Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:47:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77489 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ma džabe sva priča i trošenje reči. Određeni ljudi su utripovali sebi u glavu da je jedini put ka Evropi saginjanje glave i pljuvavanje sopstvenog naroda, a najbolju podršku su našli na b92...to im dođe kao neko svetilište, baza ili kako god da ih nazovem.
Svi smo mi ostali glupi, nekulturni, sramotni i subjektivni, radikali, sps-ovci, i iz tog razgloga nas treba istrebiti. U tom slučaju ostaće šačica "objektivnih" - ponos i dika nove, procvetale Srbije, koju ima da voli i Amerika i cela EU.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala samo određene stranke i njihove lidere.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala nevladine organizacije (koje uglavnom služe kao paravan za krađu para, a sve u stilu obelodanjivanja srpskih zločina i priznavanja istih).
Da je b92 objektivna, uzimala bi u obzir mišljenje svih građana Srbije, a ne samo one sa stavom "đavolu bih dušu prodao, samo da me Buš zagrli).
Da je b92 objektivna, zašla bi malo po selima Srbije, da vide kako seljaci žive.
Da je b92 objektivna, ne bi promovisala samo emisije tipa "Glamurama", "Glamšpajz", i ostalo, gde nam razne frajle, obilazeći butike i prodavnice, preporučuju kojekve prcaboce čija cena prelazi godišnja primanja prosečnog građanina, trudeći da nas načine "trendy" i "urbanim".
Da je b92 objektivna, ne bi lažno promovisala antinarodnjačku propagandu, a licemerno puštala Velikog Brata, koga gledaju ljudi sa, ili viškom vremena, ili nedostatkom kreativnosti ili sa viškom kretenoidnosti (što se pogotovo odnosi na ovaj vb vip Smile).
Toliki je stereotipno izabrana garnitura novinara, da se iz aviona može primetiti koji bi se budući novinar mogao zaposliti na toj televiziji, a koji ne. Podseti me to na onu reč iz Titinog vremena "podoban-nepodoban".
Ni ostali naši kanali nisu mnogo bolji, zato ih i ne pratim. Bolje mi je da gledam strane kanale ili da čitam. Osećam se nekako čistije.

Ma ne tvrdim ja da je B92 objektivna, ali reci da je fasisticka i optuziti ih za neobjektivnost na primeru koji je Rasha izneo nema veze sa zivotom.

Da B92 voli da pljune po DSSu i ekipi, voli i neka ih pljuje. Pa privatna je TV, nije javni servis. Cela ova tema je besmislena, i jedino ima smisla ako pricamo o RTSu koji zbog javnih para mora da bude nepristrasan.
[/quote
Fašizam je veoma opširna i diskutabilna tema, pa ne bih o tome. Za ono što si napisao o RTS-u se slažem.
Ali, to što je b92 privatna tv, ne mora da znači da može da vređa nekoga. Zamisli kako se oseća čovek koji je izgubio nekog u ratu, ili je sam povređen, a sluša kako ga optužuju za stvari koje on sam nije učinio, jer na b92 ne postoji "komandna odgovornost", nego samo "kolektivna".
I to što je u privatnom vlasništvu nije dobar izgovor. Mediji uvek (podvlačim) moraju biti objektivni, to je osnovni postulat žurnalistike, bili oni privatni ili ne.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma džabe sva priča i trošenje reči. Određeni ljudi su utripovali sebi u glavu da je jedini put ka Evropi saginjanje glave i pljuvavanje sopstvenog naroda, a najbolju podršku su našli na b92...to im dođe kao neko svetilište, baza ili kako god da ih nazovem.
Svi smo mi ostali glupi, nekulturni, sramotni i subjektivni, radikali, sps-ovci, i iz tog razgloga nas treba istrebiti. U tom slučaju ostaće šačica "objektivnih" - ponos i dika nove, procvetale Srbije, koju ima da voli i Amerika i cela EU.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala samo određene stranke i njihove lidere.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala nevladine organizacije (koje uglavnom služe kao paravan za krađu para, a sve u stilu obelodanjivanja srpskih zločina i priznavanja istih).
Da je b92 objektivna, uzimala bi u obzir mišljenje svih građana Srbije, a ne samo one sa stavom "đavolu bih dušu prodao, samo da me Buš zagrli).
Da je b92 objektivna, zašla bi malo po selima Srbije, da vide kako seljaci žive.
Da je b92 objektivna, ne bi promovisala samo emisije tipa "Glamurama", "Glamšpajz", i ostalo, gde nam razne frajle, obilazeći butike i prodavnice, preporučuju kojekve prcaboce čija cena prelazi godišnja primanja prosečnog građanina, trudeći da nas načine "trendy" i "urbanim".
Da je b92 objektivna, ne bi lažno promovisala antinarodnjačku propagandu, a licemerno puštala Velikog Brata, koga gledaju ljudi sa, ili viškom vremena, ili nedostatkom kreativnosti ili sa viškom kretenoidnosti (što se pogotovo odnosi na ovaj vb vip Smile).
Toliki je stereotipno izabrana garnitura novinara, da se iz aviona može primetiti koji bi se budući novinar mogao zaposliti na toj televiziji, a koji ne. Podseti me to na onu reč iz Titinog vremena "podoban-nepodoban".
Ni ostali naši kanali nisu mnogo bolji, zato ih i ne pratim. Bolje mi je da gledam strane kanale ili da čitam. Osećam se nekako čistije.

Ma ne tvrdim ja da je B92 objektivna, ali reci da je fasisticka i optuziti ih za neobjektivnost na primeru koji je Rasha izneo nema veze sa zivotom.

Da B92 voli da pljune po DSSu i ekipi, voli i neka ih pljuje. Pa privatna je TV, nije javni servis. Cela ova tema je besmislena, i jedino ima smisla ako pricamo o RTSu koji zbog javnih para mora da bude nepristrasan.
[/quote
Fašizam je veoma opširna i diskutabilna tema, pa ne bih o tome. Za ono što si napisao o RTS-u se slažem.
Ali, to što je b92 privatna tv, ne mora da znači da može da vređa nekoga. Zamisli kako se oseća čovek koji je izgubio nekog u ratu, ili je sam povređen, a sluša kako ga optužuju za stvari koje on sam nije učinio, jer na b92 ne postoji "komandna odgovornost", nego samo "kolektivna".
I to što je u privatnom vlasništvu nije dobar izgovor. Mediji uvek (podvlačim) moraju biti objektivni, to je osnovni postulat žurnalistike, bili oni privatni ili ne.

Pa onda odmah zatvori sledece casopise i medije - Kurir, Press, Pravda, Fokus, TV Most itd. Znaci, oni su ok, a ako postoji protivteza tim baljezgarijama - to nije ok? Daj molim te.

B92 poziva na hapsenje nasih zlocinaca da bi se zlocin individualizovao. Upravo suprotno od onoga sto ti tvrdis - taj sto je ratovao i nije cinio zlocine sigurno ne zeli da njegov narod u istoriji bude pamcen po Srebrenici. Bolje da Mladic bude po istoj pamcen i osudjen.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240

Moram i na ovo da odreagujem.. Ljudi koji od pocetka postuju B92 ne podnose VB i slicne emisije.

Sa druge strane, jedna od najgledanijih televizija u Srbiji je Pink sa onom masovnom teheranskom manifestacijom Grand, pa ne viidm da pljujes po njima? Toliko o tvojoj nepristranosti.

Sto se tice uvreda na racun intelektualne sposobnosti gledalaca B92, ne zasmejavaj me, molim te - pogledaj samo face u publici Granda. Ma necu ni da ulazim u to, toliko gresis da ne moram ni da te demantujem. Znas i sama da gresis, ali si toliko zaludjena u svoja verovanja da ne vidis sumu od drveta.

Da si pažljivo pročitao moj post, odnosno da si obratio pažnju na sve, a ne samo na ono što tebi odgovara, mogao si da pročitaš da ne pratim domaće kanale, naročito ne Grand...i iskreno, nemam pojma kakve su face gledalaca, mogu samo da pretpostavim.
P.S. - pardon, sad sam pročitala tvoj sledeći post...kad sam rekla čitam, mislila sam na knjige a ne na štampu, izuzev Politikinog zabavnika i stripova.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 19:37:02 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Moram i na ovo da odreagujem.. Ljudi koji od pocetka postuju B92 ne podnose VB i slicne emisije.

Sa druge strane, jedna od najgledanijih televizija u Srbiji je Pink sa onom masovnom teheranskom manifestacijom Grand, pa ne viidm da pljujes po njima? Toliko o tvojoj nepristranosti.

Sto se tice uvreda na racun intelektualne sposobnosti gledalaca B92, ne zasmejavaj me, molim te - pogledaj samo face u publici Granda. Ma necu ni da ulazim u to, toliko gresis da ne moram ni da te demantujem. Znas i sama da gresis, ali si toliko zaludjena u svoja verovanja da ne vidis sumu od drveta.

Da si pažljivo pročitao moj post, odnosno da si obratio pažnju na sve, a ne samo na ono što tebi odgovara, mogao si da pročitaš da ne pratim domaće kanale, naročito ne Grand...i iskreno, nemam pojma kakve su face gledalaca, mogu samo da pretpostavim.

Da pratis domace kanale i stampu - imala bi sigurno bolje mete od B92. B92 udaras zbog svog politickog opredeljenja (sto tebe cini pristrasnom, a ne B92). Ali dok god radikali (ne kazem da si radikal) i narodnjaci pljuju po B92, znam da B92 dobro radi svoj posao. Ja mislim da je B92 prilicno mekan i da bi bilo bolje da jace cepa, ali dobro, ima vremena i za to.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ne pljuju samo narodnjaci i radikali na b92...većina građana, koje boli uvo i za narodnjake i za radikale (jer gledaju kako da prežive do kraja meseca) ima isto mišljenje o b92, a to je da su neobjektivni.
A domaće kanale i štampu ne pratim iz prostog razloga, neću da mi bilo ko, da li sps, radikali, čedisti ili nebitno ko puni glavu i nameće stavove.
Međutim, nisam totalno neobaveštena, pogledam dnevne novine (ne Kurir da se  ne bi odmah uhvatio za to) da vidim šta se dešava u svetu oko mene i tu se sva priča završava.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2007, 19:51:28 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Ne pljuju samo narodnjaci i radikali na b92...većina građana, koje boli uvo i za narodnjake i za radikale (jer gledaju kako da prežive do kraja meseca) ima isto mišljenje o b92, a to je da su neobjektivni.

Upravo to.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Jel? Zato je B92 druga najgledanija TV u Srbiji bese? Cifre i cinjenice te demantuju. Glasaci LDP i DS sigurno da postuju B92, znaci bar 30 i kusur % Srbije. Dakle, ako eliminisemo narodnjake i radikale, ostaje mozda par posto gradjana koji nisu politicki opredeljeni, a koji imaju lose misljenje o B92 po tebi. Dakle, matematicki, logicki - kako god hoces - tvoja izjava ne pije vodu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Poenta je u tome da jedina stvar sto b-92 zna kvalitetno da radi je pljuvanje po Srbima.
OK i nasi su pravili sranja,ali na toj TV stanici se prica samo o tome sta su zli Srbi radili.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240

Jel? Zato je B92 druga najgledanija TV u Srbiji bese? Cifre i cinjenice te demantuju. Glasaci LDP i DS sigurno da postuju B92, znaci bar 30 i kusur % Srbije. Dakle, ako eliminisemo narodnjake i radikale, ostaje mozda par posto gradjana koji nisu politicki opredeljeni, a koji imaju lose misljenje o B92 po tebi. Dakle, matematicki, logicki - kako god hoces - tvoja izjava ne pije vodu.
Pa gledanost im je skočila iz prostog razloga, a to je vb...tu su se nakupili džidže i džidže. A ko je pratio vb...klinčurdija.
Verovatno ne moja mama ili ljudi koji imaju preča posla od toga da gledaju kome se kad videla ona stvar ili ko se sa kim pokačio. A da, tu je i Liga Šampiona, ok, za sport sam uvek.....samo.....hm......odakle im lova za licencu za prenost iste.......a da........tu su favorizovane stranke (eto gde idu pare na predizborne promocije) i naravno, uvaženi čika Soroš.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Poenta je u tome da jedina stvar sto b-92 zna kvalitetno da radi je pljuvanje po Srbima.
OK i nasi su pravili sranja,ali na toj TV stanici se prica samo o tome sta su zli Srbi radili.

Prijatelju, ako volis svoju zemlju - stalno ces ukazivati na njene greske. Ako je ne volis, zanemarivaces ih. Nase je da osudimo nase zlocine, a Hrvati neka sude svojima. To je pravi pristup. A ne pravdanje svojih tudjim zlocinima.

Gledaj to ovako - ako ti je stalo do tvog deteta i vidis da je nesto pogresilo - da li ces da precutis ili ces da mu objasnis (mozda mu i malo vise kenjas) sta je lose uradilo da se to ne bi ponovilo i da bi shvatilo da to vise ne sme?

Osuda Mladica i ekipe je skidanje ljage sa ovog naroda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 21:47:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.