Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:32:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77597 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I sam znaš da nisam mislila na Mladića, jer da si pratio malo temu ili barem moj poslednji post, shvatio bi kakvo mišljenje imam o Mladiću.
Mislila sam na nekog običnog čoveka, kojem je tutnuta ruka u puške i koji je odvežen, bez ikakve informacije kude ide. I vrati se posle 6 meseci, bez noge, psihički rastrojen. Uništen život, porodica, sve ono što je imao pre toga - moj brat.

Svi ljudi koji su povredjeni ili ginuli u tim ratovima su zrtve pogubne politike. Osude treba usmeriti ka ljudima koji su nas vodili i koji su podrzavali taj rat - Milosevic i radikali. Mislim da je ogorcenost usmerena na pogresnu adresu. Nisu "izjadnici i strani placenici" hteli rat.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Da, ali se hrvatski zločini na dragoj ti b92 ne spominju ni u ludilu. Ako ćemo objektivno, onda hajde da pokažemo srpske zločine, hrvatske zločine, bošnjačke zločine i sve zločine ovog sveta. E to bi bilo objektivno.
Koliko god ovo kontradiktorno zvučalo, na pojedinim hrvatskim stanicama su puštali snimke i otvoreno pričali o svojim zločinima, čak je u jednoj emisiji gostovao bivši domobran, koji je rekao da se kaje za sve što je učinio za vreme rata srpskim civilima koji mu nisu predstavljali nikakvu pretnju, jer su svi bili starci, žene i deca. To je objektivnost i to zaslužuje pohvalu, taj voditelj i urednik te televizije.

Pa to i ja kazem - dovedimo Mladica da se pokaje pred narodom, dovedimo sve zlocince da ispricaju i da se pokaju, a onda u zatvor 40 godina minimum. Necu da pored mene na ulici hodaju koljaci dece.

Nasi zlocinci su nas problem, hrvatski su njihov.
Mi mnogo brate brinemo o našim zločinima. Pitam se kada će b92 objektivno da izveštava o tuđim? Opet kad dobije zeleno svetlo?
P.S.- u ranijim postovima, rekla sam da je politika kriva za sve, a malopre sam navela da postoji komandna odgovornost koju b92 ne priznaje, samo kolektivnu. Što se moja baba naubijala, to je čudo....crni humor, ali je tako.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 22:14:52 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da, ali se hrvatski zločini na dragoj ti b92 ne spominju ni u ludilu. Ako ćemo objektivno, onda hajde da pokažemo srpske zločine, hrvatske zločine, bošnjačke zločine i sve zločine ovog sveta. E to bi bilo objektivno.
Koliko god ovo kontradiktorno zvučalo, na pojedinim hrvatskim stanicama su puštali snimke i otvoreno pričali o svojim zločinima, čak je u jednoj emisiji gostovao bivši domobran, koji je rekao da se kaje za sve što je učinio za vreme rata srpskim civilima koji mu nisu predstavljali nikakvu pretnju, jer su svi bili starci, žene i deca. To je objektivnost i to zaslužuje pohvalu, taj voditelj i urednik te televizije.

Pa to i ja kazem - dovedimo Mladica da se pokaje pred narodom, dovedimo sve zlocince da ispricaju i da se pokaju, a onda u zatvor 40 godina minimum. Necu da pored mene na ulici hodaju koljaci dece.

Nasi zlocinci su nas problem, hrvatski su njihov.
Mi mnogo brate brinemo o našim zločinima. Pitam se kada će b92 objektivno da izveštava o tuđim? Opet kad dobije zeleno svetlo?

Gradjanima hrvatske koji su pocinili zlocine treba da sude hrvatske vlasti ili Hag - isto vazi i za nas - ili Srbija ili Hag. Samim tim - nasi zlocinci nasa stvar. Ne moze biti jednostavnije. I nema opravdanja da se na njih stalno ne skrece paznja dok god je Mladic na slobodi.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Zar nije BBC pljuvao po SrBskim patriotama?

B92 je za klasu iznad ostalih, narocito po istrazivackom novinarstvu. Ne mali broj krivicnih postupaka je pokrenut posle emisija tipa Insajder ili Poligraf. Koja druga TV je imala muda da to uradi?[i][/i]

Ako ti trpas u isti kos BBC i blee92 onda si u pravu. Oba su antisrpski orijentisani.
Poligraf i pogotovu Insajder su primeri "objektivnosti 'novinarstva" u Srbiji.
daleko nam takva "objektivnost.

Antisrpski su orjentisani oni mediji koji propagiraju nacionalizam i velicaju zlocince. B92 Srbe ne laze, tera nas da se pogledamo u ogledalo - po meni je to patriotizam jer vodi ka boljem drustvu koje osudjuje zlocince i zlocine.

Milosevicev rezim je bio antisrpski, kao i njegova deca - mediji kao sto su Kurir, Press itd.

Decko ti si ocigledno najveci branilac bleee92 i njihove "objektivnosti".
Zamolio bih te da mi kazes koju dioptriju nosis kada gledas bleeeee92 i kada ih slusas da li stavljas slusni aparat i na kojoj jacini je podesen - jer ocigledno nesto dobro ili ne vidis, ili ne cujes ili i jedno i drugo ???

Bleeeee92 je stvorena kao medijska kuca u Srbiji krajem 90-tih godina da podrzi i da "objektivno" izvestava ( napisanim u inostranstvu od strane investitora tekstova i tema sa spiskova podobnih gostiju "osvedocenih demokrata" i "evropejski" orijentisanih politicara, naucnika,..) prilikom predstojece demokratske revolucije .
Kazi mi ako si imao ukljucen slusni aparat : kada je na ble92 bila tema o stradanjima Srba u ratovima 90-tih ?
Kada su obelodanjeni hrvatski zlocini ?
kada su albanska OVK i i midzahedini , ZNG i ostali koji su ubijali Srbe bili na tapetu ble02 ?
ne sme se to zato sto finansiijerima i nstruktorima iz inostranstva ne odgovara istina/

Mora da mislis da si duhovit kad kazes blee92.. To bi trebalo da implicira da smo mi koji postujemo tu TV ovce. Oni koji padaju na debilnu demagogiju Vucica i Nikolica misle svojom glavom - ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Nasi zlocini su nasa stvar i treba se sa njima razracunati. Tek onda sticemo moralno pravo da pricamo o tudjim.

Zlocini prema Srbima su svima oprosteni.Samo Srbi moraju da se suoce sa svojim zlocinima. Oni su se i previse suocavali sa svim da je doslo dotle da je Srbija genocidna i fasistoidna drzava- stvoreno vidjenje Srbije u ocima "demokrata" svetskih ' i svetskih i belosvetskoh probisveta koji najmanje gledaju u svoje dvoriste vec samo izaivaju krize u drugim drzavama i od tudje nevolje dobro zive . Ti definitivno nisi pri zdravoj pameti kada ovakve stavove imas.
 Inace prosetaj po forumu i po temama i vidi da ja nisam izmislio ovaj naziv bleeeeee92 vec se odomacio kod mnogih ucesnika na forumu.
Ako si se prepoznao da si zivotinjka sa vunom onda ,....... budi to sto si se prepoznao-ja te tako nisam doziveo. Ali svojim stavovima ti zaslusujes sve manje postovanja i da neko treba ozbiljno da te shvata .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Tarantulice, bas zbog tvog brata, zbog mene i zbog ostalih kojima je unisten zivot, zdravlje i ostalo treba da sse rascisti sa nasim zlocinima, da bismo nakon toga mogli prozivati ostale zlocince. Ne mogu ja prozivati onog siptara koji je ubio mog druga na moje oci, kad znam da je taj isti moj drug iz siptarske kuce uzeo nekoliko hiljada maraka. Ne boj se siptari mu nisu dali dobrovoljno.
Tako da bi trebalo da podrzis to.
To je moje misljenje, ne znaci da sam uvek u pravu...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
@alexnikolic
Slažem se...ja bih ga prva uhapsila da mogu, jer nas zbog jednog čoveka cela planeta optužuje. Ali nemojmo mešati Mladića, Arkana i ostale sa običnim ljudima koji su mobilisani radi ispunjavanja nečijih želja, hirova i bolesnih ideja.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 22:21:11 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@stami4

Kako ne razumes da cemo uvek imati teret Srebrenice dok god ne osudimo Mladica sto je to uradio. Nije to radio u moje ime - to zelim da se zna. Ko god je klao, klao je u svoje ime, ne u ime Srba i Srbije. To je bitno da se objasni i ovom narodu i svetu.

Ti ako hoces na svoju dusu da uzmes silne ubijene civile, ti uzmi, ja necu.

Zlocini koje su drugi pocinili su na njihovoj dusi i morace da se suoce sa njima - Ko sto neko rece - Hrvati to rade, i isporucise Gotovinu. Na nas je red.

Prestani da pravdas nase zlocine tudjim, to je bolesno i pokvareno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@alexnikolic
Slažem se...ja bih ga prva uhapsila da mogu, jer nas zbog jednog čoveka cela planeta optužuje. Ali nemojmo mešati Mladića, Arkana i ostale sa običnim ljudima koji su mobilisani radi ispunjavanja nečijih želja, hirova i bolesnih ideja.

I ne mesamo - obican vojnik koji je cesto i nasilno mobilisan je samo zrtva tog ludila. O tome i ja pricam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Tarantulice, bas zbog tvog brata, zbog mene i zbog ostalih kojima je unisten zivot, zdravlje i ostalo treba da sse rascisti sa nasim zlocinima, da bismo nakon toga mogli prozivati ostale zlocince. Ne mogu ja prozivati onog siptara koji je ubio mog druga na moje oci, kad znam da je taj isti moj drug iz siptarske kuce uzeo nekoliko hiljada maraka. Ne boj se siptari mu nisu dali dobrovoljno.
Tako da bi trebalo da podrzis to.
To je moje misljenje, ne znaci da sam uvek u pravu...
O tome ja pričam sve vreme, ali očigledno ne čitaš moje postove.
P.S.-možda jednom i nađemo neko kompromisno rešenje međusobno Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Narocito ako zlocina i nema. To je propaganda b92 i njihovih gazda.
Ja tih 8000 leseva ni na jednom snimku nisam video, a oni koji su videli kazu da ima oko 1000 i da su to lesevi sa svih ratista u Bosni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 166 167 169 170 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:32:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.