Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:04:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77601 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
To za BBC je istina, ali su barem strana televizija. Drugo, patriota nije isto što i ratni zločinac.
Treće, b92 je pokrenuo neke istrage, slažem se, ali u momentu kad su za to dobli zeleno svetlo. Sve što su oni istražili, otkrili i obelodanili se znalo i ranije, samo je bilo forbiden spominjati te stvari. Tako da, sve u svemu, otkrili su toplu vodu.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Pa sad da li je bas tako. Dozvoljavam, mozda jeste tako kako ti kazes,definitvno nisam najupuceniji u program zestoko prozivane kuce, ali iz iskustva znam da smo mi  umetnici da u svemu vidimo teoriju zavere. Da li je to nasledje 90 tih ili bukanje radikala i sl ne znam ali ...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
To za BBC je istina, ali su barem strana televizija. Drugo, patriota nije isto što i ratni zločinac.
Treće, b92 je pokrenuo neke istrage, slažem se, ali u momentu kad su za to dobli zeleno svetlo. Sve što su oni istražili, otkrili i obelodanili se znalo i ranije, samo je bilo forbiden spominjati te stvari. Tako da, sve u svemu, otkrili su toplu vodu.

Patriota nije isto sto i ratni zlocinac, slazem se - ali kada pobijes hiljade nenaoruzanih ljudi, e onda vise nisi ni patriota, a jesi zlocinac. Patriota nisi jer se krijes i boli te dupe sto tvoj narod zbog tebe trpi. Jak patriota.

Sto se tice pokretanja istraga od B92 - sve i da su cekali neciju dozvolu - sto neko drugi nije to uradio, nego svaki put B92? Treba im odati priznanje za taj posao.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Zar nije BBC pljuvao po SrBskim patriotama?

B92 je za klasu iznad ostalih, narocito po istrazivackom novinarstvu. Ne mali broj krivicnih postupaka je pokrenut posle emisija tipa Insajder ili Poligraf. Koja druga TV je imala muda da to uradi?[i][/i]

Ako ti trpas u isti kos BBC i blee92 onda si u pravu. Oba su antisrpski orijentisani.
Poligraf i pogotovu Insajder su primeri "objektivnosti 'novinarstva" u Srbiji.
daleko nam takva "objektivnost.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ok, neka im se to priznanje, ali zašto ne pokrenu istragu o masovno ubijanim Srbima, običnim civilima, ženama, deci, starcima. Što ne pokažu snimak kada se jadan "domobran" na HRT1 javno hvalio koliko je spskih žena silovao i koliko je srpske "kopiladi" poklao???
Što ne pokrenu istragu hrvatskom komandiru (zaista mu se ne sećam imena) koji je pričao kao su upali u srpsko selo u Krajini, i pobili sve što je hodalo na dva noge (starce većinom). Taj snimak sam gledala, i veruj mi, nije za svačije srce.
Istina je, ubijali su naši, palili su sela, pljačkali kuće, istina, i ja, kao građanin ove zemlje priznajem da je to bilo tako. I svi treba da budu osuđeni, ali ne u Hagu, nego u našoj zemlji, da skinemo ljagu sa našeg imena.
Gde je stvorenje Kandić, koja se ubi jadna da prikaže zločine u Srebrenici i ostalim mestima gde su naši ubijali...gde je, pa da malo zasuče rukave, da iskopa snimke ubijanih srpskih civila? Može ona to, verujem u njene sposobnosti, ali neće, zabranjeno joj je, jer radi po principu "platili smo te, govorićeš samo ono što ti mi kažemo, i što nama trenutno odgovara".
Ali nema veze, nadam se samo da će se, makar za 50 godina otkriti sve...i osuditi svi zločinci, i naši, i hrvatski i bošnjački. A ako b92 preživi do tada, isto se tako nadam da će sve to objaviti.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Zar nije BBC pljuvao po SrBskim patriotama?

B92 je za klasu iznad ostalih, narocito po istrazivackom novinarstvu. Ne mali broj krivicnih postupaka je pokrenut posle emisija tipa Insajder ili Poligraf. Koja druga TV je imala muda da to uradi?[i][/i]

Ako ti trpas u isti kos BBC i blee92 onda si u pravu. Oba su antisrpski orijentisani.
Poligraf i pogotovu Insajder su primeri "objektivnosti 'novinarstva" u Srbiji.
daleko nam takva "objektivnost.

Antisrpski su orjentisani oni mediji koji propagiraju nacionalizam i velicaju zlocince. B92 Srbe ne laze, tera nas da se pogledamo u ogledalo - po meni je to patriotizam jer vodi ka boljem drustvu koje osudjuje zlocince i zlocine.

Milosevicev rezim je bio antisrpski, kao i njegova deca - mediji kao sto su Kurir, Press itd.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ok, neka im se to priznanje, ali zašto ne pokrenu istragu o masovno ubijanim Srbima, običnim civilima, ženama, deci, starcima. Što ne pokažu snimak kada se jadan "domobran" na HRT1 javno hvalio koliko je spskih žena silovao i koliko je srpske "kopiladi" poklao???
Što ne pokrenu istragu hrvatskom komandiru (zaista mu se ne sećam imena) koji je pričao kao su upali u srpsko selo u Krajini, i pobili sve što je hodalo na dva noge (starce većinom). Taj snimak sam gledala, i veruj mi, nije za svačije srce.
Istina je, ubijali su naši, palili su sela, pljačkali kuće, istina, i ja, kao građanin ove zemlje priznajem da je to bilo tako. I svi treba da budu osuđeni, ali ne u Hagu, nego u našoj zemlji, da skinemo ljagu sa našeg imena.
Gde je stvorenje Kandić, koja se ubi jadna da prikaže zločine u Srebrenici i ostalim mestima gde su naši ubijali...gde je, pa da malo zasuče rukave, da iskopa snimke ubijanih srpskih civila? Može ona to, verujem u njene sposobnosti, ali neće, zabranjeno joj je, jer radi po principu "platili smo te, govorićeš samo ono što ti mi kažemo, i što nama trenutno odgovara".
Ali nema veze, nadam se samo da će se, makar za 50 godina otkriti sve...i osuditi svi zločinci, i naši, i hrvatski i bošnjački. A ako b92 preživi do tada, isto se tako nadam da će sve to objaviti.

Kao sto rekoh - mi o svojim zlocinima, to je nase dvoriste, Hrvati neka brinu o svojoj katarzi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
@ tarantulica
Molim te , samo mi reci na kojoj televiziji si gledala taj snimak?
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
gostovao toma u poligrafu kod onog sabana i taj ga pola sata napadao da toma ima jos neki stan u bg,i kad mu je toma na kraju pruzio dokaze da je to sasvim neki drugi toma nikolic a ne on,taj smrad mu je rekao da mu se nece izvinjavati zato sto se on ne izvinjava radikalima...secate li se toga?

na stranu sto su uglavnom svi tzv novinari na b92 isfrustrirani i ostrasceni bolesnici,ali kad nekog optuzujes za nesto i na kraju se dokaze da to taj nije uradiio izvinjenje je nesto sto najmanje mozes da uradis bez obzira kojoj partiji neko pripadao

b92 je objektivan koliko i milojko pantic dok je komentarisao utakmice zvezda-partizan:izlaze igraci partizana...a evo i nasih Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Pa nije b92 za srbe oni su navikli da im pricaju bajke kako smo sveti narod, kako smo jeli zlatnim viljuskama, kako nas svi mrze, samu su nam rusi prijatelji (a oini su nas jebalu uvek). A kad neko kaze nesto drugacije pa on je strani placenik, izdajica, antisrpski nastrojen. Mi treba da smo srecni sto imamo tako samokriticnu televiziju, treba stalni lajavi kriticar u zemlji da ima, al neko je naviko da ga ususkavaju nekim nebulozama.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:04:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.