnicu.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Tarantulice  Smile Smile Niko vise ne sme da kaze da je 99 bilo zlocina.Svi samo pricaju sta je bilo na Kosmetu.A sta je bilo u Srbiji?Zasto b92 ne pomene zlocine NATO pakta.Znam da ne mozemo da ih optuzimo i da nikad krvnici nece odgovrati za zlocine  Smile Ali bar mozemo da govorimo o tome.To nam valjda niko ne sme zabraniti.  Smile Naravno da ne treba da budemo kao Sloba i da pravimo optuznice za NATO ali treba da kazemo da je bila zlocinacka akcija protiv suverene zemlje  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
devojko, da bi tako pricala, moras da se razumes u tehniku navodjenja projektila i jos pokneke stvari. nijadno porodiliste nije direktno pogodjeno, koliko sam ja video. pogodjene su kasarne ili vojni objektipored porodilista, a od eksplozije naravno da stradaju i zgrade pored. tako da je to nbila malo propaganda, ali dobro.
kolonu izbeglica smo im mi namestili. necu sad da pricam kako,ali oni su stvarno mislisli da gadjaju kolonu tenkova. licno sam gledao kad su ih gadjali, a po kasnijim mojim istrazivanjima, a mozete cuti kompletan snimak desavanja u kabini f15 koji je gadjao i njegovu komunikaciju sa awaksom, tako da kad malo dublje zagrebes, izlazi stosta na videlo. kineska ambasada nije promasaj ni greska. verovali su da su ostaci nevidljivog f117 koji je srusen u budjanovcima u kineskoij ambasadi. oni jesu zavrsili u kini i po tome jeste napravljen prvi prototip kineskog nevidljivog aviona, ali nisu tada bili u ambasadi...
i napokon za zlocin koji su pocinili u nishu i u paracinu i na jos nekim mestima bi stvarno trablo neko da odgovara. ali mi ne mozemo pokrenuti postupak, ne zato sto su oni neuhvatljivi, vec zato sto smo potpuno izgubili kredibilitet ganjajuci duhove, tuzeci nato itd...
tako da...
u sustini se slazem sa tobom, ali uz odredjene ispravke i dopune, kao sto sam vec rekao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
devojko, da bi tako pricala, moras da se razumes u tehniku navodjenja projektila i jos pokneke stvari. nijadno porodiliste nije direktno pogodjeno, koliko sam ja video. pogodjene su kasarne ili vojni objektipored porodilista, a od eksplozije naravno da stradaju i zgrade pored. tako da je to nbila malo propaganda, ali dobro.
kolonu izbeglica smo im mi namestili. necu sad da pricam kako,ali oni su stvarno mislisli da gadjaju kolonu tenkova. licno sam gledao kad su ih gadjali, a po kasnijim mojim istrazivanjima, a mozete cuti kompletan snimak desavanja u kabini f15 koji je gadjao i njegovu komunikaciju sa awaksom, tako da kad malo dublje zagrebes, izlazi stosta na videlo. kineska ambasada nije promasaj ni greska. verovali su da su ostaci nevidljivog f117 koji je srusen u budjanovcima u kineskoij ambasadi. oni jesu zavrsili u kini i po tome jeste napravljen prvi prototip kineskog nevidljivog aviona, ali nisu tada bili u ambasadi...
i napokon za zlocin koji su pocinili u nishu i u paracinu i na jos nekim mestima bi stvarno trablo neko da odgovara. ali mi ne mozemo pokrenuti postupak, ne zato sto su oni neuhvatljivi, vec zato sto smo potpuno izgubili kredibilitet ganjajuci duhove, tuzeci nato itd...
tako da...
u sustini se slazem sa tobom, ali uz odredjene ispravke i dopune, kao sto sam vec rekao...
Pa da, za svaki civilni cilj oni imaju opravdanje zašto su ga pogodili. Nisam vojni expert, ali ako neko, iole human iliti Milosrdan, zna da je u blizini porodilište, ne bi ga gađao, pa da je sam Sloba u zgradi pored. Drugo, mislili su da su ostaci 117 u Kineskoj Ambasadi...mali Kinezi ih doneli da od njih prave upaljače. A ta priča o koloni izbeglica...to je čista NATO propaganda da opravda sebe. Ne bih ih ja tužila, pa onda bi pola sveta trebalo da ih tuži, jer su oni "mirotvorci" koji spašavaju nedužan narod, a više ih pobiju od njihovih diktatora.
Nisi mi rekao opravdanost gađanja male meteorološke stanice na Paliću i gađanje lokalnog puta u blizini jezera...šta je tamo bio vojni cilj? Pecaroš Pišta i njegova 3 šarana?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
da. obzirom da smo avione gadjali i protivgradnim raketama (!) nije ni cudo. protiv gradna raketa napravi tako naglu promenu temperature u svojoj okolini, tako da ako eksplodira u blizini aviona napravi cudo.
a ja nisam ono dao kao opravdanja, vec zbog objektinijeg sagledanja situacije. da bi objektivno sagledali situaciju, moramo  pogledati stanje tada, saslusati obe strane, pa onda razmatrati cinjenice. ovako kad bih slushao samo nashu stranu... i ne upotrebljeavao mozak i znanje koje imam...
verovatnoo bi i ja pricao kao rasha...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Prvo sto su dosmanlije uradile kad su dosle na vlast, bilo je da povuku sve tuzbe protiv NATO i da sve to zataskaju i zaborave. Od tada se samo eto, protokolarno sete, al uvek napomenu, mi smo krivi, to moramo zaboraviti!

Zeko,
Mi smo im smestili kolonu izbeglica?
Idi covece, leci se!
Uzas! Jos ces i za to da okrivis Srbe.
Citam ovde kako seres ko da si bio glavni strateg vojske u to vreme, pa znas za svaku akciju u to vreme, i sta, i ko, i cime, i koga, i uvek su Srbi zlocinci!
Dosta bre vise!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Zeko,
Mi smo im smestili kolonu izbeglica?

kad moram da pricam, ajde.
1)neposredno pre tog dogadjaja tim istim putem kretala se kolona tenkova
2)komunikacija (radio saobracaj) izmedju nasih tenkova koji su tad vec bili negde drugo mogao je jasno indicirati da se kolona krece,njihov je problem sto su pomesalli stvari.
3) sa visine od 10 000 metara ne vidis sta se dogadja na zemlji, a jos manje sa 20 000 metara i udaljenosti od preko 200 km, nego imas radio komunikaciju koju prisluskujes, radarski i toplotni odraz i sliku koju mozes dobiti sa nekog izvidjackog sredstva (bespilotne letelice ili aviona)
4)nisam mislio na srbe, vec vojsku
decko, stvarno bi trebalo malo da se informises i obrazujes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 04:54:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.