Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:16:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77570 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
To bih i ja voleo da vidim kod nas.Zato sto provereno znam kakvi su. Evo Vucica: ako nisi radikal onda si ustasa. To su ubice srpskog naroda.

da, ali i "ako ne slušaš čedu" onda si protiv evrope...
IP sačuvana
social share
nekad meso, nekad kosti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Sve vishe i vishe se slazemo u mishljenjima.
cudo
Jos jednu stvar bih voleo da vidim:
U hrvatskoj sam video zastave na sve strane na kucama na stanovima, video sam majce sa zastavom i tako to.
voleo bih u srbiji da vidim bas to. zastave parole ja volim srbiju, ali to ovde jedino mozes da vidis u prisustvu cetnicke kokarde, sloboda ili smrt, ratka mladica, karadzica i ostalih.
pustite te ljude neka idu svojim putem. treba voleti srbiju ali na cist i castan nacin. postavite srpske zastave na svaku kucu. postavite nas grb na svakoj firmi. napravimo i mi majce sa natpisom ja volim srbiju. to bih voleo da vidim bez prljanja nekim drugim simbolima.
@ mire
izvini ali to nigde nisam video. od pravih clanova ldp to neces cuti. od koga si to cuo, to je vec druga stvar
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 22:05:19 od zexy-b »
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
Sve vishe i vishe se slazemo u mishljenjima.
cudo
Jos jednu stvar bih voleo da vidim:
U hrvatskoj sam video zastave na sve strane na kucama na stanovima, video sam majce sa zastavom i tako to.
voleo bih u srbiji da vidim bas to. zastave parole ja volim srbiju, ali to ovde jedino mozes da vidis u prisustvu cetnicke kokarde, sloboda ili smrt, ratka mladica, karadzica i ostalih.
pustite te ljude neka idu svojim putem. treba voleti srbiju ali na cist i castan nacin. postavite srpske zastave na svaku kucu. postavite nas grb na svakoj firmi. napravimo i mi majce sa natpisom ja volim srbiju. to bih voleo da vidim bez prljanja nekim drugim simbolima.
@ mire
izvini ali to nigde nisam video. od pravih clanova ldp to neces cuti. od koga si to cuo, to je vec druga stvar

opet se slažem sa tobom, osim poslednje rečenice...npr. često nosim majicu sa svetskog šampionata u fudbalu, piše"serbia fan", čak i na posao i baš me briga šta ko misli...ne stidim se da kažem da sam srpski nacionalista, ali ni blizu, ne daj bože, šovinista...a što se tiče ldp, pratim sve pro i anti-srpske medije, i i glasnogovornici srpske kolektivne krivice, zločinstava i sličnog, su upravo članovi te sekte...sekta kažem, ne da vređam ldp, zato što dobro znam šta su naše kvazi-stranke...3 godine sam pokušavao da se iščlanim iz ds-a, mislio sam da sam uspeo, međutim opet počinju da me zivkaju za kojekakve akcije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
ja sam clan ldpa i time se takodje ponosim.
dosuse i tu si u pravu, nase partije su vecinom organizovane kao kultovi licnosti. zato ja mucim muku da ubedim ljude kako ja cedu jovanovica bas i ne mirisem i kako bih veoma voleo da napusti politiku, jer je ispusen. ono sto ja smatram da je ldp to je program partije a ne ceda!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
pa neka ispuši već jednom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam clan ldpa i time se takodje ponosim.

Чега се паметан стиди...

Шалу на страну, преиспитај ставове, ЛДП свакако није будућност ове земље. По свему што видим то је странка-мравињак. Један ум и гласне пароле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
opet to etiketiranjke i nazivanje kojekakvim imenima te budala te majmun te pas...
zasto tako ljudi. moje je misljenje moje misljenje. ja ga ne prodajem
ako zelis da kritikujes licno mene, pogledaj malo sire moje komntare na ovom forumu i po drugim temama pa onda govori tako nesto.
i uvek cu se ponositi time ko sam, sta sam gde sam rodje, gde zivim i sto mislim svojom glavom, ne glavom cede jovanovica, ni tadica ni seselja ni kostunice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This suit is black... Pause...N O T

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k500
b92-televizija koja nema los program ako se pogledaju serije i emisije koje nemaju veze sa politikom,ali se iz njihovog programa jasno vide njihovi antisrpski, nepatriotski,i ako je neko primetio imaju jasan ateisticki stav. Da li je neko video na bd92 da se pominje ikada pravoslavlje u pozitivnom konceptu? Vazno je da Olja Beckovic na prvo mesto postavi dva popa sto se dobacuju loptom u nekom selu u Srbiji. Sve u svemu jedna televizija koja je dirigovana iz ruku Sorosa,koji je dokazani srpski neprijatelj.
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Са вером у Бога за краља и отаџбину!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
evo ga ovaj opet
srpski neprijatelj
ko je to dokazao majke ti?
opet kazem, blago toj televiziji kad je toliko gledaju oni koji je ne vole. koliko je tek gledaju oni koji je vole?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
b92-televizija koja nema los program ako se pogledaju serije i emisije koje nemaju veze sa politikom,ali se iz njihovog programa jasno vide njihovi antisrpski, nepatriotski,i ako je neko primetio imaju jasan ateisticki stav. Da li je neko video na bd92 da se pominje ikada pravoslavlje u pozitivnom konceptu? Vazno je da Olja Beckovic na prvo mesto postavi dva popa sto se dobacuju loptom u nekom selu u Srbiji. Sve u svemu jedna televizija koja je dirigovana iz ruku Sorosa,koji je dokazani srpski neprijatelj.

apsolutna istina, o radiju da ne pričamo...(osim "dizanja")- peščanici, kažiprsti i ostala sr....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:16:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.