Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:22:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77646 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
@all

Prekinite sa medjusobnim prozivkama,poslednji put govorim!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Interesantno je kako pise rec vec- "vetj"

To me podseca na @Glavitja. 

Slucajnost!?!  Smile

Sad ne prozivam, samo se pitam...
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Dejtomnskim sporazumom 1995-e je osnovan sud u Hagu. Kada su potpisali osnivanje suda (Tudjman, Milosevic, Alija), nisu ni slutili sta potpisuju.
Recano je da zbog nessposobnosti pojedinacnih sudskih vlasti da procesuiraju ratne zlocine, pozabavice se oni a u cilju brzeg izvodjnja pred sud ratnih zlocinaca, da ne bi bile osudjivani citavi narodi.
Onda se preslo na optuzivanje instigatora sukoba i odjednom se pojavise glavonje i generali na optuzenickoj klupi.
Osnovno pitanje je, odakle sudu sva ta dokumentacija? dakle nije ona pala s neba, nego im je neko dao. I to za pare.

Sud je ocigledano nepravedan, ali i mi smo niski ko plitko jezero. Nasa argumentacija se svodi na : sta vi cia, vatikan, pa da vidim mi car Lazar, zaltna kasika. To su sranjaa koja samo pomazu sud. Onaj glavonja, debil naziva prostitutkom glavnu tuziteljicu, pijanicom, narkomanom drugog sudiju itd itd.
Pa to je za balkanske seljobere a ne za normalan tok procesa.
I dok drzava (koja fol nece da isporuci Hagu, ali isporucuje) uoste se ne trudi da optuzbe koje iznosi Hag , konkretno demantuje dokazima u cilju odbrane svojih gradjana, onda sta se cudite da rade sta hoce. Pa opet mi smo ti koji im idemo na ruku, da kazne kako hoce tamo neke primitvce sa Balkana.
Da li je iko od zvanicnika rekao: u Srebrenici su to radili, recimo skorpioni. A evo vam dokumentovano, da oni nisu bili pod komandom Mladica.
Ili radio onaj, po tom i tom usmenom nalogu.
Pa mi smo ti koje seremo a Hag samo koristi svoju sansu.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
U ovom sluchaju apsolutno se slazem sa scorpionom.
bolesnici su oni koji su bili na ratistu, videli sve ono sto se tamo inace moze videti i opet pokusavaju prizvati rat i ratovati opet. Mentalni bolesnici. Ali opet kazem ljudi, vratimo se na b92. imate druge teme gde se moze raspravljati o ovome
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
U ovom sluchaju apsolutno se slazem sa scorpionom.
bolesnici su oni koji su bili na ratistu, videli sve ono sto se tamo inace moze videti i opet pokusavaju prizvati rat i ratovati opet. Mentalni bolesnici. Ali opet kazem ljudi, vratimo se na b92. imate druge teme gde se moze raspravljati o ovome

Ok, vratimo se na b92...
IP sačuvana
social share
nekad meso, nekad kosti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
e Srbi, aj samo jedno da mi odgovorite: sta ste vi dobili kroz celu vasu istoriju od te vase 'chasti'? zar ne mislite da je ponekad bolje i da podmetnete dupe, ali da ce vam posle biti bolje i vama i buducim generacijama....pa nije sve u kontriranju, znam da ovo vam zvuci krajnje cudno, i da je to vama tesko svarljivo, ali tako je.
majmun na grani nauci, da kad se jednom opeche na nesto, on pokusha mozda isto to da uradi jos jednom, ali kada se ponovo opeche, menja taktiku. Vi kroz celu istoriju uvek istu taktiku i dobijete po nosu. Je ne znam ni jedan jedini rat koji ste vi dobili, a u kojem ste ucestvovali  Smile
to sto se B92 trudi taj promeni taj vas pogubni mentalitet, se ovde docekuje na noz, sto je nevervatno
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Dejtomnskim sporazumom 1995-e je osnovan sud u Hagu. Kada su potpisali osnivanje suda (Tudjman, Milosevic, Alija), nisu ni slutili sta potpisuju.
Recano je da zbog nessposobnosti pojedinacnih sudskih vlasti da procesuiraju ratne zlocine, pozabavice se oni a u cilju brzeg izvodjnja pred sud ratnih zlocinaca, da ne bi bile osudjivani citavi narodi.

Ovo se slazem 100%. Sloba je hteo da gurne Mladica i Karadzica u Hag ali nije sanjao da se njemu sprema lomaca.Mislim da se secas da su Slobu zvali :"Covek mira i stabilnosti na Balkanu".Sloba je bio njihov saradnik dok je radio u korist USA.Sloba je tek stao na zulj USA kad nije hteo da potpise nezavisnost Kosmeta.Milosevic je u stvari prevaren politicar medjutim po meni je on trebao da trune kod nas u zatvoru jer se nije kockao sa sibicama nego sa ljudskim zivotima.Svaki
politicar koji nije igrao po njihovim pravilima platio je zivotom.To je bio slucaj i sa Zoranom koji je igrao dvostruku igru.Kad su shvatili da ih j... platio je zivotom.Legija i ekipa su samo pioni u svemu tome.Ni u jednoj drzavi na svetu atentat ne izvode majmuni nego dobro organizovane tajne sluzbe.  Smile

Citat
Onaj glavonja, debil naziva prostitutkom glavnu tuziteljicu, pijanicom, narkomanom drugog sudiju itd itd.

Ne znam sta ti je ovde cudno.  Smile Pa Seselj je uvek gajio taj stil da zasmejava narod sa svojim sr..... Samo u Hagu je shvatio da je pukla zezalica i da mu oni nece dopustiti da pravi cirkus  Smile

Citat
Da li je iko od zvanicnika rekao: u Srebrenici su to radili, recimo skorpioni. A evo vam dokumentovano, da oni nisu bili pod komandom Mladica.

Skorpioni su bili kec u rukavu Karle da bi sje.... Slobu  Smile Imali su oni davno tu kasetu gde skorpioni ubijaju decu samo sto su cekali pravi momenat  Smile Mada na kraju ih je Sloba zaje.....  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
@ Bora82
u nahjvecem delu se slazem sa ovim konstatacijama. Jedino neslaganje bih izrazio da je Sloba puko kad je odbio da prizna nezavisnost Kosova.
Da je tada kad su ga zvali garantom mira na Balkanu ozbiljno prisao problemu Kosova sa konkretnim resenjima, mislim da bi kosovo jos uvek bilo u sastavu Srbije. Ovako...
Ali to je samo moje misljenje i sta bi bilo kad bi bilo. Realnost je nazalost drugacija...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung d-500
e Srbi, aj samo jedno da mi odgovorite: sta ste vi dobili kroz celu vasu istoriju od te vase 'chasti'? zar ne mislite da je ponekad bolje i da podmetnete dupe, ali da ce vam posle biti bolje i vama i buducim generacijama....pa nije sve u kontriranju, znam da ovo vam zvuci krajnje cudno, i da je to vama tesko svarljivo, ali tako je.
majmun na grani nauci, da kad se jednom opeche na nesto, on pokusha mozda isto to da uradi jos jednom, ali kada se ponovo opeche, menja taktiku. Vi kroz celu istoriju uvek istu taktiku i dobijete po nosu. Je ne znam ni jedan jedini rat koji ste vi dobili, a u kojem ste ucestvovali Smile
to sto se B92 trudi taj promeni taj vas pogubni mentalitet, se ovde docekuje na noz, sto je nevervatno

samo ti podmeći dupe...ipak ću da držim do svoje časti...
IP sačuvana
social share
nekad meso, nekad kosti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
@ Bora82
u nahjvecem delu se slazem sa ovim konstatacijama. Jedino neslaganje bih izrazio da je Sloba puko kad je odbio da prizna nezavisnost Kosova.
Da je tada kad su ga zvali garantom mira na Balkanu ozbiljno prisao problemu Kosova sa konkretnim resenjima, mislim da bi kosovo jos uvek bilo u sastavu Srbije. Ovako...
Ali to je samo moje misljenje i sta bi bilo kad bi bilo. Realnost je nazalost drugacija...

Problem Kosmeta se nije  pojavio 90 i pojavom Slobe.  Smile  Onaj ko je trebao da resi problem Kosmeta trebao je da zna citavu hronologiju dogadjaja od 45 do 90 te godine.Naravno Sloba je resavao probleme na nivou retardiranog coveka.Po meni on je dobro uradio sto je ukinuo ustav iz 74 jer bi Kosmet bio odavno nezavistan da je ostao onaj ustav.Medjutim tu se zavsava sve sto je ikada dobro uradio.Dok su se Siptari naoruzavali i pravili UCK on nije nista preduzimao,dok su Albanci kupovali Americke politicare Sloba je opet cutao..... Naravno kad su velike pare dobili Amerika je dala zeleno svetlo da teroristi mogu da krenu.Sloba je onda pogresio sto je pustio policiju da resava posao terorista i glumio da na Kosmetu nema rata.97-98 godine na Kosmrtu je besneo rat a nama su pustali grand paradu i zabavljali sa sa sr.... Kada je dosao do kraja Sloba je dobio ultimatum i napravio najvecu gresku a to je rat sa NATO paktom.To je bila najveca nebuloza i bajke da Srbija moze pobediti.Naravno mi smo tesko porazeni,ekonomija name je unistena a Kosmet je otisao pod okupaciju  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 155 156 158 159 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 23:22:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.