Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:32:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77636 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne pljuju samo narodnjaci i radikali na b92...većina građana, koje boli uvo i za narodnjake i za radikale (jer gledaju kako da prežive do kraja meseca) ima isto mišljenje o b92, a to je da su neobjektivni.

Jel? Zato je B92 druga najgledanija TV u Srbiji bese? Cifre i cinjenice te demantuju. Glasaci LDP i DS sigurno da postuju B92, znaci bar 30 i kusur % Srbije. Dakle, ako eliminisemo narodnjake i radikale, ostaje mozda par posto gradjana koji nisu politicki opredeljeni, a koji imaju lose misljenje o B92 po tebi. Dakle, matematicki, logicki - kako god hoces - tvoja izjava ne pije vodu.
Pa gledanost im je skočila iz prostog razloga, a to je vb...tu su se nakupili džidže i džidže. A ko je pratio vb...klinčurdija.
Verovatno ne moja mama ili ljudi koji imaju preča posla od toga da gledaju kome se kad videla ona stvar ili ko se sa kim pokačio. A da, tu je i Liga Šampiona, ok, za sport sam uvek.....samo.....hm......odakle im lova za licencu za prenost iste.......a da........tu su favorizovane stranke (eto gde idu pare na predizborne promocije) i naravno, uvaženi čika Soroš.

I pre VBa su bili drugi ili treci u Srbiji. Ne menja cinjenice - B92 je od najgledanijih televizija u Srbiji otkad postoji.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Postoji još jedna važna stvar - mi Srbi smo pomalo sadiste, pa ponekad gledamo b92 da bi se doooooooobro nauoštrili....tipa "majku im, ala lažu, neverovatno".
A naravno da na b92 neće reći iskreno i objektivno koliko su gledani...pa ni ja ne bih...nego malo pumpaju rezultate...ali neka ti bude. Neću da se ubeđujem.
Samo, nisi mi prokomentarisao ništa u vezi mog posta o objektivnosti iste, kada sam pisala o tome zašto ne prikazuju naš narod na selu, kako se tamo živi, o tome kako favorizuju i veličaju pojedine partije i ljude...hm...zbog čega?
Dok su u Slobino vreme, pogotovo početkom 90-tih bili bunt, omladina praznih džepova, dotle sam ih gotivila, ali od kad su se prodali, i naravno bili uslovljeni da vode jednu politiku i da furaju jedan vid razmišljanja...e onda su mi se zgadili.
Zašto ne anketiraju ljude na ulici, pa neka ih pitaju šta misle o njima (u stvari, pokušali su, ali su ih uglavnom svi odbijali za komentar).....nemaju m**a, e o tome se radi druže moj.
Nemože jedna televizija da vodi određenu politiku, da ima samo jednu tačku gledanja, to je neprofesionalizam, i to znači da su svi, od Matića, preko svih voditelja i novinara, neprofesionalci koji neznaju da obavljaju svoj posao.
Kada bih se ja zaposlila kao novinar (a imam prilike...samo to nije tema) i da mi neko tutne pare u džep i kaže "reci to i to, ne spominji to i to, zataškaj to i to", odbila bih bez razmišljanja, jer bih sama sebe mogla da pljunem u ogledalo i da padnem u svojim očima. Iz tog razloga, a na svim televizijama i svim medijima je tako, i ne radim kao novinar.
Neću da lažem i da širim neobjektivne i probrane informacije zarad novca.
Jbg, neki ljudi imaju obraz kao đon, neki ne...ima nas svakojakih.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 20:44:57 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Postoji još jedna važna stvar - mi Srbi smo pomalo sadiste, pa ponekad gledamo b92 da bi se doooooooobro nauoštrili....tipa "majku im, ala lažu, neverovatno".
A naravno da na b92 neće reći iskreno i objektivno koliko su gledani...pa ni ja ne bih...nego malo pumpaju rezultate...ali neka ti bude. Neću da se ubeđujem.
Samo, nisi mi prokomentarisao ništa u vezi mog posta o objektivnosti iste, kada sam pisala o tome zašto ne prikazuju naš narod na selu, kako se tamo živi, o tome kako favorizuju i veličaju pojedine partije i ljude...hm...zbog čega?
Dok su u Slobino vreme, pogotovo početkom 90-tih bili bunt, omladina praznih džepova, dotle sam ih gotivila, ali od kad su se prodali, i naravno bili uslovljeni da vode jednu politiku i da furaju jedan vid razmišljanja...e onda su mi se zgadili.
Zašto ne anketiraju ljude na ulici, pa neka ih pitaju šta misle o njima (u stvari, pokušali su, ali su ih uglavnom svi odbijali za komentar).....nemaju m**a, e o tome se radi druže moj.
Nemože jedna televizija da vodi određenu politiku, da ima samo jednu tačku gledanja, to je neprofesionalizam, i to znači da su svi, od Matića, preko svih voditelja i novinara, neprofesionalci koji neznaju da obavljaju svoj posao.
Kada bih se ja zaposlila kao novinar (a imam prilike...samo to nije tema) i da mi neko tutne pare u džep i kaže "reci to i to, ne spominji to i to, zataškaj to i to", odbila bih bez razmišljanja, jer bih sama sebe mogla da pljunem u ogledalo i da padnem u svojim očima. Iz tog razloga, a na svim televizijama i svim medijima je tako, i ne radim kao novinar.
Neću da lažem i da širim neobjektivne i probrane informacije zarad novca.
Jbg, neki ljudi imaju obraz kao đon, neki ne...ima nas svakojakih.

Rezultati gledanosti po kojima je B92 uvek bio u vrhu nisu objavljivani na B92 samo, nego i na Pinku i RTSu, znaci govora o pumpanju nema.

Ovo ostalo - nevezano za temu, ne znas ni o cemu pricas vise. B92 je izmislila novinarstvo za vecinu medija ovde. A ako imas primer neke bolje medijske kuce, ti mi isti navedi.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
FOX TV
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Explorer, History, Dicovery, Animal Planet, National Geographic, BBC...rekoh ti da ne pratim domaće kanale.
A što se tiče tvoje konstatacije da je b92 izmislila novinarstvo kod nas, samo ću tiho zaplakati zbog nemogućnosti da poverujem kako su ljudi postali toliko ostrašćeni...iako, za to nije kriv ni b92, niti bilo koji drugi medij, već sve ono vreme koje smo proživeli, i u kojem ćemo još živeti, i to dugo, dugo. Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
tarantulice, i sad treba da ih posmatras kao bunt. oni nikad nisu ni pricali ni o cemu sto su govorile ostale televizije, pa to ne rade ni sada. ne gledam ih, narocito otkad je pocela VB manija jer mi je mucno od toga, alli ipak mislim da nisi u pravu i da samo trebas promeniti ugao gledanja na njihove informatibvne emisije
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Formiranje "visokoobjektivne" bleeee92 je bio prvi korak u skidanju sa vlasti SPS.
Tutori su morali da i9maju "nezavistan medij" koji je trebao u svakom trenutku da opravdava sve poteze u demokratskoj revoluciji.
Sada su se uziveli u ulogu i nastvljajuda bleeeejeeee a dokle ce-dok imaju Cekica i RRA koji je "veoma objektivan i nepristrasan" u dodeli nacionalnih frekvencija >
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Trudila sam se da ih razumem, pogotovo kad su digli hajku da "hajde da barem mi pohapsimo naše ratne zločince"...ali kada su počeli da pojedine "neprijatne" teme izbegavaju, toliko očigledno...e onda sam shvatila da su stvarno dobro plaćeni, a ja jako mrzim plaćenike, u svakom smislu te reči.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Formiranje "visokoobjektivne" bleeee92 je bio prvi korak u skidanju sa vlasti SPS.
Tutori su morali da i9maju "nezavistan medij" koji je trebao u svakom trenutku da opravdava sve poteze u demokratskoj revoluciji.
Sada su se uziveli u ulogu i nastvljajuda bleeeejeeee a dokle ce-dok imaju Cekica i RRA koji je "veoma objektivan i nepristrasan" u dodeli nacionalnih frekvencija >

Istina Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Explorer, History, Dicovery, Animal Planet, National Geographic, BBC...rekoh ti da ne pratim domaće kanale.
A što se tiče tvoje konstatacije da je b92 izmislila novinarstvo kod nas, samo ću tiho zaplakati zbog nemogućnosti da poverujem kako su ljudi postali toliko ostrašćeni...iako, za to nije kriv ni b92, niti bilo koji drugi medij, već sve ono vreme koje smo proživeli, i u kojem ćemo još živeti, i to dugo, dugo. Smile

Zar nije BBC pljuvao po SrBskim patriotama?

B92 je za klasu iznad ostalih, narocito po istrazivackom novinarstvu. Ne mali broj krivicnih postupaka je pokrenut posle emisija tipa Insajder ili Poligraf. Koja druga TV je imala muda da to uradi?[i][/i]
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:32:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.