Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:30:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77578 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Филм о коме говориш не описује просечног Србина. Описује једну људску и породичну трагедију. Узгред, ако си гледао филм, како објашњаваш да је Јаковљевић ушао са кофером у амбасаду, а изашао без њега?
aj kad me teras u off. Prosecan srpski penzioner, umisli da je njegov podtsnar terorista, strani placenik (sto se ovde redovno provlaci kao teza  Smile ), koji je tu samo sa jednim ciljem-srusiti drzavu. Film obiluje 'nevidljivim' neprijateljima, iluzijama i malogradjanstinom prosecnog Srbina.
Jedino cerka u njemu vidi psihoticnog bolesnika, ogrezlog u paranoju i ono 'svi su protiv mene' Smile Smile naravno treba pogledati film i videti kako taj jadni covek zavrsava.
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
И даље ми ниси објаснио кофер.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
da budem iskren nesto se ni ne secam, zato ti ni nisam odgovorio...film je prepun grotesknih scena. gledao sam davno, jos kao klinac...
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jos jedan primer "objektivnosti".

Nadjena u Hrvatskoj masovna grobnica Srba iz zlocinacke ustaske akcije Oluja, a nas divni b92 izvestava da je to "zajednicka" (ne masovna, sto asocira na zlocin) grobnica Srba, "nastala posle ciscenja terena Hrvatskih snaga posle Oluje, pa su Hrvati odlucili da cisto zakopaju leseve pa da ih jednog dana vrate porodicama".

Ovo je stvarno vrhunac.
Cim se naslutila mogucnost neke grobnice kod Raske, odma su 10 dana pricali o mogucim zlocinima.

Majku im, fasisticku!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Jos jedan primer "objektivnosti".

Nadjena u Hrvatskoj masovna grobnica Srba iz zlocinacke ustaske akcije Oluja, a nas divni b92 izvestava da je to "zajednicka" (ne masovna, sto asocira na zlocin) grobnica Srba, "nastala posle ciscenja terena Hrvatskih snaga posle Oluje, pa su Hrvati odlucili da cisto zakopaju leseve pa da ih jednog dana vrate porodicama".

Ovo je stvarno vrhunac.
Cim se naslutila mogucnost neke grobnice kod Raske, odma su 10 dana pricali o mogucim zlocinima.

Majku im, fasisticku!

Pre nego sto pocnes da psujes majke i da se ponasas kako se ponasas, pokusaj da razmislis pre nego sto napises nesto.  Za ubuduce, Rasho - kada nesto zelis da falsifikujes - potrudi se da je neka starija vest do koje je tesko doci - ovako svako moze da proveri i da vidi da verovatno pises partijske poruke ovde. Evo celokupnog teksta sa B92, pa neka clanovi foruma procene do kog stepena ide Rashino izvrtanje istine i cinjenica.

A za Rashu dodatno objasnjenje - tekst je vise nego osudjujuci po pitanju delovanja Hrvatske u ovom slucaju. Ajde sad ga procitaj jos par puta, pa budi covek i izvini se B92 za ovo sto si napisao.

Ekshumirane žrtve "Oluje"
17. jun 2007. | 15:41 | Izvor: B92
Zagreb, Beograd -- Otkrivena tela 160 osoba u zajedničkoj grobnici na groblju u Petrinji, potvrdio za B92 predsednik komisije za nestale Veljko Odalović.

Među 160 žrtava ima i civila i vojnika, kao i više od 30 žena. Nakon iskopavanja su sa posmtrnih ostataka uzeti uzorci kostiju koji će poslužiti za identifikaciju žrtava. Radi se o najvećoj poznatoj zajedničkoj grobnici na području Banije i Korduna, u kojoj se nalaze tela Srba ubijenih za vreme hrvatske vojne akcije "Oluje", izvedene u avgustu 1995. godine.

"Zavisno od kvaliteta uzorka zavisiće mnogo toga. Oni se u laboratoriji upoređuju sa krvi porodica nestalih i kada dođe do poklapanja uzoraka, onda se sa 99,9 odsto tvrdi da se radi o traženoj osobi", kaže predsednik Komisije za nestala lica Veljko Odalović.

Predsednik Dokumentaciono-informativnog centra "Veritas" Savo Štrbac tvrdi da je Hrvatska odugovlačila sa iskopavanjem tela iz ove grobnice. Grobnica u Petrinji nastala je 1995. godine, kada su hrvatske snage "čistile teren" posle ratnih dejstava, kako bi se, nakon stvaranja političkih prilika, posmrtni ostaci identifikovali i poslali porodicama.

"Hrvati su izvrsili asanaciju terena i posle 'Bljeska' i 'Oluje' pokopali oko 1200 žrtava, ali onda su zastali. Nikako da dođu te političke prilike, realne okolnosti, kada bi se trebali ekshumirati te žrtve", kaže Štrbac.

Odalović dodaje da je saradnja sa Hrvatskom komisijom za nestale konačno dala rezultate i nada se da će se ispitati i preostalih desetak lokacija na tom području u kojima se očekuje da će se pronaći više od 500 tela.

"Od jeseni ćemo dogovoriti detalje sa Hrvatima. Ima u Petrinji, Dvoru, Selištu,... Mi ćemo brzo otići u izviđanje, dogovoriti prioritete", kaže Odalović.

Iako je ekshumacija tela u Petrinji obavljena na zahtev Haškog tribunala, taj sud nije podigao nijednu optužnicu za zločine nad srbima u "Oluji" na području Banije i Korduna, takozvanog sektora Sever, kao ni za zločine tokom "Bljeska" u Zapadnoj Slavoniji.

Savo Štrbac kaže da to može učiniti hrvatsko pravosuđe, ali i srpsko Tužilaštvo za ratne zločine.
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Zajednicka grobnica, ciscenje terena, Srbi poginuli u akciji Oluja....

Sve sto sam rekao....

Nigde ne pise masovna grobnica, zlocinacka akcija, masakr Srba, apelujemo da se uhapse zlocinci, b92 istrazuje narednih meseci, klali su zene i decu, ubijali na kucnom pragu, palili kuce, skrivali zrtve, Hrvatska zlocinacka i genocidna tvorevina....

Malisa, brini ti svoju brigu i pazi ti sta pises i pitaj u tvojoj centrali sta je sledece....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ma džabe sva priča i trošenje reči. Određeni ljudi su utripovali sebi u glavu da je jedini put ka Evropi saginjanje glave i pljuvavanje sopstvenog naroda, a najbolju podršku su našli na b92...to im dođe kao neko svetilište, baza ili kako god da ih nazovem.
Svi smo mi ostali glupi, nekulturni, sramotni i subjektivni, radikali, sps-ovci, i iz tog razgloga nas treba istrebiti. U tom slučaju ostaće šačica "objektivnih" - ponos i dika nove, procvetale Srbije, koju ima da voli i Amerika i cela EU.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala samo određene stranke i njihove lidere.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala nevladine organizacije (koje uglavnom služe kao paravan za krađu para, a sve u stilu obelodanjivanja srpskih zločina i priznavanja istih).
Da je b92 objektivna, uzimala bi u obzir mišljenje svih građana Srbije, a ne samo one sa stavom "đavolu bih dušu prodao, samo da me Buš zagrli).
Da je b92 objektivna, zašla bi malo po selima Srbije, da vide kako seljaci žive.
Da je b92 objektivna, ne bi promovisala samo emisije tipa "Glamurama", "Glamšpajz", i ostalo, gde nam razne frajle, obilazeći butike i prodavnice, preporučuju kojekve prcaboce čija cena prelazi godišnja primanja prosečnog građanina, trudeći da nas načine "trendy" i "urbanim".
Da je b92 objektivna, ne bi lažno promovisala antinarodnjačku propagandu, a licemerno puštala Velikog Brata, koga gledaju ljudi sa, ili viškom vremena, ili nedostatkom kreativnosti ili sa viškom kretenoidnosti (što se pogotovo odnosi na ovaj vb vip Smile).
Toliki je stereotipno izabrana garnitura novinara, da se iz aviona može primetiti koji bi se budući novinar mogao zaposliti na toj televiziji, a koji ne. Podseti me to na onu reč iz Titinog vremena "podoban-nepodoban".
Ni ostali naši kanali nisu mnogo bolji, zato ih i ne pratim. Bolje mi je da gledam strane kanale ili da čitam. Osećam se nekako čistije.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zajednicka grobnica, ciscenje terena, Srbi poginuli u akciji Oluja....

Sve sto sam rekao....

Nigde ne pise masovna grobnica, zlocinacka akcija, masakr Srba, apelujemo da se uhapse zlocinci, b92 istrazuje narednih meseci, klali su zene i decu, ubijali na kucnom pragu, palili kuce, skrivali zrtve, Hrvatska zlocinacka i genocidna tvorevina....

Malisa, brini ti svoju brigu i pazi ti sta pises i pitaj u tvojoj centrali sta je sledece....

Znaci, ako neka stanica ne izlista "patriotske" imenice i prideve tipa - zlocinacka, anti-srpska, soldateska, itd itd to tebi nema smisla, a? I primetices da "asanacija terena" i ostalo sto je napisano je quote izjave Sava Strbca, a ne tekst B92. Takodje, asanacija je pomenuta u jako negativnom smislu, a Hrvatska se osudjuje jer toliko dugo nije radila nista.

B92 skrece paznju da nema haske optuznice za ovo, sto je po meni jasni apel da je bude bar sa hrvatske strane za ovo.

I konacno - moje je misljenje da po nasim zlocinima treba pljuvati pet puta vise nego po tudjim, upravo zato da bi se mi ogradili od istih i osudili pocinioce. Kome je stalo do Srbije, prvi ce hteti Mladica u Hagu jer time skida beleg sa svog naroda. Ja necu da se moj narod vezuje za najveci zlocin posle 2. sv rata.

Nego, zar nije tvoj guru iz Haga napisao knjigu o tome kako Hrvati nisu narod, ne znam kako sebi dozvoljavas da ih pominjes i to jos sa velikim slovom. Zar nisi trebao da napises Srbi katolici? Ili su Hrvati kad pocine zlocin, a Srbi katolici inace?
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma džabe sva priča i trošenje reči. Određeni ljudi su utripovali sebi u glavu da je jedini put ka Evropi saginjanje glave i pljuvavanje sopstvenog naroda, a najbolju podršku su našli na b92...to im dođe kao neko svetilište, baza ili kako god da ih nazovem.
Svi smo mi ostali glupi, nekulturni, sramotni i subjektivni, radikali, sps-ovci, i iz tog razgloga nas treba istrebiti. U tom slučaju ostaće šačica "objektivnih" - ponos i dika nove, procvetale Srbije, koju ima da voli i Amerika i cela EU.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala samo određene stranke i njihove lidere.
Da je b92 objektivna, ne bi favorizovala nevladine organizacije (koje uglavnom služe kao paravan za krađu para, a sve u stilu obelodanjivanja srpskih zločina i priznavanja istih).
Da je b92 objektivna, uzimala bi u obzir mišljenje svih građana Srbije, a ne samo one sa stavom "đavolu bih dušu prodao, samo da me Buš zagrli).
Da je b92 objektivna, zašla bi malo po selima Srbije, da vide kako seljaci žive.
Da je b92 objektivna, ne bi promovisala samo emisije tipa "Glamurama", "Glamšpajz", i ostalo, gde nam razne frajle, obilazeći butike i prodavnice, preporučuju kojekve prcaboce čija cena prelazi godišnja primanja prosečnog građanina, trudeći da nas načine "trendy" i "urbanim".
Da je b92 objektivna, ne bi lažno promovisala antinarodnjačku propagandu, a licemerno puštala Velikog Brata, koga gledaju ljudi sa, ili viškom vremena, ili nedostatkom kreativnosti ili sa viškom kretenoidnosti (što se pogotovo odnosi na ovaj vb vip Smile).
Toliki je stereotipno izabrana garnitura novinara, da se iz aviona može primetiti koji bi se budući novinar mogao zaposliti na toj televiziji, a koji ne. Podseti me to na onu reč iz Titinog vremena "podoban-nepodoban".
Ni ostali naši kanali nisu mnogo bolji, zato ih i ne pratim. Bolje mi je da gledam strane kanale ili da čitam. Osećam se nekako čistije.

Ma ne tvrdim ja da je B92 objektivna, ali reci da je fasisticka i optuziti ih za neobjektivnost na primeru koji je Rasha izneo nema veze sa zivotom.

Da B92 voli da pljune po DSSu i ekipi, voli i neka ih pljuje. Pa privatna je TV, nije javni servis. Cela ova tema je besmislena, i jedino ima smisla ako pricamo o RTSu koji zbog javnih para mora da bude nepristrasan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Moram i na ovo da odreagujem.. Ljudi koji od pocetka postuju B92 ne podnose VB i slicne emisije.

Sa druge strane, jedna od najgledanijih televizija u Srbiji je Pink sa onom masovnom teheranskom manifestacijom Grand, pa ne viidm da pljujes po njima? Toliko o tvojoj nepristranosti.

Sto se tice uvreda na racun intelektualne sposobnosti gledalaca B92, ne zasmejavaj me, molim te - pogledaj samo face u publici Granda. Ma necu ni da ulazim u to, toliko gresis da ne moram ni da te demantujem. Znas i sama da gresis, ali si toliko zaludjena u svoja verovanja da ne vidis sumu od drveta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 161 162 164 165 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 00:30:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.734 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.